7 intr-o saptamana #34

23.8.15


N-o sa incerc sa va spun cum a fost saptamana asta, nu stiu si nici n-am cum. Pot doar sa va spun ca trebuie sa ajungi in cea mai neagra gaura ca sa-ti dai seama ... ca sa te ridici si s-o iei de la capat, mai puternic si mai cu forta decat pana acum. Intr-o discutie cu cineva acum cateva zile am intrebat de cate ori s-o mai iau de la capat, acum am din nou raspunsul - de cate ori va fi nevoie. Poate intr-o zi o sa scriu mai multe despre asta, acum vreau doar sa va arat cateva poze din ultimele zile.

Am primit de la British Gallery cateva produse pe care de-abia astept sa le incerc, m-am decis destul de greu ce arome vreau sa incerc - ceaiul Taylors cu zmeura si vanilie, cateva produse cu lacramioare (a fost o alegere sentimentala, mi-au amintit de matusa mea) si un gel de dus cu pere, miere si ambra (care miroase fenomenal). De la Fa am primit noua gama Magic Oil - Pink Jasmine, care miroase foarte bine si mi se pare foarte vesela. 

Incerc dimineata sa ma obisnuiesc sa mananc iar, asa ca intr-una dintre dimineti mi-am facut niste oua cu ceapa si am reinceput sa beau ceaiuri, ceea ce nu poate decat sa ma bucure pentru ca am o gramada care imi plac mult. Nivea s-a gandit ca nu e rau pe sfarsit de vara sa ne aminteasca de importanta folosirii produselor cu protectie solara, iar eu mi-am amintit singura ca e cazul sa mai beau si cate un smoothie din cand in cand.

Am ridicat de la vama un colet cu o rochie (pe care sper sa apuc s-o port) si niste inele ca n-am niciodata destule si le si pierd usor, iar de la Lidl mi-am luat cateva chestii aseara - niste mape A4 foarte interesante, cateva caiete si un set de pixuri cu gel, toate culorile la care ma puteam gandi (30 bucati - 16,99), nuantele metalice care nu se vad in poze sunt superbe. Lidl e un pericol public, te duci sa iei o ceapa (vorba vine) si pleci cu cine stie ce nebunii.

Saptamana voastra cum a fost?

7 comentarii

  1. De cate ori este nevoie...exact asta ti-as fi zis si eu azi, dupa ziua de ieri. Nu, n-am patit nimic ieri in mod special. Nu cred ca este ceva care te poate face sa depasesti mai usor "gaura neagra" pentru ca desi fondul e acelasi, (negru :))) formele sunt intotdeauna diferite. Si cazi la fel de rau indiferent daca esti pregatit sau nu. Totul e sa te ridici exact. Si asta cu "ce nu te omoara te face mai puternic" e adevarata, dar iti rapeste zile sau chiar perioade, pe langa niste neuroni si niste parti din tine pe care nu le mai recuperezi. Nu stiu de ce am scris chestia asta, ca nu te ajuta nici pe tine, nici pe mine.
    Eu vroiam sa scriu ca imi place cana si ca o sa-mi iau si eu pixuri din alea... Si am avut atatea poze si m-am legat fix de paragraful ala. Mda...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti prea profunda, sa ramanem la pixuri si la cani. :)

      Ștergere
    2. Daca 2 iti spun ca esti beat te duci si te culci :)) Mie toata lumea imi spune ca sunt prea complicata (in gandire) si de-asta nu-mi ies lucrurile. Chiar ma straduiesc sa nu ma mai gandesc non stop, dar nu gasesc butonul de oprire. Ca doar e simplu...

      Ștergere
  2. Sa zicem c-am avut o saptamana rezonabila.
    Nici nu sunt sigura daca o luam de la capat sau o luam in continuare.
    Eu folosesc destul de des expresia Lidl, mon amour :) - adica tare imi place, chiar glumeam cu mama spunandu-i ca ar trebui Lidl sa ma premieze ptr fidelitate si consecventa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Stii ce am invatat eu dupa ce am luat eu de atatea ori de la capat? am invatat cum sa ma ancorez mai bine, am descoperit pas cu pas ce ma darama si ce ma face mai puternica. Am invatat sa apreciez oamenii care-mi stau alaturi in clipele grele, am invatat sa-i rafinez pe cei din jurul meu... mi-am facut curat in viata, in relatii, pana a ramas un taram curat si simplu.

    Sa te bucuri de toate produsele primite si sa ne povestesti despre ele :)

    Azi ma duc si eu la Lidl, cu listuta clara, sper sa nu ma abat de la ea, ca in ultimele saptamani bugetul meu a luat-o razna :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Razboiul e in mine, ceilalti conteaza mai putin acum. O sa vad ce-mi rezerva viitorul ...

      Ștergere