Paula's Choice Resist Hyaluronic Acid Booster

17.7.15


Cand am primit comunicatul de presa de la Paula's Choice Romania si am citit care este produsul care se lanseaza am facut ochii mari - imi place ideea de concentrate anti-aging (boosters) si-mi place acidul hialuronic in produsele pentru ingrijire a tenului. Cand am vazut preturile mi-a mai pierit un pic entuziasmul (233 ron/ 20 ml si 47 ron/ 3,5 ml), insa curiozitatea a ramas la cote mari. 

Am inceput sa-l folosesc acum aproape o luna si nu stiam la ce sa ma astept. Citisem ca potenteaza rezultatele cremei sau serului preferat si ca adaugat acestora imbunatateste considerabil nivelul de hidratare al pielii, aspectul final fiind un ten mai tanar si mai luminos. Textura este a unui gel lichid incolor (formula este 100% fara parfum si alcool) si desi stiam ca acidul hialuronic are un puternic efect anti-aging, previne imbatranirea prematura a tenului, diminueaza aspectul inestetic al ridurilor si atenueaza neplacerile cauzate de distrugerea celulara generata de radiatiile solare, tot am avut dubii - ce poate sa faca o picatura adaugata unei creme? M-am convins ... dupa ce am trecut de socul initial. Mi s-a parut extrem de mic recipientul de 3,5 ml (varianta mini pe care o am eu) si ma gandeam ca intr-o saptamana se termina. Au trecut aproape 4 si nu da semne ca e pe sfarsite ... mister ...

Sa revenim la produs ... sau sa trec direct la concluzie? Imi place si-mi place mult, eu l-am folosit doar combinat cu crema de noapte (cea de care v-am povestit acum cateva zile) si tenul meu se simte mult mai hidratat, mai ferm, mai luminos in ciuda noptilor nedormite si a grijilor pe care mi le-am facut in ultimele zile. Nu pot sa vorbesc de rezultate spectaculoase pentru ca tenul meu e ok, nu ar avea ce schimbari radicale sa apara si nici nu ma astept la asa ceva, insa am observat o schimbare evidenta la textura pielii si daca nu-l folosesc seara dimineata imi simt tenul diferit. Este recomandat tuturor tipurilor de ten si cred ca este un ajutor de care tenul chiar are nevoie, iar dupa ce l-am folosit si am vazut ce face nici preturile nu mi se mai par asa mari.

Detalii despre produs gasiti aici si pe mine ma tenteaza sa-l achizitionez in varianta full-size pentru ca sunt curioasa ce efecte poate avea asupra liniilor fine de sub ochi (singurele riduri pe care le am eu pana la momentul asta si sper sa ramana asa). Poate mi-l fac cadou de ziua mea, sa vedem ... am o lista destul de lunga de chestii pe care le vreau, nu stiu ce sa aleg mai intai.

L-ati incercat? Cum vi se pare? Va tenteaza?

6 comentarii

  1. Si eu mi-l doresc. Dar voi lua mai intai varianta mini din cauza pretului, pentru ca, un astfel de produs nu are cum sa-ti faca rau... parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e cel mai bine, mai ales cand exista variante mini - ai timp sa te obisnuiesti cu produsul, sa vezi daca ti se potriveste si merita sa iei o varianta full size.

      Ștergere
  2. M-ai făcut foarte curioasă! Am în plan să-mi fac cadou de ziua mea un alt produs PC în variantă full size (asta pe lângă alte chestii de la alte branduri) și poate o să iau și miniatura asta, deși am pe listă o grămadă de produse de la ei pe care vreau să le testez. Nu știu cu ce să încep mai întâi, deci te înțeleg perfect. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tentatiile sunt multe, mereu apar chestii noi ... mai e si curiozitatea noastra ... viata grea. :)

      Ștergere
  3. Si eu am in plan sa comand varianta mini, abia astept sa vad cum e! :D

    RăspundețiȘtergere