BeeNuts - natural, bun si hranitor

15.7.15


Nu stiu daca ati auzit sau nu pana acum de BeeNuts, eu am descoperit siteul intamplator acum cateva saptamani, l-am salvat si mi-am spus in mintea mea atunci ca va urma o comanda pentru ca mi-a placut mult ce-am vazut (atat ca aspect, cat si ca continut), dar si ideea din spate - intr-o lume nebuna si stresanta avem nevoie de o dieta sanatoasa, bogata atat in gust, cat si in nutritienti. Iar cei de la BeeNuts nu folosesc decat miere pura, nuci, fructe uscate si cereale si nu cred in chestii artificiale. Gustarile delicioase pot si fi naturale si sanatoase, iti pot da energie si te pot rasfata - asta vor ei sa faca si eu zic ca au pornit cu dreptul.

Dar bineinteles ca s-a intamplat cum se intampla mereu - am tot amanat pana am uitat. Saptamana trecuta am primit un mail de la BeeNuts si am inceput sa zambesc larg cand l-am citit. M-am gandit ca face viata cum face si ce trebuie sa se intample se intampla pana la urma - am luat siteul la "puricat", m-am uitat la produse, m-am decis, m-am razgandit, am poftit si tot asa. In final m-am decis ce vreau sa incerc si am trimis lista, iar luni deja m-a sunat curierul ca are sa-mi aduca ceva. 

Eu am primit niste variante de testare, care arata foarte bine, gramajele produselor full-size si preturile le gasiti pe site, mie mi se par chiar rezonabile pentru ceea ce sunt si cum arata. Imi place mult si ideea cu gift cardurile pentru ca o persoana care isi doreste un stil de viata sanatos s-ar bucura in mod sigur sa primeasca asa ceva. Eu sigur as aprecia un cadou de genul asta pentru ca mi-ar permite sa-mi aleg ce vreau si ce stiu ca-mi place - de exemplu multe din combinatiile de la Bee cocktails si Bee Breakfast au fulgi de cocos (si mie stiti ca nu-mi place cocosul), d-asta am cautat ceva care sa-mi placa si zic ca am gasit.

Am ales visinele uscate (de abia astept sa le incerc in diverse combinatii), siropul ecologic de afine cu miere (puteti citi aici pentru ce este recomandat), Start Nutty (cereale, alune de padure, migdale, caju, nuci braziliene, samburi de caisa si nuci), Bee Up! (un mix de miere cu nuci si fructe uscate), pasta de macese cu miere si mierea de zmeura. Dupa ce le incerc si vad cum sunt o sa revin cu niste pareri in caz ca vreti sa dati o comanda si aveti nevoie de niste pareri. Eu deja ma gandesc la niste combinatii delicioase pentru micul dejun ... sau de ce nu savurate pe post de gustare.

Puteti sa ii urmariti si pe pagina de Facebook (eu sunt convinsa ca vor continua cu ideile misto si de-abia astept sa vad cu ce noutati vor veni), iar daca va tenteaza o comanda pe site puteti folosi codul DELICIOS care va ofera o reducere de 10%. Cum vi se pare ideea? Va tenteaza produsele? Ati auzit de BeeNuts?

8 comentarii

  1. Chiar eram curioasa ce contin borcanasele astea. Numai bunatati :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit de la tine de acest site care apropo, imi place cum e realizat si e o placere sa stai si sa te uiti pe el iar produsele, ei bine, sunt f pofticioase.

    Am in gand sa comand de la ei, sper doar sa nu uit de site-ul asta pana atunci.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut aspectul in prima faza, dupa care mi-a placut si continutul si acum imi plac si produsele. :)

      Ștergere
  3. Ai o nominalizare la mine pe blog pe care sper sa o accepti - http://beautybyirina.blogspot.ro/2015/07/the-liebster-award.html .Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, daca nu uit de ea (si daca uit sa stii ca e doar de la oboseala), dupa ce trece perioada asta grea, o sa onorez invitatia. :)

      Ștergere