Sa fie ... Flowerparty!

8.7.15


Din cand in cand iti amintesti de o iubire veche si te intorci la ea ... si te bucuri ca si cum e prima data cand va intalniti! Cam asa e si cu mine si cu Flowerparty de la Yves Rocher (il gasiti aici), l-am folosit ani la rand, dupa care a urmat o pauza si acum l-am redescoperit. Mi se pare perfect pentru perioada asta calduroasa, e o combinatie floral-fructata care racoreste si bine dispune. Singurul lucru mai putin placut e ca nu rezista mult, ca mai toate apele de toaleta de la Yves Rocher.

E greu de descris - mi se pare jucaus si vesel, feminin, dar si plin de energie. Notele de portocala si mandarina se combina extrem de bine cu cele de zmeura, litchi si nectar de trandafir, rezultatul fiind unul care te ia prin surprindere. Imi place sa-l port in zilele cand simt ca am nevoie de o doza de energie sau de putina veselie, dar si in serile cand stiu ca vreau sa ma simt bine si sa zambesc mult. 

Cand ma gandesc la Flowerparty imi vin in minte rochii vaporoase, un cocktail pe o terasa, vantul care adie usor, voie buna, viata ... e ciudat cum au parfumurile puterea sa ne trezeasca atatea amintiri. Ati incercat Flowerparty? Cum vi se pare? Ati redescoperit recent vreun parfum?

15 comentarii

  1. Mie nu imi place Flower Party deloc! Prea dulce, prea multe fructe in el. Numele te duce cu gandul la un parfum floral in principal, dar cred ca ar fi trebuit sa se numeasca Fruity Party. Si-l simt sufocant pe caldurile astea si pt vara in general. Sticluta insa... am unul acasa si nu il dau la altcineva care l-ar folosi tocmai ca sa imi ramana dragalasa sticluta.
    Oricum gusturile nu se discuta, dar mie de exemplu nu imi plac : ADP Vanille Noir, gelul de dus cu nuca de macadamia, produse care tie iti plac f mult iar mie mi se par oribile. Asta ca o paranteza ca fiecare dintre noi simtim si percepem diferit mirosurile.

    Dar am vazut si un Flower Party albastru; ai idee cum este, ajunge si la noi?

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand e vorba de parfumuri sunt multi factori de luat in seama, pe mine Flowerparty e o combinatie usor dulceaga, iar fructele se simt usor (desi in sticla aroma fructata e mult mai puternica). Eu am avut recent cateva experiente cu parfumuri de la case mari (cu preturi ca atare) care sunt extrem de laudate, iar pe mine miros a fan si iarba mucegaita. :)

      Nu stiu cum este, am inteles ca a fost in Romania acum 2 sau 3 ani, eu l-am ratat (nu stiu cum, eram chiar curioasa cum e). Nu s-a vandut prea bine si n-a mai fost adus.

      Ștergere
  2. Nu am incercat acest parfum,dar ma tenteaza :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ai ocazia sa-l incerci intr-un magazin sa vezi daca ti se potriveste. :)

      Ștergere
  3. Dintre toate parfumurile de la ei, Flowerparty este preferatul meu :)
    Am redescoperit Daisy care este perfect pentru perioada asta si am gasit un parfum nou care imi place mult de tot , Bvlgari Omnia Coral :) ti-am mai spus de el. Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, trebuie sa ajung sa-l miros neaparat, eu am folosit o perioada Omnia Crystalline si mi-a placut mult, insa dupa asta n-am mai incercat vreo alta varianta. :)

      Ștergere
  4. Am descoperit Infusion d'Iris by Prada, ola la, e superbbb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am reindragostit de Dolce Vita by Dior, l-am purtat candva demult la 20 de ani in perioada frumoasa si fara griji a vietii. L-am redescoperit si cand ma dau cu el ma face sa zambesc, sa fiu mai young&beautiful :)))

      Ștergere
  5. Chiar il folosesc zilele astea, pe pielea ( si asortat cu mintea mea ) merge perfect - e atat de zurliu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place sau cel putin imi placea ultima data ajunsesem sa ma satur putin de el. Acum, daca tot mi-ai adus aminte de el, poate il redescopar. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu l-am incercat pana acum, dar parfumurile de la YR mi se par tare atragatoare!

    RăspundețiȘtergere