La cumparaturi in Pantelimon

30.8.15

Sa nu-mi spuneti ca nu va place titlul postarii mele, l-am "gandit" mult. Aseara am avut drum in zona Pantelimon si am profitat de ocazie sa fac cateva cumparaturi, aveam niste chestii clare in minte si le-am luat, dar am facut si niste cumparaturi impulsive pentru ca asa am simtit. Am ajuns la Hello Free Z One Discount dupa o lunga perioada in care n-am avut drum, m-am dus cu un scop clar, detalii gasiti pe pagina de Facebook mai pe seara, mai exact un concurs.

Am incercat sa nu ma las furata de tot ce-am vazut pe rafturi si sa plec iar cu sacosa plina, dar nici sa plec cu mana goala nu era frumos, nu? Uleiul cu macese de la Palmer's mi-a atras atentia si nu puteam sa-l las acolo, mai ales ca pretul a fost foarte bun, in DM l-am vazut la un pret mai mult decat dublu. O gramada de produse Palmer's am vazut ca aveau in magazin, am pus si o poza pe Instagram daca vreti sa vedeti. Mi-am luat un balsam de buze de la Vaseline cu unt de cacao in varianta stick (il am si la cutie si-mi place) si o paleta cu 4 farduri de la W7 din gama Celebrity Secrets. Initial m-am uitat la paletele In The City, dar am destule nuante neutre si paleta asta (Sultry) mi s-a parut chiar potrivita pentru toamna. O sa va spun cum mi se par fardurile dupa ce le incerc, daca va intereseaza. Am mai luat sampon pentru caini, pasta de dinti si altele de gen, dar nu cred ca intereseaza pe cineva.


La Mega Mall m-am dus direct la Librarium sa-mi iau o carte cu mandale (e ceva ce-mi doresc de multa vreme sa fac, dar am tot amanat, mi-am luat si creioane colorate si ma gandeam cat de simple erau alegerile cand eram eu la scoala/ liceu, acum nu stii unde sa te uiti mai intai cand e vorba de rechizite), a durat ceva pana au descoperit angajatii unde sunt pozitionate in magazin, iar la casa am avut o surpriza de care v-am povestit pe Facebook - am primit si un trandafir, pana la sfarsitul lunii toti clientii care cumpara o carte primesc si-o floare. Mi s-a parut un gest atat de frumos in nebunia asta in care traim.

Am intrat la Naturescu sa iau covrigeii sarati de la Solaris, cateodata ma mai apuca cate o pofta si sunt buni in casa cand ai musafiri neanuntati si nu prea ai ce sa pui de rontait (asa s-au dus si ultimele doua pungi pe care le-am luat data trecuta cand am fost in mall) si am luat si o punga cu grisine cu tarate de ovaz ca nu mai aveau covrigei. Un alt magazin in care am intrat cu scop precis a fost Pepco, probabil va amintiti ca v-am aratat acum vreo doua saptamani suportul de lumanare cu bufnita de la ei, m-am dus sa ii iau si mamei unul pentru ca i-a placut mult al meu si am gasit alte doua modele misto, asa ca le-am cumparat, mai ales ca pretul este de tot rasul - 5 lei.


In DM m-am dus sa iau solutia de curatat pensulele de machiaj pe care am vazut-o la Alexandra zilele trecute. A fost 15 lei pentru 100 ml si chiar sunt curioasa cum e. Mie imi place mult solutia de la M.A.C., dar n-am mai luat de ceva vreme din cauza pretului. Daca vreti sa aflati si parerea mea despre ea, spuneti-mi in comentarii si o sa ii fac un review dupa ce o folosesc si vad cum e.


Ojele Wow! de la Golden Rose le-am vazut la Lorena si m-am dus direct sa iau nuantele 12 si 13, care mi-au placut mult cand am vazut pozele la ea pe blog. Nu au decat 6 ml si costa 6 lei, nu stiu daca nu vor fi cam incomod de folosit, dar vad eu. Uitandu-ma la celelalte oje am vazut numarul 10 din gama Color Expert, care este o varianta un pic mai deschisa a celei din gama Wow! si am luat si pe asta. Cred ca a fost 10 lei. Ceea ce nu mi-a placut deloc a fost ca ojele n-au fost puse nici macar intr-o punga mica de hartie sau de plastic, mi le-a pus efectiv in mana, dar sa trecem peste aspectul asta. Cealalta oja pe care mi-am luat-o este de la Cosmetica Verde, este o oja Jordana, acelasi pret de oferta pe care il vad de luni de zile in magazinul lor - 5 lei. Nuanta este 980 Mardi Gras, un mov inchis cu irizatii albastre, de-abia astept s-o incerc.


De obicei incerc sa rezist cand intru la Cosmetica Verde si vad promotiile pe care le au, insa de data asta lucrurile au stat putin diferit. Am vazut o gramada de produse interesante la preturi foarte mici - tot ce vedeti mai jos si oja de la Jordana au costat mai putin de 40 lei. M-am uitat la termenele de valabilitate in magazin (in general cand sunt oferte d-astea produsele expira intr-o perioada scurta) si cu exceptia a doua care au termen decembrie 2015 si pe care sigur le folosesc pana atunci restul au termen de expirare in 2016 si 2017.

Mi-am luat crema de corp cu extract de camelie si cinci uleiuri (am mai avut una cu lotus din gama asta si mi-a placut mult) de la Organic Shop, o crema pentru bataturi cu unt de shea de la Planeta Organica (am mai avut niste produse cu unet de shea de la ei, inclusiv un spumant de baie, si mi-a placut mult mirosul), o crema pentru picioare obosite si umflate cu extract de castan de la Green Pharmacy (nu am incercat nimic pana acum de la firma asta), un exfoliant pentru maini cu ulei de avocado tot de la Planeta Organica si doua produse pentru ten de la Organic Shop - un exfoliant cu cires japonez si ghimbir si o masca cu alge marine si namol.


Cam asta e de aratat pe blog, restul cumparaturilor nu sunt asa interesante, voi cu ce v-ati rasfatat saptamana asta?

20 de comentarii

  1. Interesant spray-ul de pensule, sa ne spui daca este bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa scriu dupa ce il incerc, ca prima impresie mi-a placut. :)

      Ștergere
  2. Saptamana asta mi-am luat Revlon Colorstay 24 si o pudra pulbere de la Rimmel :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere, n-am mai folosit Colorstay de o gramada de ani :)

      Ștergere
  3. si eu am fost la cosmetica verde si mi-am luat gel dus cu liliac si gel de dus de trandafiri, pt ca am mai avut unul de la bulgari si mi-a placut mult. Din gama liliac am mai avut unul de la herbagen si yves rocher bineinteles toata gama. Apoi am mai descoperit un magazin english home cu produse de casa si ma gandesc ce sa imi iau....Cat despre Hello discount ultima oara am luat toata gama de sampoane si balsam ca tot m-am mutat la casa noua....Interesant spray pensule...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am intrat si eu de cateva ori la English Home, o gramada de chestii au, dar mi s-au parut cam mari preturile. :)

      Ștergere
  4. Foarte simpatice cumpărăturile, să le folosești cu mult drag. :) Săptămâna asta mi-am luat mai multe accesorii pentru proiecte DIY, cum ar fi hârtie de împachetat, hârtie imprimată, satin, ac quilling, dar mi-am luat și 2 rujuri.

    Au costat doar 5 lei fiecare și îmi plac foarte mult. Primul nu are numele trecut pe el sau poate îl are și nu am băgat de seamă, dar arată cam așa: http://www.bornprettystore.com/images/ProPho/9290/dsc.jpg. Ambalajul e în forma unui creion, dar rujul în sine e obișnuit. Pentru al doilea ruj m-am bucurat super tare, găsisem în Sibiu un ruj care mi-a plăcut super mult și l-am văzut mai apoi și în orașul meu. Mi-am luat altă nuanță și îmi place la fel de mult ca primul. Am găsit aici o poză: http://lh4.ggpht.com/-gEaaBv8zoSM/VEc9vYuLk0I/AAAAAAAABAg/5toqgGZxMsg/s1600/IMG_20141021_211849.jpg. Fix culorile astea le am și eu. Sunt cremoase și arată bine pe buze, problema e că trebuie reaplicate, dar pentru 5 lei ce pretenții să mai ai. :))

    Era să uit! Cât ai dat pe cartea cu mandale și cum ți se pare până acum? Nu am mai văzut-o pe aceasta. Auzisem multe laude pentru Tărâmul viselor, Grădina fermecată ș.a.m.d, dar mie mi s-au părut cam scumpicele și aștept niște reduceri. Între timp îmi ocup timpul cu Pauza ta de relaxare. E o revistă micuță care se găsește la chioșcuri și costă 5 lei. Are mandale, diferite desene, sudoku și alte jocuri.

    O seară minunată!

    Gabriela
    http://crafting-g.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa folosesti cu placere rujurile, 20 lei a fost cartea, e destul de subtire, dar m-am gandit ca pentru inceput imi trebuie asa ceva. Sunt destul de complicate (ca si mine de altfel), imi ocupa o gramada de timp, dar ca prima impresie imi plac. Nu stiam de revista, merci de pont. Sa ai o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  5. Trebuie să-mi fac curaj să merg și eu iar la Hello Free Z One Discount, mi se pare că e la capătul lumii...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa te bucuri de noutati!
    Si eu vreau sa ajung la Hello Free Z saptamana asta, sper sa gasesc uleiul de corp si alte produse hidratante Palmer's.
    O saptamana frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De maine sunt in inventar, asa am vazut pe usa cand am fost. Intreaba-i pe Facebook sa nu fie probleme. Dar te-as sfatui sa mai amani vizita cu vreo 10-14 zile, stiu eu ce zic. :)

      Ștergere
  7. La prima vizita in DM imi iau si eu sprayul pentru pensule, l-am mai vazut la cineva si a fost tare laudat . Am si eu Pepco la mine in oras si de fiecare data cand trec pe acolo , intru sa vad ce noutati mai au.
    Azi m-am rasfatat cu o comanda Kurtmann, au reduceri foarte bune .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici n-am intrat sa ma uit pe Kurtmann, desi am tot primit mailuri ca sunt reduceri. Am exagerat cu comenzile on-line si astept o gramada de colete. Sa porti cu placere ce ti-ai luat. :)

      Ștergere
  8. Interesanta paleta de farduri. Sa ne spui cum ti se pare calitatea. Mai aveau si alte variante de culori? Cat costa una?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai stiu pretul exact, 12-14 ron, cam asa, mai erau inca doua variante, daca tin minte bine. Si erau si paletele In The City si vor mai primi noutati de la W7 in curand, asa am inteles.

      Ștergere
    2. Mersi! In The City le-am vazut si eu, insa nu prea m-au atras culorile asa de mult. Dar asta pare interesanta. O sa mai astept cu vizita ca inteleg ca vor fi in inventar.

      Ștergere
  9. Sa le folosesti cu placere! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai folosit paleta de farduri? Sunt de calitate? Pigmentate, cremoase... cum sunt?

    RăspundețiȘtergere