Lancome Grandiose Mascara

11.1.16


Am spus in nenumarate randuri pe blog (si probabil o sa mai spun) ca Lancome e maestru atunci cand vorbim de rimeluri. Nu stiu cat a trecut de cand am incercat primul rimel de la ei (as zice 12-13 ani), insa de atunci am avut tot timpul cel putin o varianta in casa. Acum am vreo trei, dar nu despre asta discutam astazi, ci despre .... Grandiose. M-a atras de cand a fost lansat, dar am stat linistita pentru ca aveam destule rimeluri noi in sertar (si inca mai am) ... pana intr-o zi cand am intrat intr-un magazin si m-am uitat cu atentie la perie, nu l-am luat atunci, insa am stiut ca-l vreau. 

Asta se intampla acum vreo cateva (nu multe) luni, iar acum am doua tuburi de Grandiose in casa, unul cumparat de mine si unul primit la Secret Santa de care v-am povestit aici, ceea ce nu poate decat sa ma bucure pentru ca Grandiose imi place la nebunie si a urcat rapid in topul preferatelor mele. Pe langa aspectul unic (atat tubul, cat si peria), are ceva deosebit si eu ma declar mega extra indragostita de el si o sa va spun si mai jos de ce.

Imi place tubul, sta singur pe birou langa mine, are un aspect atat de misto ca te duce cu gandul la un parfum, nu la un rimel, imi place peria (se scoate prin rotire, ceea ce ajuta formula sa se amestece la fiecare folosire si ma face sa cred ca nu se va usca usor, inca nu stiu, e doar o banuiala) si-mi plac perii care reusesc sa prinda fiecare geana, indiferent cat de mica este. Ma asteptam sa-mi fie putin aiurea sa folosesc peria asta (gat de lebada, cum a fost numita), insa nici gand. E usor de folosit, nu ai cum sa te murdaresti si chiar prinde fiecare geana.

De ce imi place atat de mult? O sa incerc sa va explic pe scurt. Mie imi curg ochii, am mai spus asta, e modul lor de a se proteja si ca sa-mi ramana genele curbate trebuie sa folosesc un ondulator (sunt fidela celui de la Shu Uemura de cativa ani buni) si chiar si asa genele din coltul extern al ochiului niciodata nu arata asa cum mi-as dori eu. 

Ei bine, Grandiose a rezolvat problema asta, nici macar nu e nevoie sa folosesc ondulatorul - defineste, da volum si genele raman curbate toata ziua. M-am uitat si eu la videoul oficial de folosire, insa eu am propriul meu fel de a folosi peria si cred ca aici sta secretul - suntem unice si avem un mod propriu de a aplica/ folosi un produs, iar peria asta iti permite sa te joci asa cum vrei, genele nu se lipesc, rimelul nu curge. Cum spuneam ... mie imi place, sunt sigura ca nu toata lumea o sa fie incantata de formula si de perie, insa mie mi se pare geniala.

Daca ati incercat Grandiose vreau sa stiu cum vi se pare, iar daca nu l-ati incercat sfatul meu este s-o faceti si sa experimentati pentru ca merita.

7 comentarii

  1. Si eu visez la mascara asta si de acum inainte clar o sa o vanez mai cu foc! kiss

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,la ce pret se gaseste rimelul si de unde poate fi achizitionat?

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa ma uit si eu sa vad cum se aplica, oricum, la prima vedere, peria e ciudatica :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mai usor de folosit decat multe altele cu perie normala. :)

      Ștergere
  4. L-am gasit, nu stiu cum l-am ratat ! In mod normal nu-mi scapa nimic :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere