30 minute de relaxare

19.8.15


N-o sa ma lungesc mult, n-am avut o zi buna (n-o sa intru in detalii, e foarte grea perioada asta si eu nu reusesc deloc sa ies din gaura in care am cazut ... sper ca maine sa fie mai bine), dar am de munca si nu ma simt in stare sa fiu productiva, asa ca m-am gandit ca cel mai bine iau o pauza si ma relaxez putin.

Am umplut cada cu apa, am pus niste cristale de baie de la Kneipp (am ales de data asta Echilibru pentru minte si miros demential), am aprins lumanarea Caramelized Pear de la Village Candle (am pastrat ceva din ea pentru momente de genul asta) si am dus in baie noul gel de dus cu pere, miere si ambra (care miroase superb si cred ca pentru toamna e perfect, cu gandul asta l-am si ales) de la Woods of Windsor (AICI puteti sa vedeti si celelalte arome din gama asta). O sa-mi pun pe moaca masca cu aloe vera si ceai verde de la Montagne Jeunesse (recent si-au schimbat numele - 7th Heaven in caz ca n-ati vazut pe Facebook) si am de gand sa "zac" in cada 20-25 de minute si sa incerc sa-mi fac mintea sa se relaxeze.

Dupa baie o sa folosesc lotiunea de pere de la Yves Rocher (cine pastreaza are, nu zis mai multe) si o sa-mi fac o cana de ceai, probabil ca o sa aleg combinatia pere cu caramel ca sa raman in tema si o sa ma intorc la lucru, sper eu cu ceva mai mult chef si spor.

Voi cum va relaxati cand mintea nu vrea?

14 comentarii

  1. La mine tocmai s-a terminat jumătatea aia de ora.

    RăspundețiȘtergere
  2. asta da dezmat! mie imi pare rau ca am terminat gelul acela de dus de la YR cu pere si caramel, a fost demential.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca a fost una din cele mai reusite editii limitate ale lor, nu-s eu mare fan pere, dar produsele astea chiar mi-au placut. :)

      Ștergere
  3. Cât te invidiez pentru loțiunea cu pere și caramel! Bine zici că „cine păstrează are”, eu am fost lacomă și-am turnat-o pe gât. :)) Nu chiar, am tras și eu de ea vreo jumătate de an, dar m-ai mult n-am putut, tot întindeam mâna spre ea.
    Sper că ai reușit să te relaxezi, ritualul mele e similar în situații de genul și de obicei funcționează!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noroc ca am o gramada incepute ca altfel o terminam si eu de ceva vreme. :)

      Ștergere
  4. Foooarte buna alegerea!
    Vei trece peste momentele prin care treci...ocupa-ti mereu mintea....incearca sa te gandesti la momentele frumoase, nu la cele triste! SUcces!

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea.. in genere, de cand ma stiu.. iti ador alegerile.. asa ca... suna atat de bine..
    Weekend plin de binecuvântari si cu Dumnezeu alaturi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi se pare cea mai buna alegere pentru relaxare, si eu o aleg de fiecare data cand ma simt incordata iar mintea mea nu mai vrea sa coopereze :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. asa da :X

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa existe si momente d-astea ca sa avem un echilibru.

      Ștergere