Se poate si asa (13)

4.7.15


Am reusit sa adun o punga destul de mare cu produse terminate in ultimele 2 luni (as zice) si era cazul sa fac pozele astea si sa scap de gunoi. A si cazut sacosa de vreo cateva ori si s-a imprastiat continutul pe jos, cred ca era modul ei de a-mi spune sa fac pozele si sa le arunc. Am ascultat-o, ce sa fac?

Pentru par am reusit sa termin destul de putine produse pentru simplul motiv ca-s extrem de curioasa si am desfacute in baie acum ... o sa zic multe - n-are sens sa numar - sticle de sampon si balsam, cateva masti de par si alte cateva tratamente. Dar am reusit totusi sa termin samponul si balsamul Macadamia Oil de la OGX (pe care intre timp le-am cumparat din nou), cateva cutii de vopsea de la Palette (aia cu "nu ma mai vopsesc" n-a tinut, firele albe de par si-au spus cuvantul), niste fiole cu serum de la Pantene (pentru par colorat, mi-au placut) si niste tratamente cu ulei de la Queen Helene.

La capitolul ten am terminat niste porcarii de benzi de ceara (terminat ala e o figura de stil, n-au fost bune de nimic) si cateva produse de ingrijire: Hydralight Healthy Skin Refreshing Toner de la Paula's Choice, apa micelara de la Ziaja, crema de ochi de la Plush Luxury Cosmetics, serumul Vitamin C de la InstaNatural, Clinical 1% Retinol Treatment de la Paula's Choice (toate mi-au placut si le mai vreau) si cateva masti pentru fata (n-am mai pastrat toate ambalajele).

Am reusit sa termin exfoliantul de corp cu zmeura de la Greenland (mi-a placut mult, dar am inceput inca 2 sau 3 in acelasi timp, mama ei de curiozitate), niste perle de baie de la Organic Shop, un gel de dus Macadamia Oil de la Mellor&Russell (mi-a placut mirosul, insa a fost mult prea lichid pentru gusturile mele), crema de corp Plush Girl de la Plush Luxury Cosmetics, o crema de picioare de la Essence, un gel antibacterian de la Bath&Body Works, cateva deodorante Powder Touch de la Nivea si multe (n-am mai pastrat ambalajele) saruri de baie.

Am si o gramada de produse de la M.A.C. pe care le-am dat gata - unele erau de ceva vreme in sertarele mele, altele sunt printre preferatele mele: pudra Mineralize Skinfinish Natural, rujurile Cute-ster si Blankety, iluminatorul lichid Glimmershimmer - Astral Rays, Studio Sculpt Concealer, Studio Finish Concealer, Colour Corrector - Yellow, Cremesheen Glass - Fashion Scoop (cine mai stie cate am consumat in ultimii ani, eu sigur nu) si mascara Zoom Lash.

Eu zic ca m-am descurcat destul de bine si sper sa am curand material pentru o noua postare de genul asta pentru ca sentimentul cand termini niste produse e chiar misto. Simti ca n-ai aruncat banii aiurea, cel putin asta mi se intampla mie. Voi cum stati cu terminatul produselor? Imi dati sau nu motive sa fiu mandra de voi?

17 comentarii

  1. Da, e buna vremea de facut curat la cosmetice. Wow, cate chestii MAC ai terminat....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puteam sa termin si mai multe daca ma straduiam putin. :)

      Ștergere
  2. Pfoi, Camelia, ce de produse - iti zic sincer ca ma intreb unde incap toate in casa? :) :)
    Ai cumva idee de ceva benzi de ceara eficiente ptr puful de pe fata? La origini sunt satena, puful e aproape blond, dar ma enerveaza si as vrea sa-l elimin. Am avut niste benzi putin zis ineficiente si ma gandeam ca poate ai tu idee.
    N-am consumat atat de multe, cred ca nici jumatate din cantitatea de produse ce le-ai folosit tu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si niste benzi pentru mustata :D Nu gasesc nimic bun...Poate ne ajuti tu :)

      Ștergere
    2. Incap, nu e asta vreo problema, Karaver imi plac mie, sunt un pic cam mari, dar sunt eficiente. Le-am vazut recent in Mega Image si stiu ca se gasesc si la farmacia Tei.

      Ștergere
    3. Andreea, tot Karaver - cauta pe blog ca este si review la ele.

      Ștergere
  3. Wow, felicitari! Si eu consum cu drag si spor, incerc sa folosesc anumite rujuri zilnic ca sa scap de ele, stau binisor si la alte categorii! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat si eu in ultima perioada sa nu mai incep 5 produse de acelasi fel, dar curiozitatea asta e ceva de groaza.

      Ștergere
  4. Wow, câte produse de makeup ai consumat! Am ochit aici la tine câteva (cam multe) produse pe care o să le țin minte!
    Eu în iunie am fost ceva mai leneșă, dar am avut înainte, în mai, o grămadă de consumate. Luna asta deja mi-am scos mai multe produse în față pe care mi-am propus să le consum, că altfel nu se mai poate. :)) Așa mă mai motivez și să stau ceva mai potolită cu shopping-ul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alea se termina cel mai greu, de data asta am avut o intentie clara si m-am tinut de ce am gandit.

      Ștergere
  5. eu nu reusesc sa le strang,arunc imediat, ma inerveaza sa le strang. mastile dizao imi plac mult.pupi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inainte le aruncam si eu, acum am o punga dupa usa si tot indes in ea. :)

      Ștergere
  6. Ambalajele MAC poti sa le pastrezi - la 6 tuburi goale primesti un ruj gratuit (prin programul Back to MAC).
    Nu stiu, insa, daca in Romania este implementat programul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca le strangi se aduna, cand arunci cate unul pe masura ce-l termin nu-ti dai seama, dar cand le vezi gramada e altceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Camelia și eu sunt curioasă de fel, nu mă pot abține să nu desfac produsele :)) O să am nevoie de putina "consiliere" pentru produsele Mac :)) - Maria asistenta Anei Maria

    RăspundețiȘtergere