3 chestii esentiale pentru mine

29.1.16

Am stat si m-am gandit fara ce produse din tot ce am (nu ma refer la produse de machiaj, ci chestiile care ne ajuta sa aratam mai prezentabil, sa ne simtim mai bine sau care ne sunt indispensabile) m-as simti pierduta si m-as grabi sa le cumpar. Nu ma refer la faptul ca m-as duce si-as cumpara o perie de par daca as ramane fara, m-as duce si as cumpara exact peria asta ... si tot asa. Si am 3 castigatoare: Wet Brush, penseta Tweezerman si ondulatorul pentru gene Shu Uemura.


Wet Brush, varianta Shine, este revelatia anului trecut. Am descoperit-o destul de tarziu si v-am spus ca imi place la nebunie in postarea de aici. Imi mentin parerea, e absolut minunata, v-am povestit in postare mai multe. Eu o am de la Topline, am tot primit intrebari si mesaje despre diverse oferte de pe alte siteuri, nu stiu ce sa va spun despre ele, cea pe care o am eu o gasiti la Topline si merita toti bani, e o minunatie de perie.

Si daca tot am zis de perie trebuie sa va spun si de "unealta" pe care o folosesc eu pentru a-mi curata peria de par si despre care v-am mai povestit atunci cand am luat-o. Am dat cativa lei pe ea (pe ebay) si imi curata peria perfect, este ceva ce chiar va recomand sa va luati.


Al doilea produs dupa care as plange cu lacrimi de crocodil este penseta de la Tweezerman. A mea este varianta mica (nu-mi plac deloc pensetele mari, mi se par incomode), are peste 5 ani si e in stare perfecta de functionare - prinde si cei mai scurti peri. V-am mai spus ca mie nu-mi place sa ma pensez, este dureros (nu am nici o problema cu epilarea cu ceara in vreo zona, dar la pensat e ceva de groaza) si e ceva ce trebuie sa fac la 2, maxim 3 zile (atat de repede imi creste parul) si nu-mi face placere. N-as da penseta asta pe nimic. (poza este o "opera de arta" si am zis ca nu e rau s-o las asa, sa vedeti si voi ce se intampla uneori cand faci poze si n-apuci sa le verifici)


Ultimul beauty gadget (cat de pompos suna?) de care vreau sa va spun este ondulatorul pentru gene de la Shu Uemura, care si el are niste ani buni (i-am schimbat de cateva ori .... nu-mi vine in minte denumirea ... partea de cauciuc, stiti voi la ce ma refer), dar e la fel de misto ca in prima zi. Nu vreau sa incerc altceva, sunt pe deplin multumita de cel pe care il am. Nu este esential, insa imi place sa-l folosesc si ma face sa ma simt bine si asta e tot ce conteaza.


Pot sa traiesc fara multe altele, dar daca as ramane fara astea 3 ar fi dezastru. Fara ondulator m-as putea obisnui ... cred, dar fara peria de par si fara penseta mi-ar fi greu, daca nu chiar imposibil sa arat decent. Astept sa-mi spuneti si voi fara ce produse v-ati simti pierdute in lumea asta a ingrijirii personale.

27 de comentarii

  1. Hmmm.... grea intrebare... cred ca fara pila de unghii as fie mai mult decat pierduta :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Epilator , uscator de par si trusa pentru manichiura .
    Stiu ca sunt o gramada de persoane care isi lasa parul sa se usuce natural, eu nu pot .Poate ca am trisat putin cu trusa deoarece contine mai multe ustensile dar pentu mine e esentiala :)
    Apropo, eu nu folosesc ondulator pentru gene , cand il vad imi vine sa fug :))
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant, eu nu suport epilaoarele, am unul nou la care ma uit de cateva luni si nu mi-am facut curaj sa-l incerc. Eu n-as folosi uscatorul daca n-as avea parul atat de lung, insa cum sa incalzeste natural il las sa se usuce. Asa groaza iti e de el? :))

      Ștergere
  3. Vai, cât de tare e chestia aia pentru curățat peria! Cum de nu știam de ea? Am nevoie de așa ceva, urgent, neapărat! Acum intru pe ebay! :))
    La perie mi-a rămas gândul de când ai scris prima oară despre ea, iar la pensetele Tweezerman am mai dat târcoale, încă îmi pun întrebări față de preț, eu mă înțeleg bine și cu din astea no name, dar cândva poate-mi satisfac curiozitatea. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma citesti de suficient timp, i-am dedicat o postare intreaga cand am descoperit-o. :) Peria trebuie s-o incerci!

      Ștergere
  4. Te inteleg perfect! M-as simti pierduta fara penseta, perie de par si pila de unghii(unghiera). Ondulatorul de gene nu l-am folosit decat de 2 ori in viata mea, dar am prietene care il folosesc zilnic si il considera esential.
    Iarna nu as putea fara uscatorul de par, simt ca ma i-au durerile de cap si racesc daca nu l-as folosi.
    Penseta ta e cea mai faina pe care am vazut-o pana acuma, super draguta. :) Eu am una clasica de metal-Solingen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei de la Tweezerman au o gramada de modele dragute, parca am mai multa tragere s-o folosesc cand o vad asa colorata. :)

      Ștergere
  5. am si eu ondulatorul de gene. eu n-as putea trai fara tangle teezer si da, fara penseta mea care e no name, dar e atat de buna! nu am gasit nimic care sa o inlocuiasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inainte am avut o penseta Revlon, mi-a placut si aia. :)

      Ștergere
  6. Epilator si pila de calcaie. Plus inca vreo suta de chestii, dar na, ar fi peste trei :)
    Foarte draguta penseta. Oare o pot gasi prin magazine sau online Romania?
    Am fost luna trecuta la pensat. Am gasit o doamna draguta ce a reusit sa le dea o forma. Mi-a zis sa nu ma ating de ele pana la urmatorul pensat, dar asa as cipili macar un fiiir :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoro avea la un moment dat, pe Strawberry sunt sigur. In magazine nu m-am uitat, nu atiu ce sa-ti spun.

      Ștergere
  7. Partea aceea de cauciuc de la ondulatorul de gene de unde o cumperi ? Eu am unul tot la fel de genial de la Revlon de cca 5 ani care a avut decat una de rezerva.
    Arina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cumparat mai multe cand am luat ondulatorul, vezi pe ebay, vazusem la un moment dat.

      Ștergere
  8. Penseta,epilator si lotiunea de la Yves Rocher. O sa caut sa-mi cumpar si eu peria la cat de frumos ai prezentat-o. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. M-ai convins cu peria! Am cumparat-o si eu (bineinteles ca tot roz! ) si daaa, e o placere s-o folosesc! Diferenta de la Tangle la asta e ca de la Pamint la Luna! Si treaba cu parul ondulat sta in felul urmator: descurca imediat parul, nu ma trage, nu smulge firele, nu am senzatia aia de platic in par ca la Tangle sau ca la Macadamia, e moale si placuta si cireasa de pe tort e ca dupa pieptanat (pe parul umed) zulufii isi revin perfect! Ce sa mai spun o comoara la casa omului cu par lung si cret! Acum imi trebuie si mie musai chestia aia de curatat :))) Pe ebay ai gasit-o?
    Sa ne mai spui si despre alte comori!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, eu o ador. Si nu zic asta despre multe produse. Eu am luat-o de pe ebay acum 2-3 ani, insa cred ca si pe aliexpress e, daca iti e mai usor sa cumperi de acolo.

      Ștergere
  10. Camelia, stii ca te intrebasem (intr-un comentariu la primul articol despre Wet Brush) daca periile Wet Brush de pe Aoro or fi originale, fiindca mi se parea suspect de mic pretul.
    M-am gandit ca-i frumos sa ofer si eu feedback. Am primit azi coletul de pe Aoro (prima comanda). Am cautat pe net informatii si am gasit pe Amazon o imagine a ambalajului tipului de perie pe care l-am cumparat eu. Codul este identic, la fel si celelalte elemente de identificare, deci cred ca e originala.
    Am verificat si celelalte 2 produse cumparate (o masca reparatoar Wella si un parfum Guess) si se pare ca nu-s fake-uri. Desi sora mea tot nu-i convinsa....
    O seara fain si weekend placut!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar eram curioasa ce-mi zici despre ea. Ai apucat sa o incerci, iti place?

      Ștergere
  11. Am incercat-o pe parul uscat. Descalceste mult mai usor, nu mai trag de par, insa tot las "tribut" multe fire (aici nu-i vina periei, ci a mea, ca naparlesc). Testul adevarat va fi la intalnirea cu parul ud (al meu se incalceste groaznic si e foaaaarte lung), revin cu update.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca e peria buna, n-o sa ai probleme. Si eu am parul extrem de lung si periatul era un cosmar pana am descoperit-o.

      Ștergere
  12. Camelia, multumesc inca o data pentru recomandare. Am testat peria tot weekend-ul (inclusiv pe parul ud), face toti banii. Cred ca-mi mai iau una mica, pentru poseta :)

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam eu ca o sa iti placa mult, ma bucur ca asa a fost, s-o folosesti cu placere. :)

      Ștergere
  13. Trebuie sa imi iau si eu o chestiuta din aia care curata peria de par. Noroc ca mi-ai amintit!

    RăspundețiȘtergere