Produse plus size pe SheIn

14.8.15

Am vazut mai devreme pe pagina de Facebook a Georgianei de la Georgia's Mirror ca cei de la SheIn au o noua categorie pe site - Plus Size, care nu stiu cum mi-a scapat aseara cand chiar m-am uitat pe site dupa niste produse. Ideea e ca eu ma bucur ca tot incep sa apara si astfel de haine, nu neaparat pentru cele cu marimi mari, ci chiar si pentru cele care stau mai bine la capitolul bust sau fund pentru ca marimile asiatice sunt destul de mici si daca ai forme e cam greu sa gasesti ceva care sa ti se potriveasca. AICI puteti sa vedeti toate produsele din categoria asta, iar pana pe 18 puteti folosi codul plus35 care va ofera o reducere suplimentara de 35%. Preturile nu mi se par mari, iar eu cu siteul asta nu prea am avut surprize, asa ca mi se pare o veste buna.

rochie/ tunica alba - AICI
rochie albastra - AICI
top inflorat - AICI

Si daca tot v-am zis ca aseara am bantuit pe site (si nu numai pe siteul asta, dar deja vorbim de altceva si nu e cazul) sa va arat si ce am vazut interesant si mi-a placut. De abia astept sa se termine vara asta (pentru mine a fost cea mai urata vara din viata mea si nu stiu daca o sa mai apreciez vreodata vara asa cum trebuie), asa ca vreau sa ma entuziasmez pentru toamna si ce poate sa faca asta mai bine decat niste haine si accesorii noi? Sa nu-mi ziceti ca nu va place masina rosie ca nu ma mai joc.

poncho - AICI
geanta masina - AICI
tricou - AICI

In afara de haine si de incaltaminte (am vazut niste ghete chiar misto) am vazut ca au adus o gramada de pensule pentru machiaj, dar si bureti Konjac si multe altele. V-ati comandat recent de la ei ceva?

8 comentarii

  1. Geaaanta!!! Nu sunt mare purtatoare de genti, dar asta...e geniala!

    RăspundețiȘtergere
  2. E super simpatica geanta masina! :) si mie mi-a suras categoria, am renuntat de foarte multe ori la haine care imi placeau pe site pentru ca nu ma incapeau...

    RăspundețiȘtergere
  3. Tunica alba imi place mult!! Hai ca mi-ai dat tema de week-end :D

    RăspundețiȘtergere