InstaNatural Youth Express Night Cream

10.7.15


Cand primesc mail de la InstaNatural si vad ca incepe cu "Would you like to ..." imi apare un zambet pe chip, imi plac la nebunie produsele lor pentru ingrijirea tenului si nu pot decat sa ma bucur atunci cand imi propun un produs nou. De data asta mi-au propus Night Cream din gama Youth Express (folosesc gelul de ochi din gama asta si-mi place mult) si cand am vazut ca are o gramada de uleiuri (macese, sofran, argan, avocado, primula), niacinamide si vitamina C am zis imediat da.

Crema are tot gramaj mare (100 ml, ca si cea cu vitamina C), vine in acelasi tub care mi se pare extrem de practic si usor de folosit (pompa e perfecta, poti controla perfect cantitatea de produs pe care vrei s-o folosesti) si are un miros fantastic (nu miros de parfum, nu contine asa ceva), un miros floral, natural (nu stiu cum sa-l descriu) care imi place la nebunie. Imi da o stare de liniste si de bine, e ciudat, dar asta simt.

Imi place mult de tot, este extrem de usoara si intra repede in piele, dar in acelasi timp hidrateaza in profunzime. Am tot folosit-o impreuna cu o picatura de Hyaluronic Acid Booster de la Paula's Choice si combinatia mi se pare de vis. Imi simt tenul ferm, hidratat si mai luminos. Aveam niste semne rosiatice pe barbie de la cosurile care mi-au aparut cand am fost in vacanta, au disparut complet si nici nu am mai avut probleme desi noaptea am transpirat destul de rau. Mai sunt o gramada de produse care ma tenteaza de la InstaNatural (in special serumurile - cel cu vitamina C a fost de vis, deja mi-e dor de el) si sper in timp sa le pot incerca.

Voi ce crema de noapte folositi acum?

2 comentarii

  1. nu stiam de aceste produse pana sa nu le vad la tine pe blog..nu prea folosesc crema de noapte..rusine a imi fie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi bine sa incerci sa folosesti una, tenul tau sigur ti-ar multumi. :)

      Ștergere