7 intr-o saptamana #52

31.1.16


Saptamana asta a fost una foarte incarcata din punct de vedere emotional, asa ca am incercat sa traiesc din plin momentele frumoase si sa balansez cumva lucrurile. O sa incerc sa fiu scurta azi pentru ca am avut o saptamana nebuna si vreau sa ma relaxez si sa nu ma gandesc la nimic.

M-am bucurat de niste trandafiri superbi, am primit cateva noutati de la Pupa pe care de-abia astept sa le pun la treaba, au ajuns intr-un final si cerceii comandati in noiembrie (si pe care ii credeam pierduti pentru ca au intrat in tara in 16 decembrie si de atunci nu se stie unde au stat rataciti), am primit si cateva comenzi si m-am ales cu cateva chestii extrem de misto (capa/ poncho de aici care imi place la nebunie, o esarfa 100% lana de care trebuie sa va povestesc, un poncho asimetric pe care inca n-am idee cum o sa-l port si o bluza mov extrem de interesanta, chiar daca in poza pare roz - nu stiu de ce).

Pro Conceal H.D. de la L.A. Girls a ajuns si el, insa cred ca am luat o nuanta care nu mi se potriveste, cel putin asta e prima impresie, n-am apucat sa-l incerc. Am mancat o gramada de salate si am incercat sa le fac cat mai colorate. Aseara am ajuns la Rin Grand Hotel, unde a avut loc editia pilot BeautyProff si a fost si Ziua Usilor Deschise, m-am dus sa ma vad cu Ramona (Choco, asa cum o stiti unele dintre voi) si daca tot am ajuns am asistat si la un machiaj fantezie realizat de Natalia Nayda.

Sper ca ati avut o saptamana frumoasa si va doresc ca cea care incepe maine sa fie si mai frumoasa. Eu am in plan timp de rasfat si odihna, poate un film bun, poate o baie lunga ... timp cu mine si pentru mine ... duminica placuta!

14 comentarii

  1. Să ai săptămână și mai bună!
    Îmi pare tare rău că n-am reușit să ajung și eu ieri la Ziua Usilor Deschise, aveam în plan să iau câte ceva, dar... altă dată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am luat nimic nici eu, am vazut cateva chestii misto, dar nu m-am dus sa cumpar, asa ca am stat in banca mea. Sa ai o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  2. poate schimbam concealerul la swap. sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. O saptamana usoara si frumoasa sa ai, Camelia!
    Si sa te bucuri de noutati, arata bine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Baie si film relaxant bifat! O saptamana minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am vazut un film, baia a ramas doar un gand. Sa ai o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  5. Ce frumosi sunt trandafirii .
    Pacat ca nu ti se potriveste concealerul...eram curioasa ce parere ai despre el .
    O saptamana buna iti doresc, te pup.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-au placut si mie mult, d-aia am si vrut sa ajunga si pe blog. O sa-l incerc zilele astea, insa slabe sanse sa il pot folosi dupa ce-am vazut in tub. Sa ai si tu o saptamana de vis.

      Ștergere
  6. Ce frumos suna.. ma bucur ca ai avut o saptamana buna!
    Sa ai o saptamana binecuvantata draga mea!
    Dumnezeu fie cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  7. sa ai parte de o saptamana mai calma. Imi plac mult placuta de langa trandafiri, cred ca asa ceva mi-ar trebui sa imi atarn si eu pe perete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac mult chestiile astea inspirationale, in poza e o agenda. :)

      Ștergere