Mici cumparaturi de pe Born Pretty

16.7.15


Cei de la Born Pretty Store au preturi relativ mici si ofera transport gratuit, problema pe care am avut-o eu pana acum a fost ca m-am saturat asteptand dupa comenzi. De data asta insa m-au luat prin surprindere - a ajuns coletul in circa 14 zile si-mi place tot ce-am comandat, n-am apucat inca sa le folosesc, insa daca va intereseaza parerea mea despre vreunul dintre produse in mod special spuneti-mi in comentarii.

De cand au scos cei de la Sigma pensulele 3DHD m-a intrigat forma lor, am fost pe punctul de a cumpara o copie de cateva ori doar din curiozitate si de data asta am zis ca mi-am pus destule intrebari. Am mai pus in cos un buretel mic (copie dupa mini beauty blender) si la prima impresie nu vad nici o diferenta intre el si cel luat de pe ebay, care e din acelasi material ca cel original si se comporta impecabil, un atomizor pentru parfum (a ajuns deja in el body splashul Virgin Mojito de la The Body Shop, mi-ar fi placut sa gasesc unul verde deschis), niste tatuaje temporare cu Love si un ruj - mi-a placut ambalajul, dar si culoarea (si nuanta 7 mi s-a parut interesanta - o puteti vedea aici).

Totalul a fost sub 17 dolari si m-am ales cu niste produse care imi vor fi utile si pe care o sa le folosesc des. Mai am pensule de la ei si s-au comportat foarte bine in timp, buretelul pare ok, atomizorul se poate refolosi (imi trebuia ceva care poate fi umplut prin picurare, nu sistemul de la Travalo), tatuajele sunt perfecte pentru vara, iar rujul sper sa fie la fel de interesant si pe buze.

Daca vreti sa va luati ceva de la ei (si aveti de unde alege ca au o gramada de nebunii) va las un cod de reducere - CNNG10 - care va ofera o reducere de 10% din pretul intreg al produselor. Voi ati comandat vreodata de la ei? Cum vi se par cumparaturile mele?

10 comentarii

  1. Arata atât de simpatic rujul, să folosești cu drag toate produsele :). Mie îmi plac culorile mai închise, mă prind mai bine. Au așa multe produseee. Am auzit că astea sunt bune : http://www.bornprettystore.com/colors-matte-velvet-gloss-waterproof-long-lasting-pencils-p-15444.html . Am văzut și pe la noi la prețuri mici și chiar cred că am să încerc și eu unul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tot vazut si eu laudate produsele alea de buze, pe mine nu prea ma tenteaza. Am inteles ca la noi sunt vreo 8 ron (sau cel putin erau, poate acum se gasesc si mai ieftine).

      Ștergere
  2. Eu am bijuterii de la ei si sunt tare frumoase, cosmetice nu am comandat inca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au si d-alea o gramada, am tot zis ca iau si eu ceva, dar la cate am tot adunat ...

      Ștergere
  3. Dragut rujul! Sunt asa multe oferte la ei....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au o gramada de produse si preturi bune, e si greu sa te decizi la cate sunt.

      Ștergere
  4. Ma tenteaza si pe mine rujul :) Ce numar este?

    RăspundețiȘtergere