Produse Glazel Visage la Makeup Shop

11.8.15


Acum cateva zile am vazut pe pagina de Facebook a celor de la Makeup Shop un anunt ca au adus in portofoliu o marca noua de cosmetice si un indiciu - peste 200 de nuante de farduri. M-am gandit, dar nu am gasit nici un raspuns si mi-a iesit total din minte informatia pana aseara cand am intrat pe site sa ma uit dupa niste produse si am vazut un nume care nu-mi suna deloc cunoscut - Glazel Visage. Prea multe nu stiu nici acum despre marca asta, doar ca sunt polonezi si au produse profesionale. Pe siteul lor am vazut mult mai multe produse decat la noi, dar e un inceput bun, mai ales ca preturile nu sunt mari.

Fardurile de ochi (mate si sidefate) cred ca sunt marele lor atu - au 3 grame, mai mult decat suficient pentru un fard de ochi, iar pretul este de 26 ron pentru fardurile mono si 16 ron pentru rezervele de farduri - ceea ce nu am vazut si sper sa apara curand sunt paletele magnetice pentru farduri, care ar fi mai mult decat utile. Din cate am citit fardurile sunt pigmentate si se lucreaza usor cu ele, iar culorile par destul de interesante.

Am vazut ca au adus si cateva produse pentru ten: primer, pudra pulbere si compacta, doua tipuri de fond de ten, corectoare, dar si glossuri, mascara, tus si creioane pentru ochi si buze. Mie mi-a atras atentia Banana Powder, dar si pudra pulbere Powder in Pearls. Pe siteul polonez am vazut niste blushuri interesante, pensule si niste produse din gama Coverderm (waterproof) care acopera tot. 

AICI puteti sa vedeti noutatile Glazel Visage de la Makeup Shop, sa va uitati la preturi (care sunt reduse cu 25%, asa ca de lansare) si culori si sa va faceti liste cu ce ati vrea sa incercati. Cum vi se par produsele? Dar preturile? Va tenteaza ceva? 

P.S.: Va las mai jos o parte din fardurile de ochi sa le admirati.

6 comentarii

  1. cat de frumoase par a fi fardurile alea!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am auzit de ei până acum, dar chiar plănuiesc o comandă la Makeup Shop și poate bag și un fard să văd cum e. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt curioasa, o sa-mi iau macar unul cand o sa dau vreo comanda. :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Din cate am citit textura e chiar interesanta, eu sunt extrem de curioasa. :)

      Ștergere