Inima verde la ceas de seara

10.8.15


Nici nu stiu cum sa incep postarea asta sau unde s-o incadrez ... putin shopping, o iesire de seara, esec total (daca ma gandesc la poze), habar n-am ... o seara de duminica din viata mea. De vreo doua luni programul meu si al mamei nu mai coincid deloc si ajungem sa petrecem timp impreuna destul de rar, iar cand o facem suntem amandoua obosite si fara chef de ceva anume. Aseara ne-am hotarat sa iesim sa ne plimbam putin si am zis ca e cazul sa scoatem la aer niste rochii luate acum vreo luna. Ma gandeam eu ca facem niste poze, vi le arat si voua, poate va tenteaza ... in sfarsit ... aveam intentii bune.

Eu mi-am luat ochelarii inima, cei luati de aici si pe care cred ca vi i-am aratat cand i-am cumparat, intre timp mi-am mai luat o pereche colorati (i-ati vazut in postarea de sambata), insa astia sunt mult mai rezistenti si stau mult mai bine pe nas, ceilalti sunt mai mult de fite, in timp ce astia pot fi purtati fara probleme toata ziua. Mi-ar fi placut sa fie o idee mai mari pentru ca eu am fata rotunda, dar imi plac oricum si ma binedispun cand ii port.


Mama a scos la plimbare o rochie pe care i-am facut-o cadou pentru ca mi-a placut mult cand am vazut-o. Am luat-o de aici si n-am stiut ce culoare sa aleg, am ezitat intre verdele asta menta si cealalta varianta, cred ca am ales bine pana la urma. Voua care dintre cele doua va place? Rochia e mai mult decat reusita, e un pic mai lunga decat ce poarta mama de obicei, dar i-a placut si ei si-mi place si mie mult. Culmea este ca la vreo 2 zile dupa ce-am primit coletul cu rochia, am vazut aceeasi rochie pe cineva pe la Unirii, insa pe o alta nuanta si-am fost aproape s-o opresc s-o intreb de unde a luat-o pentru ca mi-a placut mult si varianta aia.

Eu ... cu mine e poveste mai lunga, daca sambata seara am facut un efort sa ma machiez cat de cat si sa ies din casa, aseara n-am mai depus nici un efort, nici n-am probleme cu tenul, dar nici nu m-a interesat. Mi-am luat o rochie verde (verde, culoarea aia care nu-mi place mie, v-am zis ca incerc diverse lucruri) - luata de aici - cu intentia clara s-o port ca fusta, ceea ce am si facut.

Nici ca rochie nu e rea, eu am una asemanatoare de la Victoria's Secret (neagra si se poate purta in 'nspe feluri, ca si asta), insa nu se compara materialele. Mie personal materialul asteia mi se pare prea banal pentru modelul asta de rochie, d-aia am si preferat s-o port ca fusta, am legat-o in talie si gata. Nu stiu ce material e, as zice ca seamana cu un bumbac subtire, este usor de purtat si moale si, culmea, chiar imi place nuanta asta de verde.

Partea comica a inceput cand i-am zis mamei sa imi faca niste poze, i-am explicat ce si cum, i-am zis "ai vazut cum iti fac eu tie poze, uita-te sa nu-mi stea parul aiurea, sa aia, sa ailalta, incadreaza bine, zi-mi cum sa ma misc si tot asa". Mama, cu o fata lunga si plictisita, imi zice ca a priceput si sa facem pozele. N-o sa comentez mult, va zic doar ca data viitoare cand o mai rog sa-mi faca poze o sa ma gandesc de 10 ori inainte, e anti-talent si punct.


Ma tot uit la pozele de mai jos (si astea sunt alea "bune") si ma intreb daca e asa greu sa faci poze, mie nu mi se pare ca mama are probleme gen tremuratul mainilor si nici ea nu crede asta, dar pozele ne spun cu totul altceva ... glumesc, in caz ca nu s-a inteles. Sa nu uit: geanta e de aici (o am si pe grena si-mi place mult, chiar daca pretul a fost cam exagerat) si am purtat sandalele de aici, cele pe care vi le-am aratat sambata, si sunt chiar comode.


Va las cu doua poze care trebuiau sa fie cireasa de pe tort (cel putin in mintea mea), facute bineinteles de mama ... nu mai zic cum au iesit. Oricum nu pricep ce-a iesit acolo sau mai bine zis ... ce n-a iesit. Oricum ne-am plimbat, am stat de vorba, ne-am relaxat, pozele au fost asa ... tragi'comice.


Intrebarea zilei sau mai bine zis intrebarile zilei: voi purtati verde? Mamele voastre sunt mai talentoase cand vine vorba de poze? Cum vi se par rochiile? Dar ochelarii?

12 comentarii

  1. Imi plac si ochelarii muuuuult si geanta si rochia mamei, si fusta ta! Si tot☺

    RăspundețiȘtergere
  2. Tata e fotograf, deci a prins si mama cate ceva, Imi place ca ea face poze foarte bune cu aparat normal, nu din alea SFde care are tata :))
    Imi plac pozele voastre, mai ales ca ti-a prins putin din fata. Am vazut rochiile, (superbe ambele :D) ochelarii, geanta... N-am nimic de obiectat. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Verdele din rochia ta e superb. Ca orice verde, de altfel, in opinia mea :))
    Foarte frumoasa rochia mamei tale.
    Cristina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles, esti iubitoare de verde, ceea ce nu pot sa spun despre mine ... dar verdele asta chiar imi place. :)

      Ștergere
  4. Rochia mamei tale e superbă și îi vine ca turnată! S-o poarte sănătoasă!
    Dacă te consolează cu ceva... nici mamei nu cred că i-ar ieși niște poze mai bune. :)) Mă ofer fotograf pe viitor, dacă vrei și dacă ne nimerim cu programul. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tin minte, dar la mine chestiile astea-s spontane, nu prea le programez. :))

      Ștergere
  5. imi place mult rochia mamei tael, foarte frumoasa nuanta de verde. si mama e anti-talent la poze, si ma amuz de fiecare data cand incerca sa faca!

    RăspundețiȘtergere
  6. Verdele nu e una dintre culorile mele preferate, dar uneori fac mici exceptii :) depinde si de haina respectiva.
    Imi place foarte mult cum ii vine rochia mamei tale, dar si rochia ta (fusta) :) Sa le purtati cu drag .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, nici mie nu-mi place in mod deosebit, insa in ultima vreme i-am tot dat sanse si nu-mi pare rau. :)

      Ștergere