Cumparaturi "ieftine"

16.8.15



Saptamana asta am facut cumparaturi, in special on-line, si trebuie sa marturisesc ca toamna asta va veni cu cateva genti noi (asta e, n-are sens sa ma mai ascund, o sa le vedeti si voi cand vor ajunge), niste (multe) accesorii si alte chestii pe care mi le-am luat. Dar nu m-am limitat doar la cumparaturile on-line, iar la cumparaturile din magazine fizice m-am descurcat chiar bine - am luat chestii misto cu bani putini. O parte din ele vi le-am aratat pe Facebook, insa nu poate lumea ma urmareste acolo, asa ca m-am gandit ca o postare colectiva cu cumparaturile de saptamana asta nu poate sa fie decat bine venita.

Cele 3 perechi de tenisi m-au costat 21 lei, adica 7 lei/ perechea si sunt aceeasi tenisi pe care in primavara am dat 29 lei pe pereche in nu mai stiu care magazin on-line. I-am gasit la magazinul cu produse confiscate de la Piata Minis (de care v-am mai zis in trecut si unde n-am mai ajuns de mult) si nu puteam sa ii las acolo. Am mai luat cu cativa lei un cos pentru cosmetice si o oja, nu le-am mai facut poza ca le-am folosit deja. Magazinul asta are uneori comori ascunse, daca ai rabdare sa cauti si putin noroc sa nimeresti o perioada cand aduc marfa.

De pe ebay mi-am un breloc cu litera B (nu cred ca mai e nevoie sa va spun de la ce) care a ajuns deja la cheile mele, langa celalalt breloc al meu - un catel, luat tot de pe ebay cu cativa lei si care arata impecabil si acum. Si o bratara subtire care poate fi purtata usor cu orice alt tip de bratara. Au venit in doua saptamani, n-au fost scumpe si probabil ca vor mai exista pe blog diverse chestii cu catei in perioada urmatoare pentru ca asta sunt eu acum (si, probabil ca, nu numai acum).

Aseara tarziu am ajuns in Mega Mall si m-am plimbat prin magazine. La C&A am vazut niste haine chiar dragute la reducere si i-am luat mamei o fusta cu 40 lei dintr-un material misto, i-am dat-o deja, asa ca n-am mai apucat sa ii fac poza. Cred ca saptamana viitoare o sa ajung sa-mi iau si eu ceva ca mi-a ramas gandul la un tricou. 

Am intrat in DM sa ma uit si am vazut o gramada de oferte (buretelul de machiaj gen Beauty Blender era 8.50 lei in caz ca vreti sa-l incercati, lotiunea micelara de la Garnier era 16.99 lei si mai erau si alte produse). Am iesit cu patru prroduse pe care am dat 24 lei, deloc rau, nu? Mi-am luat un gel de dus peeling pe care l-am mai avut si care mi-a placut mult (observ ca incep sa repete editiile limitate la o anumita perioada), v-am spus de multe ori ca astea-s preferatele mele de la ei - 4,99 lei, un deodorant de la B.U. ca tot le-am vazut laudate la 6 ron si ceva, n-am incercat nici unul pana acum, sunt chiar curioasa, o crema de corp cu unt de shea si ulei de argan pe care am dat 6 lei si niste plasturi pentru pori care au fost 6-7 lei, nu mai stiu exact.

De la Naturescu am luat cateva produse de la Solaris, dar am uitat sa le mai fac poze, mi-am amintit acum cand scriam postarea si am vazut niste bomboane interesante cu fructe si miere, nu stiu de la ce firma, o sa ma duc intr-o zi sa investighez. Nu le am eu cu bomboanele, dar uneori parca ma mai loveste cate o pofta.

Magazinul urmator pe lista a fost Pepco (v-am mai zis de el), m-am dus strict la rafturile cu produse pentru casa, nu m-am uitat la altceva ca nu m-a interesat si am gasit cateva chestii care mi-au placut mult. Tabloul de tip canvas a fost 8 lei (da, n-am gresit pretul, l-am gasit intamplator) si m-am gandit ca e o incurajare buna pentru mine in perioada asta, asa ca l-am luat. Suportul de lumanare cu bufnita a fost doar 5 lei si e superb, l-am folosit aseara si se potriveste la fix la mine in dormitor. Am luat si cateva suporturi de masa, le mai folosesc si ca fundal la poze, recunosc, preturile au fost intre 2 si 5-6 lei. Mi s-a parut destul de slab aprovizionat magazinul fata de ultima mea vizita, dar chestiile pe care le-ma luat imi plac mult si preturile au fost foarte bune.

O sa inchei cu zmeura, pe care am cumparat-o de cateva ori saptamana asta (si afine am luat de cateva ori, dar n-au mai prins pozele) si am consumat-o fie ca atare, fie in diverse shakeuri. Voi cu ce v-ati rasfatat saptamana asta?

16 comentarii

  1. Tenisii colorati sunt minunati. Sa le porti/folosesti cu drag, pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place mult de tot tabloul, dar și suportul cu bufniță e foarte drăguț. Sinceră să fiu, tot ce e cu bifnițe mi se pare foarte drăguț: pușculițe, agende, mici decorațiuni... :))
    Ai făcut niște cumpărături foarte simpatice. ^^ Abia aștept să văd și gențile și accesoriile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O gramada de chestii misto sunt prin magazine, numai timp si ochii sa le cauti sa ai. :)

      Ștergere
  3. Tenisii si suportul de lumanare imi plac mult. Si canavas-ul

    RăspundețiȘtergere
  4. Să le porți/folosești pe toate cu drag!
    Tenișii sunt foarte mișto, nu știam de magazinul ăla. Poate ajung vreodată. Trebuie să ajung și eu printr-un DM, poate dau de peeling-ul ăla, mi se par foarte mișto astea de la Balea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper ca nu te superi daca te corectez, moneda tarii noastre e leul nu ron-ul. Am observat pentru ca si eu faceam greseala asta si, desi lucrez in domeniul financiar, nu am sesizat o pana nu mi-a atras atentia un lingvist.
    Deci 16 lei, 4 lei etc este corect si adevarul e ca suna mai bine.
    Mie imi plac tenisii roz si zmeura:) spor la shopping!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca ron este simbolul si leul moneda, insa se fac greseli mult mai grave ca sa-mi bat capul cu asa ceva, mai ales acum ... o sa corectez si in postare daca e ceva chiar atat de important incat sa deranjeze.

      Ștergere
  6. Tenesii imi plac la nebunie, dar si tabloul si suportul de lumanare sunt super ^_^ Si mie imi place sa caut "comori" prin diverse magazine :)
    O zi faina!

    http://madebyirinar.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cateodata chiar le gasesti, alteori poti sa vrei si n-ai ce sa gasesti. :)

      Ștergere
  7. Azi am fost in Dm si am luat dus peeling-ul si antiperspirantul B.U. , imi plac mult. Am vazut ca scrie editie limitata pe peeling, trebuie sa fac rezerve pentru ca e tare fain :). merci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere, eu am mereu in sertar cel putin unul ca mi se face pofta din cand in cand sa le folosesc. :)

      Ștergere
  8. dezmat total! sa le folosesti pe toate cu drag!

    RăspundețiȘtergere