7 intr-o saptamana #33

2.8.15


N-o sa incerc sa caut cuvinte care sa descrie saptamana asta pentru ca nu are rost, o sa va spun doar ca fac eforturi sa vad in culori. Si o sa le fac pana o sa reusesc, momentan sunt doar actiuni mecanice care nu-mi aduc nimic, dar cu timpul se vor schimba lucrurile ... asta reprezinta prima poza - incercarea mea de a-mi aminti ce-mi face placere. 

Am primit de ziua mea cadouri surpriza de la Face Bucharest si Nivea si mi-au adus un zambet pe chip, e frumos cand oamenii se gandesc la tine. Despre produsele Ziaja v-am povestit si vi le recomand cu draga inima, sunt ieftine si foarte bune. Peelingul si lotiunea micelara din gama Marine Algae mi-au placut la nebunie, asa ca ma bucur ca le am din nou si chiar sunt curioasa si de celelalte doua produse, iar gama pentru par cu lapte de capra clar mi-a starnit interesul. Fetele de la Nivea mereu reusesc sa imi aduca un zambet pe chip si nici de data asta n-a fost diferit. Multumesc!

Saptamana asta am tot primit diverse colete cu produse, insa nu am avut stare sa le fac poze si sa vi le arat, asa ca o s-o fac acum: pastura de la Apiland o s-o incerc zilele astea sa vad ce si cum, de produsele Sedivitax n-am avut nevoie pana acum pentru ca am fost extrem de obosita, dar nu se stie niciodata, iar despre cupele menstruale o sa va povestesc mai multe saptamana viitoare (eu le folosesc de mai bine de 3 ani si v-am mai povestit de ele pe blog, de data asta am si o surpriza pentru voi, asa ca ramaneti pe aproape).

Cadourile de ziua mea au fost destule, dar n-am nici un fel de tragere de inima sa va povestesc despre asta acum, asa ca am decis sa va arat doar cateva: mastile de fata de la Bunica Agafia, o esarfa colorata si niste ceaiuri de la Royal Tea Time.

Ma opresc aici si de maine o sa incerc sa revin la programul meu normal de postari pentru ca saptamana asta n-am facut decat sa zac si nu-mi face deloc bine. Nu m-am lasat niciodata prada disperarii si n-am de gand s-o fac acum. Duminica frumoasa!

13 comentarii

  1. O săptămână mai bună îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. As spune ca s-au strecurat si chestii misto, intr-o saptamana atat de trista. Insa stiu ca atunci cand esti macinat de o durere atat de profunda, lucrurile pe care poate ti le-ai dorit si in sfarsit le ai, isi pierd parca din valoare cel putin pe moment. Totusi, eu sper sa poti folosi catourile pe care le-ai primit, materiale sau nu, de la tine sa de la altii, ca sa-ti distraga putin atentia, sa atenueze macar putin ceea ce simti. Trebuie sa incepi cu ceva, nu? In teorie e simplu, practic, not so much. O saptamana mai buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  3. sa le folosesti pe toate cu drag! o saptamana linistita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti cu drag! O saptamana linistita iti doresc! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place ceasul turcoaz! Am niste pitici pe creier cu aceasta culoare, mai nou. Iti inteleg starea si sa stii ca si eu am avut niste zile nu tocmai bune. Cu totii avem si astfel de momente. Pup si sper ca astazi te simti mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai luat unul cand l-am comandat pe cel turcoaz, o sa vi-l arat curand intr-o postare si pe acela. Culorile vesele imi dau o stare de bine.

      Ștergere
  6. mi-ai starnit si mie interesul pentru produsele Ziaja. am ochit cateva si sper sa le incerc curand. :)
    Sper sa iti revii repede si sa ai o saptamana mai buna.
    pupicei :*

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere