Gandurile mele

26.8.15


Nu stiu care vor fi urmatoarele cuvinte pe care le voi scrie, nu stiu ce vreau sa exprim, nu stiu ce vreau sa transmit, dar stiu ca "trebuie" sa scriu ... sunt intr-un proces de transformare, creez o noua legatura cu mine, incerc sa ma reconectez cu sufletul meu, dar mai ales cu corpul meu. Ultima luna a fost grea, am trecut prin multe stari, au fost dimineti cand m-am intrebat de ce mai deschid ochii, m-am intrebat ce sens mai are sa depun vreun efort, am vrut sa renunt la tot ce mi-e cunoscut si sa plec departe, sa ma rup de tot, am trecut prin multe ... lucrurile s-au mai schimbat, in calea mea au aparut oameni care mi-au aratat si o alta fata a lucrurilor, incep sa ... nu stiu ce incep, dar m-am ridicat si incep sa-mi vad puterea.

A trecut o luna de cand Bella nu mai e fizic langa mine si a fost cea mai grea luna din viata mea (si nu exagerez cu nimic cand scriu asta), am trait durerea asa cum a venit, mi-e dor de ea la un nivel la care cuvintele nu inseamna nimic, dar in acelasi timp imi dau seama ca legatura dintre noi este unul dintre cele mai minunate lucruri pe care eu le-am realizat in viata asta si nu pot sa nu ma bucur de asta. Cand ma gandesc la Bella, cand vorbesc despre ea imi stralucesc ochii, zambesc, imi zambeste si inima si asta se poate vedea cu ochiul liber. Bella a fost o binecuvantare in viata mea, a fost langa mine in cele mai negre momente cand n-am lasat pe nimeni sa se apropie de mine, a fost langa mine cand mi-a fost bine, a fost langa mine si eu am fost langa ea ... si asta nici macar moartea nu poate schimba. O iubesc si o sa o iubesc in fiecare secunda a vietii mele, asta e adevarul meu!

Si tocmai pentru ca o iubesc asa cum o iubesc si pentru ca m-a invatat si mi-a aratat atatea lucruri minunate in viata, tocmai pentru tot ce mi-a oferit vreau sa fiu bine, vreau sa-mi fie bine, vreau sa fiu cea pe care a vazut-o Bella, nu vreau sa devin o umbra. Vreau sa traiesc, vreau sa rad cand o sa ma bucur, vreau sa plang atunci cand o sa ma doara, dar vreau sa simt ... nu vreau doar sa trec prin viata, vreau sa traiesc si o sa fac toate lucrurile pe care mi le doresc ... asta este ceea ce mi-a lasat Bella! Si pentru asta o sa ii multumesc in fiecare clipa.

Viata e frumoasa si merita traita, chiar si atunci cand se rupe tot in tine - asta am vrut sa va zic! Zambesc, desi imi curg lacrimile. Bucurati-va de lucrurile mici, multumiti pentru ceea ce aveti, nu lasati inima aia sa bata degeaba ... faceti ceva cu ea!

15 comentarii

  1. E cel mai frumos indemn ce l-am citit vreodata: " nu lasati inima aia sa bata degeaba"
    Multumesc ca mi-ai reamintit :)

    RăspundețiȘtergere
  2. incercam sa facem o fericire mare...din mii de lucruri marunte :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Durerea pierderii e nemarginita. Dar, cred ca chiar si atunci cand pierdem cea mai draga chestie, totusi, viata trebuie sa mai aiba un sens. Are rost sa deschizi ochii dimineata. Peste o luna, peste un an, 3, 5..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori obosesti asteptand si sperand ... dar pana la urma instinctul de supravietuire primeaza ...

      Ștergere
  4. Imi plac postarile de suflet. Incet, incet o sa gasesti in tine forte nebanuite si o sa gasesti un sens si o cale, capul sus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Postarile de suflet sunt cele mai grele pentru ca trebuie sa pui in cuvinte emotia si durerea si sa treci iar si iar prin ele.

      Ștergere
  5. Stiam ca ai puterea asta, stiam ca e o chestiune de timp ca sa constientizezi...
    Iti mai spun doar atat: iti zambesc (chiar daca ochii imi joaca in lacrimi) si te imbratisez! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca puterea trebuie s-o constientizez eu ... cuvintele sunt mici. :)

      Ștergere
  6. La fel ca tine, am zambit si lacrimat in timp ce citeam. Iti doresc multa putere si sa te agati de aceasta idee, sa iti fie bine! Trebuie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc, desi dupa ce-am scris cuvintele astea numai bine nu mi-a fost. :)

      Ștergere
  7. Stiam ca va urma o postare ca aceasta. Trebuia doar sa redescoperi puterea din tine. Insa cel mai mult ma bucur ca ai regasit puterea de a te ridica, ma bucur mult pentru finalul postarii. Am plans si eu citind, pentru ca a fost..inevitabil!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt prea multe de spus pe tema asta, sa ne fie bine, atat zic!

      Ștergere
  8. There are many hair removal products in the market.

    RăspundețiȘtergere