Jord Watch sau cum am zis da lemnului

2.7.15


Am tot vazut pe bloguri anul trecut ceasurile de la Jord (aici puteti sa vedeti ce produse si preturi au) si m-am gandit ca nu prea ma atrage ideea. Mi-am imaginat imediat ceva rustic si cu aspect invechit (habar n-am de ce, insa asta mi-a venit in minte) si am ajuns la concluzia ca nu l-as prea purta. Problema insa e ca mie chiar imi plac ceasurile, dar nu le port purta din cauza sensibilitatii pielii - indiferent de material ma irit groaznic. Si poate lemnul ar fi totusi solutia ... a ramas la stadiul de gand ... 

... pana recent, cand m-au contactat cei de la Jord sa-mi propuna o colaborare. Am stat si m-am gandit daca are sens sa accept pentru ca stiam ca in ultimii ani am purtat extrem de rar ceasuri si dupa vreo 2 zile de gandire am zis ca pana la urma e o provocare si poate de la ceasul asta nu ma irit. Am ales ceasul Ely (o varianta mai mica si finuta a ceasurilor Fieldcrest de pe site) in varianta Natural Green & Maple. Ceasul este rezistent la apa (nu la scufundari) si zgarieturi si are un mecanism Citizen, am fost intrebata daca doresc sa-mi scurteze cureaua inainte de a mi-l trimite (ceea ce mi s-a parut extrem de misto din partea lor), insa cum eu port ceasul pe mana stanga, care de cand cu infarctul se mai umfla am preferat sa nu apelez la acest serviciu pe care il ofera.

Ceasul a ajuns in circa doua saptamani la vama (n-am platit nici un fel de taxe, valoarea pe colet a fost mult mai mica decat valoarea reala a ceasului) si am ramas mai mult decat placut surprinsa cand am desfacut coletul. Desi mai vazusem cutiile de lemn in care vin ceasurile si stiam ca-s atenti la detalii tot am zambit larg. Mi-a placut cutia de lemn stantata cu sigla lor, detaliile din interior si nu in ultimul rand ceasul. 

Este extrem de usor si asta nu poate decat sa ma bucure, in afara de mecanism si sistemul de prindere (pe care vi l-am arata mai sus si care imi place mult - e extrem de usor de inchis/ deschis prin simpla apasare) totul este din lemn. L-am purtat de cateva ori si nu m-am iritat, insa intr-o zi cand a fost extrem de cald am reusit sa transpir destul de rau sub ceas (n-am gasit alta exprimare mai buna), insa nu au existat urmari. Ceasul este extrem de interesant si atrage priviri si intrebari si cred ca o sa-l port des (nu zic foarte des pentru ca stiu ca n-o sa fie asa), e un accesoriu mai diferit si cum mie imi plac mult nuantele de maro se incadreaza bine in peisaj.

Imi place mult de pe site ceasul Cora Turquoise, dar si Sidney in varianta Rose Gold este interesant, insa nu cred ca e cazul sa am doua ceasuri din lemn, dar nu se stie niciodata ... oricum mi se par un cadou potrivit pentru cineva pasionat de ceasuri pentru ca arata foarte bine si sunt diferite de alte ceasuri. Voi ce parere aveti despre ceasurile din lemn? Ati purta asa ceva? Ce model va place cel mai mult de pe site?

12 comentarii

  1. Este foarte interesant! Am intrat pe site si am ochit unul visiniu, tot asa mai subtirel, arata super! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca se gaseste ceva pentru toate gusturile pe siteul lor. :)

      Ștergere
  2. Este superb,sa il porti cu drag.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Este minunat, ma gandesc ca atrage multe priviri. Sa-l porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. E foarte interesant conceptul și-mi place ceasul ales de tine! Cred că tot pe el l-aș fi ales și eu, doar că pe roșu, parcă ăla-mi place cel mai mult.
    Să-l porți cu plăcere și fără reacții neplăcute în continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, e greu sa alegi cand iti plac mai multe, eu am incercat sa fiu practica. :)

      Ștergere
  5. mie imi place cum arata! sotul meu e pasionat de asa ceva, chiar ieri a primit ultimul ceas comandat, dar cred ca genul asta ar putea fi o surpriza placuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata foarte frumos ceasul! Imi place tare mult si recunosc ca pana acum nu am av„ut „un ceas de lemn

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-asta e bine uneori sa pasim in afara zonei noastre de confort si sa vedem ce iese. :)

      Ștergere