Hawaiian Kukui Cream - spa pentru acasa de la The BodyShop

21.8.15


Stiti ca-mi place sa ma rasfat, ca ador momentele cand am timp pentru mine si ca imi plac la nebunie produsele misto cu un miros fascinant care sa ma aduca intr-o stare de relaxare si bine. Cand am aflat ca The Body Shop lanseaza o colectie Spa of The World am stiut ca nu e de ratat - v-am povestit aici mai multe si de abia astept sa vad produsele lansate. Japanese Camellia Cream e pe lista mea de incercat neaparat si de-abia astept sa ajunga in magazine.

Astazi vreau sa va povestesc despre Hawaiian Kukui Cream, care face parte din ritualul de beatitudine gandit de cei de la The Body Shop, o crema care miroase nu bine, ci extrem de bine, care o textura luxurianta si care hraneste pana si cea mai uscata piele. Uleiul extras din nuca arborelui Kukui a fost utilizat de-a lungul secolelor de populatia indigena din Hawaii pentru a calma pielea moderat afectata de expunerea la soare si pentru a repara pielea uscata si crapata si a fost alegerea celor de la TBS pentru a crea Hawaiian Kukui Cream, care sa rasfate si sa trezeasca simturile.

Imi plac foarte mult ambalajele produselor din aceasta gama si chiar ma duc cu gandul la niste produse de spa, special gandite pentru a iti oferi clipe de relaxare profunda. Cremele sunt ambalate in borcane mari care par de sticla, insa este doar un plastic foarte rezistent, capacul imi place mult si mi se pare ca da o nota de eleganta, iar etichetele te duc pe niste taramuri noi si necunoscute, care te rasfata si te linistesc. Asta imi trezeste mie gama asta.

Sa revin la crema ca am visat destul ... mirosul, trebuie sa incep cu el ... e de vis si ramane pe piele multa vreme, nu stiu sa-l descriu, nu pot sa zic ca seamana cu ceva, e doar ceva ce iti trezeste simturile si te face sa te relaxezi. Crema este foarte hidratanta si face fata si celei mai uscate pieli (am testat-o pe coatele mele care au trecut printr-o perioada grea), dar in acelasi timp este extrem de usoara si se topeste pe piele. Desi crema e plina de uleiuri pielea nu ramane deloc grasa, doar catifelata si cu un miros imbietor, o combinatie mai mult decat reusita.

Folosesc crema seara inainte de culcare si mi-am creat un mic ritual de rasfat (bete parfumate, o cana de ceai, crema asta de corp) care imi face tare bine in perioada asta. Imi doresc sa incerc si una din mastile pentru corp (probabil cea cu argila), uleiul de masaj (insa nu stiu ce sa ma tenteaza mai mult, probabil Thai Lemongrass Massage Oil pentru efectul revigorant) si Japanese Camellia Cream de care v-am tot zis. 

Va recomand sa mergeti sa incercati produsele in magazin cand vor fi lansate, iar daca finantele va permit (nu e cea mai accesibila gama a lor, ca sa ma exprim elegant) sa va oferiti un mic rasfat, produsele chiar sunt misto si merita. Iar noi toti avem nevoie de momente de relaxare si rasfat.

8 comentarii

  1. Ce bine suna , m-ai facut tare curioasa :)
    Sa o folosesti cu drag .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand apar sa te duci in magazin sa vezi cum sunt, cealalta (Japanese Camellia) are o textura de sufleu. :)

      Ștergere
  2. Suna foarte bine, m-ai facut extrem de curioasa :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte misto produsele din gama asta, eu chiar vreau sa le vad in magazine mai repede.

      Ștergere
  3. Eu mi-am luat Japonese Camellia Cream din Spania. Era in testari la un magazin si era singura din gama asta noua. Imi place mult, e o crema aerata, ca un souffle mai consistent, miroase frumos, desi nu asa de intens pe cat mi-as fi dorit. As vrea sa incerc si scrubul si masca de corp cu argila, deci astept cu nerabdare lansarea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a placut mult de tot gama asta, produsele sunt mai mult decat interesante, chiar cred ca ajuta mult la relaxare si de-abia astept sa fie si in magazine.

      Ștergere
  4. eu nu de mult am descoperit produsele de la ie si sunt minunate

    RăspundețiȘtergere