Dimineata BeeNuts

5.8.15


Despre BeeNuts v-am povestit in postarea asta si va spuneam atunci ca deja mi-a zburat mintea la niste combinatii delicioase si m-am gandit ca cel mai bine va exemplific cu poze ca sa va puteti inspira (daca e cazul). Pe langa clasicele combinatii cu iaurt, lapte, etc. sunt o gramada de alte moduri in care puteti sa folositi amestecurile delicioase care se gasesc pe site. 

Prima combinatie cred ca este preferata mea - arata intr-un mare fel, se face imediat si e delicioasa. Am taiat o banana mica in jumatate, am amestecat niste iaurt grecesc cu stevia cu aroma de lamaie (am vrut ceva racoritor) si l-am pus in mijloc, am pus deasupra putin din Start Nutty (combinatia de fulgi si alune e delicioasa), am mai turnat doua lingurite de iaurt, am taiat cateva boabe de struguri si gata. Trebuie sa incercati, e tot ce va spun!

De obicei (nu foarte des) cand fac pancakes le mananc simple sau pun in ele fulgi de ciocolata, de data asta am facut un mic turn peste care am turnat o lingurita de miere de zmeura (nu este foarte dulce, dar imi place mult gustul) si doua lingurite de Bee Up! (un amestec de miere cu nuci si fructe uscate). Ce-a iesit? Ceva delicios, foarte satios si care mi-a placut mult.

Ultima "creatie" e o combinatie mai ciudata, dar care e foarte interesanta. Am facut spuma din niste cottage cheese light si am adaugat cateva picaturi de stevia Dark Chocolate - Turbo Chef de la Tupperware mi-e prieten bun, v-am mai zis. Am turnat amestecul intr-un castron micut, am adaugat o lingurita de sirop de ciocolata fara zahar si am pus visine uscate (absolut dementiale sunt si eu nu prea ma omor dupa fructele uscate) ... rezultatul ... de vis.

Eu am ales sa mananc combinatiile astea pe post de mic dejun (urmate de o cana de sirop de afine - apa minerala, sirop de afine cu miere si lamaie, combinatie care imi place la nebunie), dar merg foarte bine si ca gustari. Cel putin prima combinatie mi se pare rasfatul suprem.

V-am facut pofta sau nu? Care va tenteaza cel mai mult?

10 comentarii

  1. Ce bine arata clatitele, mi-ai facut pofta :)))
    Arata tare bine toate :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate arata grozav si sper eu nu ingrasa ca vad ca ai pus stevia :D o sa le incercam eu si fiul meu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La clatite sunt ceva mai multe calorii, in rest nu e nici un pericol. :)

      Ștergere
  3. Ce de bunatatti!!! Am vazut poza aseara pe instagram cu strugurii si cu fulgii de ovaz(asta cred ca erau). Tot articolul este delicios si daca as sta putin mai aproape de tine mai mai ca ti-as fi facut o vizita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E amestecul Start Nutty din prima poza (fulgi, alune si nuci), e delicios.

      Ștergere
  4. Nu sunt pofticioasa de felul meu, sau daca poftesc un pic imi trece imediat daar... poftesc la produsele Beenuts de cand ni le-ai prezentat. Si ma tenteaza toate si vreau sa le incerc pe toate.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arata bine (ceea ce m-a atras si pe mine initial), dar sunt si foarte gustoase. Merita sa le incerci.

      Ștergere
  5. imi plac foarte mult farfuriile......de unde le-ai cumparat?

    RăspundețiȘtergere