REN Flash Rinse 1 Minute Facial

3.7.15


Cand am citit prima data de lansarea acestui produs m-am gandit ca e numai marketing si ca nu are ce sa faca intr-un minut asa cum se lauda. Am incercat de-a lungul timpului cateva produse de la REN, unele mi-au placut, altele nu, iar cand am vazut setul Glow and Go pe feelunique (mai era si la oferta) mi s-a aprins un beculet. Daca imi zici vitamina C si ma gandesc la ingrijirea tenului curiozitatea mea nu mai poate fi controlata ... asa am ajuns sa folosesc Flash Rinse 1 Minute Facial.

Este un tratament ce contine vitamina C (care se activeaza in contact cu apa), se aplica pe tenul uscat (textura este a unul gel usor cristalizat), se uda degetele si se maseaza, se lasa sa actioneze 1 minut, dupa care se clateste cu apa. Tenul ramane curat, luminos, hidratat, m-as hazarda chiar sa spun radios. Eu am ramas chiar uimita dupa ce l-am folosit pentru ca nu aveam cine stie ce asteptari, l-am folosit de doua ori pe saptamana si am regretat putin cand s-a terminat. Cred ca cea mai buna descriere ar fi ca este un boost de energie pentru ten.

Mi-a placut si chiar cred ca e o solutie rapida pentru un ten luminos si neted (mai ales inainte unui eveniment sau pentru momentele alea cand "trebiuie" sa arati bine), insa pretul mi se pare cam exagerat. Daca am sa mai gasesc o oferta convenabila probabil ca o sa-l mai cumpar, dar nu stiu daca as da pretul intreg pe el, oricat mi-a placut.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

5 comentarii