2016, bine ai venit!

4.1.16


Mi-am luat cateva zile de pauza, departe de toata agitatia, de tot mediul on-line, de blog, de telefoane, de cotidian si mi-a prins tare bine. Anul trecut a fost unul obositor, iar eu aveam nevoie de relaxare mai mult decat de orice altceva si mi-am oferit exact ce aveam nevoie. Si acum e mult mai bine, simt ca mi-e mintea mai limpede, ca pot sa vad altfel lucrurile, ca pot sa iau niste decizii.

N-o sa va povestesc de planuri, de dorinte, de ce vreau sau nu vreau, de rezolutii, de altele de gen, ultima saptamana a fost atipica ... n-am facut nimic asa cum "trebuie", n-am facut nimic din ce se asteptau altii sa fac si exact asta am de gand sa fac si mai departe ... sa fiu eu, asa cum sunt ... poate candva o sa revin asupra acestui subiect, nu stiu, acum pot doar sa spun ca mi-a fost dor de mine.

Nu stiu ce se va intampla anul asta pe blog, n-am planuri, n-am tinte de atins (n-am avut nici in trecut), singurul lucru pe care il stiu este ca ma veti vedea tot pe mine, cu placerile si gandurile mele, ca voi fi tot eu, cea pe care o cunoasteti. Nu stiu daca voi posta de 3 ori pe zi sau de 2 ori pe saptamana, voi scrie cand si ce simt, posibil sa apara si alte tipuri de postari, vom vedea impreuna ce aduce 2016.

Sper ca ati avut zile frumoase, ca ati petrecut asa cum v-ati dorit, ca ati intrat in noul an cu gandurile bune si frumoase. Sa avem un an frumos!

28 de comentarii

  1. Bine ai revenit, chiar ma intrebam cand apare si primul tau articol din 2016 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveam articole pregatite, dar n-am simtit ca e cazu'. Dar acum sunt aici. :)

      Ștergere
  2. "Pumos" cum spune fiica-mea!!!
    Frumos, spumos, sanatosi sa fim!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. La muulți ani și bine te-am și te-ai regăsit! Îți doresc să ai parte de un 2016 exact așa cum vrei tu!

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am mirat să văd că au trecut primele zile din an și n-ai mai scris nimic, dar am bănuit că ăsta a fost motivul.
    Să ai un an frumos, să te surprindă în cel mai plăcut mod!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt momente bune pentru scris si momente bune pentru pauza ... am revenit cu forte proaspete, sa avem un an minunat!

      Ștergere
  5. La multi ani sa ai un an frumos!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Welcome back :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  7. Welcome back Camelia! Sa ai un an cum îți dorești!

    RăspundețiȘtergere
  8. Welcome back! Sa avem cu totii un an frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. E bine ca ai reusit sa iei o pauza. Anul trecut a fost asa cum a fost pt ca absolut toate tentativele mele de a ma deconecta complet macar 2 zile au esuat. Si n-am mai functionat... :P Am nevoie de pauza asta. Sau de o incarcare cumva. Am reusit sa fac asta la sfarsitul anului totusi drept pt care incep anul asta bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Un an frumos, linistit, care sa te surprinda placut! :)

    RăspundețiȘtergere