Naturelle Osmanthus de la Yves Rocher

18.8.15


Am asteptat ceva timp pana sa va povestesc despre apa de toaleta lansata in primavara de cei de la Yves Rocher (o gasiti AICI la oferta si puteti profita si de oferta lansata ieri si sa primiti cadou varianta clasica Naturelle) pentru ca-mi place sa inteleg un parfum/ o apa de toaleta inainte sa povestesc ceva. Si mi-a luat ceva sa am o legatura cu Osmanthus, dar banuiesc ca de vina a fost faptul ca varianta Naturelle nu prea m-a incantat, spre deosebire de celelalte parfumuri de la Yves Rocher, care imi plac la nebunie, am fost putin reticenta si am lasat timpul sa-si faca treaba.

Apa de toaleta a fost creata de Michel Girard, parfumierul casei Givaudan si are acelasi format de sticla de la varianta clasica lansata in 2008, pe care Yves Rocher l-a folosit si la editiile limitate Retropical in 2013 si Collection d'Ete in 2014, doar culorile difera. Mie chiar imi place simplitatea sticlei si combinatia de culori. Michel Girard spune ca si-a imaginat un parfum proaspat si feminin, cu note senzuale si eu zic ca a reusit.

Eu as descrie Naturelle Osmanthus ca fiind floral, cu note citrice si o baza usor lemnoasa (cedru) care il face si mai interesant. Are nevoie de cateva minute de la aplicare ca sa ajunga sa miroasa bine pe piele, asa ca daca va duceti intr-un magazin sa-l incercati acordati-i ceva timp inainte de a da verdictul. S-ar putea sa descoperiti o aroma care sa va placa mult.

Desi este un parfum lansat pentru primavara si am citit multe pareri ca este perfect pentru vara, eu o sa-l port toamna asta, in zilele usor racoroase, cu o esarfa la gat si cu multe inele pe degete si o sa incerc sa iau putin din energia si prospetimea pe care le are. Ati incercat Naturella Osmanthus? Cum vi se pare?

9 comentarii

  1. nu am incercat-o pana acum, poae o pun in cos la urmatoarea comanda!

    RăspundețiȘtergere
  2. Și mie-mi place mult, dar fac parte din categoria celor care o prefer pentru vară, însă nici la toamnă nu m-aș mira să mai întind mâna spre ea, din când în când.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vara prefer alte tipuri de parfum, mai ales ca ma irit foarte usor cand e cald. :)

      Ștergere
  3. Parfumul Naturelle este preferata mea de la Yves Rocher. Trebuie neaparat sa incerc si varianta noua!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place tare mult, mi se pare a fi o apa de toaleta de vara, e si fresh, si putin racoros dar are si ceva care il face deosebit, notele senzuale. O sa il folosesc si la inceput de toamna (septembrie, octombrie) dar pt ca nu este foarte tare sau rezistent, poate ca din cauza aceasta il percep ca a fi pentru vara.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca de fapt era pentru primavara, dar pana la urma conteaza prea putin cum a fost gandit, important e cum il simti tu si cum miroase pe tine.

      Ștergere
  5. Am incercat laptele de corp Osmanthus de la L'erbolario si m-a cucerit pe viata.O să testez și apă de toaleta de la YR!

    RăspundețiȘtergere