Gata in 10 minute!

28.8.15


Am tot incercat in ultimele saptamani sa revin la stilul de scris dinainte, sa va povestesc despre cosmetice si lucruri care ne fac existenta mai frumoasa, dar ceva in adancul sufletului meu nu m-a lasat, n-o sa intru in detalii. Au fost zile bune cand fata mea n-a vazut nici un produs de machiaj si m-am simtit chiar ok asa, in afara de cearcane (care-s normale la stilul de somn/ nesomn pe care l-am avut) nu pot sa zic sa am vreo problema majora, insa am inceput sa ma bucur iar de produsele pe care le am si-mi plac mult si sa fac din cele 10-15 cand ma "aranjez" un mic ritual de relaxare si placere. Produsele pe care vreau sa vi le arat in postarea asta sunt cele dupa care intind mana cand vreau sa arat bine, fara sa-mi bat capul.

Vitamin C Instant Glow Enhancer de la The Body Shop este o crema colorata (portocalie, care s-ar putea sa va sperie la inceput, dar se adapteaza foarte bine tenului) pe care eu o aplic pe pometi si uneori pe frunte pentru un efect de piele sanatoasa si radioasa. Fondul de ten Ginger & Vitamins SPF 10 de la Korres (eu am nuanta LF1) imi place la nebunie si v-am mai spus de el pe blog, tot incerc alte fonduri de ten sau BB/ CC creamuri, dupa care ma intorc la el. Este un fond de ten lejer, pe baza de apa, cu o acoperire mica spre medie, care aproape ca nu se simte pe ten, dar il lasa uniform si luminos. Perfect Cover Precision Concealer de la Nivea (nu stiu de ce la noi nu se gasesc produsele de machiaj Nivea, am avut o pudra luata acum cativa ani din Austria care mi-a placut la nebunie) il folosesc pe zona de sub ochi si face o treaba destul de buna, insa cred ca e pe terminate pentru ca-l folosesc de ceva vreme. 

Diorskin Nude Tan Light (nuanta 002 Sunlight) de la Dior este inca intre preferatele mele, il folosesc de anul trecut si simt ca da un pic de culoare si caldura tenului meu. Blushul dupa care am tot intins mana (uneori il mai tradez cu Hot Mama de la The Balm) este Koh Samui de la Sue Devitt, nu stiu de ce nu se mai fabrica produsele astea. Nuanta pe care o am eu e, as zice, un maro rozaliu cu o tenta de mov si-mi place la nebunie. Mi se pare mai bun decat blushurile mele de la M.A.C. si NARS. Pe post de iluminator am tot folosit Secret Finish de la Laura Mercier, insa il mai schimb pentru ca am mai multe iluminatoare care imi plac la nebunie.

Pudrele de la Laura Mercier probabil ca le stiti, le-am tot avut si cand am fost in vacanta mi le-am luat iar. Pentru zona de sub ochi folosesc Secret Brightening Powder - nuanta 1, iar pentru restul fetei Loose Setting Powder - Translucent. Sunt scumpe, dar merita toti banii. Dupa ce aplic pudra folosesc sprayul facial de la Mario Badescu si tenul arata natural si deloc incarcat.

Produsele pentru ochi (ma refer la mascara, trebuie sa ma imprietenesc iar cu fardurile de ochi) si buze le tot schimb, dar cel mai des folosesc Hypnose Drama de la Lancome (mascara de la Lancome inca ramane in topul meu personal de preferinte, dupa ce incerci una, vrei mai multe si mai multe) si combinatia Yves Saint Laurent Rouge Volupte (1) cu M.A.C. Cremesheen Glass (Fashion Scoop).

Nu-mi ia mai mult de 10 minute sa fiu gata si sa ma simt ok cu mine si am observat ca nici nu prea mai am pofte cosmetice, folosesc cu placere ce am si atat ... nu zic ca n-o sa-mi mai cumpar nimic ca stim ca nu e adevarat, dar parca mi-a disparut curiozitatea aia nebuna sa incerc si aia si aia, probabil si datorita faptului ca am niste produse care simt ca mi se potrivesc si fac exact ce-mi doresc. Sau cine stie ... Lista voastra de "azi vreau sa arat si sa ma simt bine" cum arata? Ce produse sunt pe ea?

11 comentarii

  1. Eu in ultima vreme intind mana dupa din ce in ce mai putine produse. Azi am pe fata:
    - crema Ivatherm cu SPF50
    - fond de ten L'Oreal Accord Parfait
    - pudra Oriflame The One
    - blush + bronzer Elf
    - fard de sprancene Sleek
    - rimel
    - ruj Oriflame - o piersica delicata cu sclipiri aurii si parfum de pepene verde :)
    Parca ma simt mai "usoara" asa. Stiu, nu prea are sens, ca doar nu-mi tencuiesc chipul niciodata, dar simt ca "less is more". Profit de clipele astea, in care cearcanele s-au diminuat, dupa ce ani de zile am tot cautat solutii care mai de care mai eficiente sa le acopar...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar nu simt ca e mult cand folosesc produsele astea, nici n-as avea rabdare sa fac ceva elaborat acum, mai ales cand e cald ...

      Ștergere
  2. De vreo 2 saptamani mi s-au schimbat preferintele :) Am inceput sa folosesc after shave-ul de la Nivea recomandat pe youtube de Nikki ca si prim pas al machiajului si este acum dependenta mea :))) In rest bb cream (l'oreal nude magique imi place cel mai mult), aqua cream de la mufe negru pt sprancene,kat von d tattoo liner si ruj tot kat von d, nuanta beloved. Mascara de obicei they'real de la benefit, dar mai sunt zile cand o sar ca poate compensa liner-ul. Pentru zilele cand ma tencuiesc mai mult :) - fond de ten de la mac - prolongwear nourishing waterproof,pudra tot de la mac, mystery powder, iluminator thebalm marylouminizer, blush givenchy memory foam, contur tom ford shade and illuminate intensity 2 si pentru ochi depinde ce am chef :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai citit de after shaveul ala, nu pot sa zic ca ma atrage ideea foarte tare. Cateva produse interesante printre preferintele tale actuale. :)

      Ștergere
  3. Ingrijire: crema hidratanta Normadern de la Vichy sau Bioderma
    Machiaj:
    - concealer lichid Artdeco (dupe perfect pt YSL)
    - pudra L'Oreal Infaillible
    - blush Benefit Rockateur
    - rimmel YSL si creion ochi Lancome
    - ruj YSL, o nuanta discreta de rosu-coral

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu folosesti fond de ten deloc inseamna ca-ti arata bine tenul. Misto alegerile tale. :)

      Ștergere
    2. Acum 4 ani am facut o acnee aiurea si am aflat ca am un dezechilibru hormonal. O vreme am folosit doar Normaderm de la Vichy. Dupa anticonceptionale, au disparut toate imperfectiunile, si tot atunci am renuntat definitiv la fdt.
      Nu am un ten perfect, dar nici f problematic (inca iau anticonceptionale), dar, oricat de minunat ar fi fondul de ten, tot ma simt ca si cum as fi "incarcata". M-am dezobisnuit. E asa o lejeritate fara fdt! Doar putina pudra...

      P.S. Daca ti-au placut alegerile, fdt favorit de dinainte de a renunta era Guerlain Lingerie de Peau si L'oreal Accord Parfait.
      Am sa iti mai las si alte sugestii de produse daca doresti.

      Ștergere
  4. Eu cand sunt pe fuga folosesc un BB cream de la Lioele, pudra Charles of the Ritz, bronzer duo Lancaster, rimel Clinique, pentru sprancene folosesc un fard gri-maro dintr-o paleta W7 dupe Naked Basics 2 si lip butter de la Revlon sau chubby stick in nuanta Rico Mauve de la Wet'n Wild. Daca am timp si de ochi, primer Artdeco si un sigur fard ruginiu/maro/bej, sigur nu dintr-o paleta, ca sa nu ma tenteze combinatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu vreo 3 BB/ CC cream incepute, dar parca nu prea intind mana dupa ele asa des. Mi-e dor si mie de o mascara de la Clinique, ce folosesti?

      Ștergere
    2. Eu ,sincer, nu sunt impresionata de ele. Am un set cu 5 mascara si dintre toate cel mai mult mi-a placut "high impact". "lash power" ar fi pe locul 2. Acum folosesc "lash doubling" si peria lui nu prea e pe gustul meu. Desi sunt in format mini, le-am consumat greu si se abia astept sa-le termin. :)

      Ștergere
  5. Acum ca e vara si cald afara parca intr-adevar nu-ti vine sa-ti "zugravesti "mufarina" cu Jdee mii de produse.
    Dar pentru ca suntem domnisoare sofisticate trebuie sa aratam cat mai bine posibil !
    Eu folosesc cam asa:
    - crema de fata Nivea Serum pearls
    - CC cream de la Elmiplant
    - (uneori mai adaug si ) pudra Max Factor
    - blush Bourjois
    - mascara "Extra volume" de la Melkior
    - fard de sprancene ELF sau Melkior
    - lip-pen Melkior

    A pinch of perfume and I'm done ! :)

    RăspundețiȘtergere