O dimineata linistita

12.8.15


Diminetile mele sunt ... nu vreau sa folosesc cuvantul trist si nici nu vreau sa insist pe acelasi subiect (desi e realitatea mea din acest moment), dar e cel care se potriveste cel mai bine, dupa 12 ani in care serile mele se terminau cu Bella si incepeau tot cu ea, imi lipsesc momentele noastre intr-un mod atat de adanc si de intens incat nu sunt cuvinte sa descriu asta. Am decis sa traiesc durerea asa cum vine ea, sa zac daca asta simt sa fac, sa-mi dau timp sa ma vindec, sa nu fortez nimic, asa ca atunci cand ma trezesc (asta daca reusesc sa dorm, desi in ultimele nopti a fost cat de cat mai bine si nu am mai avut cosmaruri) incerc sa-mi fac diminetile un pic mai frumoase.

Mi-a placut intotdeauna sa lenevesc la dus si sa folosesc produse care sa miroasa frumos si sa ma faca sa ma simt bine, iar preferatul meu din ultimele zile este gelul de dus gomant cu mar si anason de la Yves Rocher. Am mai folosit variantele cu zmeura si cu vanilie si v-am mai zis pe blog ca-mi plac mult. Initial mirosul nu m-a atras deloc cand le-am descoperit prima data in magazin, dar acum chiar imi place si mi se pare perfect pentru un inceput reusit de zi. Daca raman acasa (ceea ce s-a tot intamplat in ultima perioada) imi place sa folosesc si apa parfumata pentru corp (eu am varianta cu lamaie si busuioc), imi da o stare de bine si ma si racoreste. Pe site inca gasiti produsele din aceste doua editii limitate - AICI - in caz ca vreti sa le incercati.

Nu sunt o persoana matinala (si n-am fost niciodata), dar imi place sa am dimineata ceva timp numai pentru mine - sa-mi pregatesc ceva de mancare, sa-mi prepar un ceai cu gheata sau niste apa infuzata cu fructe, chestii mici care sa-mi dea energie. Multi ani micul dejun n-a existat in viata mea, insa lucrurile s-au schimbat de ceva vreme si acum chiar apreciez un mic dejun gustos. Imi place sa mananc iaurt cu fructe si fulgi/ alune/ nuci (ce am prin casa), uneori imi fac oua de prepelita cu ce am prin frigider (am inceput sa adaug si un mix de seminte cand le fac si senzatia de crocant e minunata) sau imi pun fructe cu migdale/ nuci. 

Inainte sa incep munca imi place sa-mi rezerv 10-15 minute sa ma uit ce noutati au mai aparut in magazinele on-line de unde obisnuiesc sa cumpar, uneori mai dau si cate o comanda. Cum am facut ieri cu Choies ca tot va ziceam ca nu-s decisa deloc. Mi-am luat un pulovar subtire si o gramada de accesorii, iar au preturi incepand cu 1,90 dolari si am vazut o gramada de chestii care mi-au placut. La setul asta de bratari m-am tot uitat si pana la urma l-am si comandat, iar ieri am vazut ca au bagat la noutati si o geanta care mi-a placut mult, parca parca ma tenteaza ... mai ales ca nu prea mai am genti maro. Ma mai gandesc ... Pinterest si Instagram ma inspira mereu, iar mesajul de pe bluza de mai sus chiar mi se potriveste.

Pentru voi cum arata o dimineata linistita?

12 comentarii

  1. La mine, diminetiile difera mult, uneori sunt placute, alteori trist... dar trebuie sa ne ambitionam, sa ne facem sufletul sa zambeasca. Iti doresc dimineti senine si zambitoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc, e greu ... mult mai greu decat imi imaginam ca va fi, mai ales ca unele nopti sunt de cosmar. Mergem inainte, alta varianta nu e.

      Ștergere
  2. Si eu folosesc acelasi gel de dus momentan. De unde ai farfuriile inimioara? Diminetile nu mi-au placu niciodata, din motive care s-au tot schimbat de-a lungul anilor, dar aversiunea mea fata de ele, desi e diferita, se pare ca a ramas.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar mă gândeam aseară că vreau și eu să devin un om matinal, să mă trezesc dimineața devreme fără ceas, fără să amân alarme, fără să mă împiedic cu stângul în dreptul vreo oră - două, până sunt trează cu adevărat. Dar nu știu care sunt șansele să se întâmple asta vreodată. Eu încă mai sper.
    Gelul gomant e mișto rău și gama aia miroase demențial, mare păcat că n-au scos și o loțiune de corp cu aceeași aromă.
    Platourile cu fructe sunt favoritele mele dimineața, păcat că uneori mi-e prea lene ca să le pregătesc, să le fac să arate atractiv. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si eu o perioada d-asta cand mi-am impus sa ma culc si sa ma trezesc la alte ore decat de obicei, nu mi-a iesit, nici nu mai incerc. :)

      Ștergere
  4. Îmi place și mie gelul gomant cu mar, mai am foarte putin din el. Am folosit 3 geluri din astea de la YR în vara asta, pe langa cele clasice. E un record cand vine vorba de produse gomante.
    Îmi plac mult brățările, sunt foarte faine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ti-au placut astea de la YR sa le incerci si pe cele peeling de la Balea, sunt pe acelasi principiu, desi textura e diferita. :)

      Ștergere
  5. Cat de fain arata bratarile acelea, Camelia! Imi plaaac!!! :)
    Dimineti linistite? Ele incep cu citit! Daca am timp sa stau cuibarita citind o carte imediat dupa ce am deschis ochii, e tare fain! Daca stam aliniati toti trei citind, deja e... heavenly! In plus, sa privesc marul de la fereastra, coroana teiului din strada, sa ascult ciripit de vrabiute...
    Pup, Camelia! Take care, please! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu deja m-ai dus in taramul basmelor cu citit, ciripit ... sunt putin invidioasa. :)

      Ștergere
  6. Mi-ar placea sa am si eu mai mult timp dimineata, dar somnul ma castiga de partea lui de fiecare data :D

    RăspundețiȘtergere