Pink & green mood

18.7.15


Simt nevoia de culoare, probabil ca zilele astea in care am uitat de mine si-au spus cuvantul ... nu mi s-a intamplat de foarte mult timp sa ma paralizeze frica intr-un asemenea hal, parca s-a oprit totul in loc. Iar cand fac ceva pentru mine mi se pare ceva nou si nemaipomenit ... ciudata mintea asta umana ... dar sa lasam ce-a fost acolo unde a ramas ... azi sunt roz si verde.

Mi-am facut un dus mai devreme si am folosit doar exfoliantul Virgin Mojito de la The Body Shop, mi se pare perfect pentru diminetile astea de vara si cum este sub forma de gel chiar n-am simtit nevoia si de alt produs. Am aplicat o gramada de spray Green Tea de la Fa (sa fiu sigura ca face fata), iar parfumul ales este Italian Summer Fig tot de la The Body Shop (v-am zis ca are ceva ce-mi place la nebunie). 

Pe unghii am oja Hi-Tech de la Milani (3D Holographic), am exagerat cu Plump It Up de la VO5 (e pe terminate si sufar deja dupa el) pentru ca imi statea parul cam aiurea, iar pe buze am noul ruj de la Born Pretty Store pe care vi l-am aratat zilele trecute, este extrem de pigmentat, chiar nu ma asteptam. Tricou roz si noul meu colier colorat luat de aici (cred ca vi l-am aratat pe Facebook cand l-am primit, nu mai stiu sigur) si gata ... sunt pregatita pentru o noua zi.

Voi ce culori purtati astazi?

4 comentarii

  1. Si la mine e groaznic de cald, sunt in pantaloni scurti corai si tricou alb .
    Imi place combinatia ta,ne-ai aratat colierul intr-o postare trecuta si l-am laudat si atunci :)
    Sa ai un weekend frumos.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost crunt in Bucuresti azi, pana si acum in miez de noapte e foarte cald. Nu mai stiu ce v-am aratat si ce nu. :)

      Ștergere
  2. Super fresh combinatia de produse, iar colierul e super dragut, de vara. Mama, detest anotimpul asta maxim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana si pe mine a ajuns sa ma terorizeze caldura asta. :)

      Ștergere