Fara titlu

9.7.15


Sunt o gramada de subiecte despre care as fi putut sa scriu astazi pe blog, sunt o multime de randuri care imi vin in minte, dar sunt extrem de putine cuvintele pe care le pot tasta. Nu vreau sa stie nimeni ce simt astazi, ce-am simtit ieri sau acum doua zile ... prefer sa pastrez furtuna din mintea si sufletul meu pentru mine. Probabil ati observat ca am raspuns mai greu la mesaje (lucru care in mod sigur se va mai intampla) si posibil (daca ma cititi de ceva vreme) sa fi observat si alte lucruri.

Nu vreau sa vorbesc, nu vreau multe lucruri ... imi doresc cu ardoare un singur lucru in momentul asta si toata energia mea este acolo, tot sufletul meu e implicat, eu (si tot ce insemn eu) vibram in momentul asta pentru un singur lucru, restul sunt detalii care conteaza prea putin. Asta simt, nu pot sa pretind altceva ... blogul e important pentru mine si e parte din mine, insa vreau ca blogul sa-mi aduca bucurie, nu o presiune in plus in momente extrem de tensionate.

A trebuit sa iau niste decizii si mi-a fost extrem de greu, m-am invartit nopti la rand, am ezitat, m-am indoit de mine, m-am indoit de lume, m-am indoit de tot. M-a cuprins frica, mi-am amintit cum mi-a murit Ricky in brate, mi-am amintit de tata si de ultimele lui luni, am incercat sa aleg iubirea si nu frica, insa e al naibii de greu ...

Incerc sa ma bucur de lucrurile mici, incerc sa-mi amintesc ca imi face placere sa folosesc nu stiu ce parfum, incerc sa ma canalizez pe alte lucruri si sa ma bucur de fiecare clipa, dar mintea imi joaca feste ... si nu pot sa scriu despre floricele pe campii, oricat as incerca. Toti trecem prin perioade d-astea, toti avem momente in viata cand simtim ca totul se naruie si cand neputinta ne paralizeaza. Cam asta mi se intampla mie acum ...

Peste trei saptamani e ziua mea si-mi doresc un singur lucru si am sa lupt pentru el cu toata puterea si sper ca iubirea mea poate face minuni. #iloveyouinaplacewheretheresnospaceortime

19 comentarii

  1. Este normal sa avem si momente de genul asta in viata,toti trecem prin ele.Dar asa cum vin asa si trec,pentru ca lucrurile pe care le iubim si persoanele dragi ne dau puterea necesara sa trecem peste toate.Sper sa ne auzim in curand cu vesti mai bune :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, doar curaj sa ai sa crezi ca va fi bine, oricum tu in tine stii ce resurse ai si cat poti duce. Momentele astea sunt greu de trait, greu de amintit, greu de re-experimentat si uneori ma si intreb de ce le avem. Eu sper din suflet ca ziua ta sa te gaseasca senina, un pic vesela, cu ceva prajituri bune si chef sa le mananci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca as stii ce sa-ti scriu probabil as fi cu un pas inainte...Dar sunt aici si de aici iti scriu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut ca multe cititoare si-au bagat nasul in viata ta privata si au facut pe profesoarele, eu le spun sa-si vada de familiile lor si sa nu mai faca pe atotstiutoarele cand habar n-au de situatie .Chiar nu au dreptul !! Scuze ca am inceput asa mesajul dar m-au enervat unele persoane foarte tare .
    Imi pare sincer rau ca treci printr- o perioada dificila, pot doar sa iti trimit gandurile mele bune si sincere si sa treci cu bine peste tot.Te pup si te imbratisez.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta, sa teci cu bine peste greutatile vietii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu iti multumesc pentru faptul ca mi-ai raspuns la intrebari in momentele astea. Stiu ce inseamna deciziile grele care depind numai de tine. Si apreciez mult faptul ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi. Esti zodia LEU ? Si eu la fel. Stii ca orice problema are o solutie. Si dupa multe framantari TU vei gasi solutia cea mai buna. Atat cat ne este dat sa traim pe lume o sa cadem in picioare precum felinele. Daca mai schiopatam asta e...
    Doamne ajuta !

    Arina

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa fi curajos inseamna sa actionezi atunci cand ti-e frica. Actioneaza cu dragoste, urmeaza-ti sufletul, nu lasa frica sa te copleseasca dar tine cont de ea. Doamne, Doamne sa-ti dea intelepciune si putere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Camelia, sunt si eu prin zona. Punct. Gand bun catre tine. Punct.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu siguranta este doar o perioada dificila din viata ta, cum de altfel toate am trecut si poate vom mai trece, cu timpul totul se reglementeaza, important este sa fii puternica si sa ai cat mai multa incredere in tine si in ceea ce vrei sa infaptuiesti!
    Doamne ajuta!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
  10. Îmi pare rău că treci printr-o perioadă grea și nu pot decât să sper că totul va fi bine, că vei primi acel „dar” pe care ți-l dorești de ziua ta! Sunt sigură că iubirea ta va face minuni și de data asta!00
    Te îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt alaturi de tine.. O sa fie totul bine! 😚

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu te sustin si sper sa gasesti putere si curaj sa treci peste perioada aceasta grea iar ziua ta sa te gaseasca linistita si senina.

    RăspundețiȘtergere
  13. de fiecare data cand trec printr-un moment de genul, intr-un final ajung sa ma imbarbatez, spunandu-mi ca dupa atata rau, clar ca o sa am parte de foarte mult bine! lucru pe care ti-l doresc si tie!

    RăspundețiȘtergere