Cadou de suflet - frumos, dar trist

1.8.15


Postarea asta are o poveste in spate, una care e frumoasa, dar care ma si intristeaza. Cei de la Snapmade m-au contactat acum 4-5 saptamani pentru o colaborare si mi-au oferit un voucher sa-mi comand ceva personalizat de pe siteul lor. A durat zile intregi pana m-am decis pentru ca au o gramada de chestii interesante si eu nu stiam ce sa aleg. Intre timp Bella a inceput sa aiba probleme si am stiut ca vreau moaca ei pe ceva, insa o parte din mine se temea sa comande, ma gandeam sa nu-mi ramana ca amintire ... si in final asa a si fost, dar asta e alta poveste.

M-am decis la o fata de perna dintr-o panza de bumbac pe care am personalizat-o pe ambele parti - custom pillow cases. Langa poza cu Bella (una dintre pozele mele preferate cu ea) am scris un vers care cred eu ca reprezinta perfect ceea ce simt eu pentru ea, iar cealalta fata am decis sa fie una vesela, astept sa-mi spuneti daca va place sau nu mesajul ales (cele ce aveti catei stiti cat adevar e in cuvintele astea).

Pe 12 am dat comanda, pe 13 am primit mail ca s-a expediat (nu mi-a venit sa cred cat de repede s-au miscat oamenii astia), iar pe 23 coletul a intrat in tara. A durat cateva zile pana am primit aviz sa-l ridic (de la oficiul vamal, asta e partea care nu mi-a placut, insa n-am platit nici un fel de taxe - a fost expediat din China), asa ca de ziua mea am primit si cadoul asta, insa n-am avut putere sa desfac plicul in ziua aia si nu mi-e rusine sa recunosc asta. 

Cand am deschis punga si i-am vazut moaca Bellei am inceput sa zambesc si m-am gandit ca o sa dormim in continuare impreuna. Fata de perna e foarte misto, imprimeul e de calitate si ma bucur ca n-am ales altceva. De cate ori ma uit la perna imi vin in minte niste versuri "un ochi rade, altul plange" si pana la urma sfarsesc cu un zambet larg pe buze, Bella a fost bucuria mea si asa va ramane. Iar fata asta de perna are deja un loc special in sufletul meu.

Cum vi se pare alegerea mea? Ati face asa ceva cadou? Ce v-ar tenta sa comandati de pe site? Mie chestiile personalizate imi plac mult, imi place si sa le primesc, dar si sa le ofer.

18 comentarii

  1. Ador lucrurile personalizate, am oferit multe de-a lungul timpului, dar am și primit.
    E foarte frumoasă fața de pernă aleasă de tine, îmi place cum ai ales s-o personalizezi, iar versul ales e atât de adevărat și frumos spus! La a doua poză m-a bufnit râsul... știu ce zici și chiar e un mesaj amuzant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca unii dintre noi suntem tare norocosi avand parte, fie si ptr o perioada determinata, de atat de nepretuibila iubire. Eu ma gandeam ca daca unele chestii nu mi s-au intamplat, de altele am avut parte cu varf si indesat si ma refer la iubire de omuleti mici :) Da, le-as personaliza lor fete de perne cu personaje de desene animate, iar catorva prieteni ceva cu animalele pe care stiu sigur ca le iubesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, prefer sa traiesc durerea de acum ... merita pentru toata iubirea de care am avut parte. Dar uneori ma gandesc ca e mai simplu fara anumite experiente ...

      Ștergere
  3. Da, ador cadourile personalizate si atata timp cat as cunoaste destul de bine persoana resperctiva i-as face un cadou personalizat pt ca sunt unice si nu se devalorieaza in timp. Exact cum e cadoul tau. :) Recunosc ca inca nu am testat genul asta de cadou decat pe... mine :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca pentru sufletul tau e cel mai bine sa fie ... pentru tine. :)

      Ștergere
  4. " Moaca " Bellei e totala :) Mi-as face mie cadouri personalizate cu fiintele dragi.M-as inconjura de ele. Sa le ofer...nu stiu ! Nu am facut-o niciodata pentru ca am putine fiinte dragi si mi s-ar parea prea " personal " cadoul.

    Arina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mai si oferit, dar mai degraba de genul cu mesaje care stiam ca inseamna ceva.

      Ștergere
  5. Imi place mult sa fac cadouri personalizate, sunt speciale. :)
    Cred ca fata de perna e cel mai frumos cadou pe care-l puteai primi dupa tot ce s-a intamplat...:(
    Imi place la nebunie mesajul, de fapt ambele mesaje imi plac, frumoasa alegere ai facut.
    Iti spun un la multi ani intarziat si-ti doresc tot binele din lume.:*

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte frumoasa perna! totusi, dureros sa te uiti la ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iubirea asta e formata si din durere acum, nu prea mai am cum sa le despart.

      Ștergere
  7. Ai mei au amandoi parul scurt si negru. Inevitabil se lipeste de TOT...nici nu ma mai obosesc sa-l dau jos, mi se pare ca face parte din cine sunt si cui nu-i place sa nu se uite.

    Imi pare tare rau pentru pierderea ta. N-am putut sa-ti zic mai devreme pentru ca m-a emotionat prea mult situatia si n-am reusit sa ma adun sa scriu ceva.

    Te imbratisez tare :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, cand am citit mesajul tau mi-am amintit ce am discutat acum mult timp despre pierderea ta ... invat sa traiesc cu golul, cum ai invatat si tu.

      Ștergere
  8. Pur si simplu superb! Ai insa grija sa nu se murdareasca sau sa se mai duca din culoare la spalare. Eu nu stiu sa existe fete de perna transparente, dar nici nu am verificat.

    RăspundețiȘtergere
  9. M-a emotionat pe mine daramite pe tine. Dupa figura motanului Vasile mi-am facut o brosa pe care am purtat-o foarte mult timp pana i s-a rupt coada. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saracu' Vasile ... mi-am comandat si eu anul trecut ceva cu moaca Bellei, insa nu s-a onorat comanda, poate comand din nou.

      Ștergere