Elizabeth Arden Flawless Future Serum Capsules

26.1.16


V-am povestit in decembrie de Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum de la Elizabeth Arden (aici puteti sa cititi mai multe daca ati ratat postarea), iar astazi vreau sa va povestesc despre un alt produs cu ceramide de la Elizabeth Arden, serul Flawless Future, cu un aspect extrem de interesant, care nu are cum sa nu atraga atentia. Eu cand ma uit la el vad perle intr-o sticla, la asta ma gandesc de fiecare data cand il vad.

Micile capsule se activeaza cand se apasa pompa, se combina cu gelul in care sunt suspendate in ambalaj, iar rezultatul este un ser usor, care intra repede in piele si care mie imi place mult. Nu are parfum, dar are in schimb antioxidanti, ingrediente reparatoare si cell-communicating, o formula destul de buna, care pentru tenul meu normal este destul de hidratanta. 

Eu oricum folosesc si crema dupa ser (indiferent de serul pe care il folosesc), insa si daca as folosi numai serul (si am facut asta de cateva ori, in special dimineata, datorira siliconului din formula este un primer extrem de bun si eu l-am folosit in scopul asta cand ma grabeam) pielea mea primeste hidratarea de care are nevoie. Insa pentru un ten uscat sau foarte uscat nu va fi de ajuns, insa urmat de o crema sigur o sa va placa.

Tenul meu arata odihnit, cu un aspect uniform, pielea este mai ferma si e clar ca e si meritul acestui ser (nu numai a lui, pentru ca folosesc o combinatie de produse cu ingrediente care sa-mi ajute tenul sa lupte impotriva efectelor trecerii anilor), daca cautati un ser anti-aging luati-l si pe asta in calcul, merita (l-am gasit la un pret bun aici daca nu aveti vreun magazin care sa-l aiba in apropiere). 

L-ati incercat? Cum vi se pare?

5 comentarii

  1. Nu l-am incercat dar mai bine mai tarziu decat niciodata. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu serul, am folosit putin peste jumatate din sticluta cocheta, in perioada calda. Dupa ce a venit frigul l-am lasat deoparte. Ma deranja putin sclipiciul din el, mai exact capsula care se sparge in ser(caci ea straluceste). Este ok ca primer dar pentru hidratare am simtit nevoia de inca ceva. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi se pare ca are sclipici, pe tenul meu e doar un efect de iluminare. Eu folosesc ser si crema mereu, rare sunt momentele cand ma bazez doar pe un ser pentru hidratare.

      Ștergere