Italian Summer Fig de la The Body Shop

3.8.15


Va aratam acum ceva vreme cateva dintre lansarile The Body Shop care vor urma in perioada august-septembrie si astazi vreau sa va povestesc despre apa de toaleta Italian Summer Fig din colectia Voyage (cunoscuta pana acum ca Scents of The World si care a primit ambalaje noi, mie imi plac mult, mi se par vesele si elegante), pe care am tot folosit-o in ultimele saptamani.

Trebuie sa incep cu doua marturisiri: mie nu-mi plac smochinele si n-am incercat pana acum nici un parfum de la TBS, asa ca curiozitatea mea a atins cote alarmante si chiar ma gandeam cum o sa mi se para, mai ales ca nu este ceva dupa care as fi intins eu mana sa-l incerc. Cand l-am pulverizat prima data pe piele n-am fost incantata, se simtea prea mult verde (si cand zic asta ma refer la un miros de iarba, frunze, de natura care nu m-a incantat), dar ceva mi-a zis sa am rabdare ... si am avut.

Dupa vreo 10-15 minute s-a asezat pe pielea mea si am descoperit Italian Summer Fig, un parfum dulceag si cremos (ciudat sa spun asta despre un parfum, dar e cea mai buna descriere), care imi place la nebunie. Ceea ce ramane pe pielea mea este dulceata smochinelor combinata cu notele lemnoase, nu simt notele verzi deloc si asta ma incanta mult pentru ca nu ma caracterizeaza. Parfumul este o combinatie mai mult decat reusita si cred ca o sa va placa si voua daca aveti gusturi asemanatoare cu ale mele, nu uitati insa sa ii dati timp sa se dezvolte ca sa vedeti exact cum e.

Imi place si-mi aduce un zambet pe chip de cate ori il simt! Va tenteaza? Ati incercat parfumurile de la The Body Shop?

8 comentarii

  1. Mie imi place si cu verde si cu smochine, deci cred ca mi-ar placea. Notele lemnoase nu prea, dar nu cred ca sunt predominante. Mai nou Am tot incercat produse TBS si numai supriye placute am avut. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De luni e si in magazine, sa-l incerci cand ai ocazia. :)

      Ștergere
  2. Eu sunt moartă după el, mi se pare perferct pentru vară.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Sa-l incerci cand ajungi prin magazine, cred ca o sa ti se para interesant.

      Ștergere
  4. Pe site nus e gaseste :( tu de unde l-ai luat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am primit, de luni a aparut si in magazine, deci probabil ca o sa apara si on-line curand.

      Ștergere