Creightons Frizz No More

14.7.15


Cand am vazut produsele pe pagina celor de la Hello Free Z One Discount m-a atras ambalajul, mai exact combinatia de culori ... dupa care am vazut numele si am zis ca nu pot sa nu incerc ceva care promite ca imblanzeste parul rebel. Si m-am dus la magazin si-am plecat cu ele acasa. Si pentru ca-s extrem de curioasa si am o slabiciune pentru produsele de ingrijire a parului n-a mai contat ca aveam in baie deja incepute cateva (multe) sticle cu sampon si balsam, le-am incercat chiar in seara aia. Si am stiut de la prima folosire ca mi se potrivesc. Insa am asteptat sa mai treaca timpul ca sa va povestesc si voua despre ele.

Parerea mea initiala nu s-a schimbat deloc, am stiut de atunci ca o sa ne intelegem foarte bine si asa e si acum, nu m-am spalat cu altceva de cand le-am incercat. Nu pot sa zic ca parul meu nu mai este deloc rebel pentru ca as minti, insa este mult mai disciplinat, are mai multe volum, este stralucitor, per total este intr-o stare mult mai buna decat era, in conditiile in care nu prea i-am acordat cine stie ce atentie in ultimele doua saptamani.

Cei de la Creigtons au facut o treaba extrem de buna cu gama asta - imi place ambalajul si este foarte practic, culorile n-au cum sa nu iti atraga atentia, mirosul produselor este misto (desi nu stiu sa-l descriu) si se simte o diferenta de la prima folosire. Eu am incercat samponul, balsamul si sprayul revitalizant pentru bucle (astea le-am gasit in magazin) - toate au Envirolock Complex care lupta impotriva umiditatii. Sprayul revitalizant are si ulei de argan, eu l-am folosit si pe parul umed si pe parul uscat si chiar imi place.

Din cate am vazut mai sunt inca 3 produse in gama asta (Hold & Moisture Activator Cream, Sleek & Shine Miracle Serum si Smooth & Shine Blow Dry Cream - toate contin ulei de argan) si daca apar cumva si la noi eu sigur o sa le incerc, mai ales ca preturile sunt asa cum v-ati obisnuit la magazinul asta - in jur de 8-9 ron. M-a surprins mai mult decat placut gama asta si parca incepe sa-mi placa tot mai mult brandul Creightons, am cateva produse de la ei care sunt printre preferatele mele.

Le-ati incercat? Va tenteaza? 

14 comentarii

  1. Da, si eu sunt mandra posesoare a unui par frizzy, si incerc sa-l imblanzesc pe cat posibil. Daca bate un pic vantul sau e un pic de umezeala, firele mele rebele o iau razna :(
    Ma tenteaza si pe mine aceasta gama si sunt cam dezamagita de cei de la Hello Free Z One Discount ca le ia atata amar de vreme sa faca un biet magazin online :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e chiar asa simplu cu magazinul ala, decat sa ii dea drumul si sa nu poata respecta comenzile mai bine asteapta pana pot s-o faca asa cum trebuie. Desi e neplacut sa vedeti produse misto si sa nu aveti cum sa le luati, chiar daca preiau comenzi pe pagina de Facebook. Sa speram ca se va rezolva curand.

      Ștergere
  2. Buna. Am vazut in 2010 ca ai postat despre pensulele Sigma. Voiam sa te intreb daca tu cand ai platit prin PayPal, a trebuit sa ai pe card dolari sau se poate face conversia din lei fara sa ii schimb "fizic"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La contul de Paypal atasezi un card in lei si poti sa cumperi in orice valuta, conversia se face automat.

      Ștergere
  3. N-am eu un păr foarte rebel, dar mai are și al meu toane și cred că mi-ar prinde bine să am în casă niște produse pentru problema asta. O să le țin minte pentru următoarea vizită în magazin, măcar un produs din gama asta tot îmi iau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi zici cum ti se par daca le iei si apuci sa le incerci. :)

      Ștergere
  4. Suna bine, cred ca voi incerca si eu balsamul si spray-ul! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu le-am incercat, dar sunt foarte tentante :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Am luat si eu spray-ul dupa ce am vazut ca il cumparasei si tu, si este foarte bun<3 am ramas foarte placut surprinsa :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa citesc si alte pareri bune despre produse. :)

      Ștergere
  7. Care este de fapt rolul acestor produse, sa așeze buclele mai frumos, sau să îndrepte parul?

    RăspundețiȘtergere