7 intr-o saptamana #32

19.7.15


A fost o saptamana grea, cu ore extrem de putine de somn si vizite zilnice la veterinar. A fost o saptamana care m-a marcat si m-a schimbat, o saptamana care in mod sigur mi-a mancat niste luni bune din viata, dar in final tot ce conteaza este ca Bella este mai bine. Nu stiu daca va mai merge vreodata cu toate 4 labutele (desi sper asta), dar a inceput sa-si recapete energia, pofta de mancare, e mult mai activa si asta ma face si pe mine sa revin la viata si sa vad lucrurile altfel. In ultimele 2 saptamani au disparut din viata mea niste oameni (si nu regret nimic, in perioadele grele vezi cel mai bine cine iti e cu adevarat alaturi), au aparut alti oameni (si am descoperit ca inca exista oameni acolo unde nici nu-ti imaginezi), am realizat inca o data ca trebuie sa-mi ascult instinctul si mi-am dat seama ca iubirea e tot ce conteaza.

Asta a fost partea de suflet, sa revin la viata de zi cu zi ... mi-am luat o pereche noua de ochelari de soare (de fapt mi-am luat mai multe, insa asta a ajuns prima - de aici) si am primit de la InstaNatural doua creme la testare (o sa va spun daca sunt sau nu ok dupa ce le incerc, chiar sunt curioasa cum sunt si produsele pentru ingrijirea corpului ca despre cele pentru ten v-am tot spus). Sunt sigura ca nu va asteptati ca in toata nebunia asta sa va arat si o poza cu un pisoi (momentat cazat in baia mea), mai ales ca povestea lui nu este una frumoasa - are niste probleme neurologice si nu stiu ce sanse reale are sa aiba vreodata o viata normala. Sper saptamana care vine sa am ceva mai mult timp si de el si sa aiba un dram (mare) de noroc si sa aiba si el parte de o minune. Da, nu-mi trebuia complicatia asta, dar n-o sa pot vreodata sa intorc spatele si sa ma fac ca n-am vazut. Vom vedea ce ne aduce perioada urmatoare ...

Mancarea a fost o mare problema pentru mine pentru ca nici n-am putut si nici nu mi-a "ars" de mancat, insa m-am straduit sa ma alimentez cat de cat macar o data pe zi - salata cu quinoa si legume e perfecta pentru perioada asta calduroasa, iar combinatia Camembert si struguri imi place mult de tot, dar apelez destul de rar la ea. 

O sa inchei postarea cu un zambet si o parte din cadoul primit de la o cititoare a blogului (multumesc Anamaria - si pentru cadou, dar mai ales pentru momentul in care l-ai trimis) in avans pentru ziua mea. Eu v-am mai spus ca viata are moduri ciudate sa-ti arate unele chestii si sa te faca sa-ti amintesti anumite lucruri. Iar mie blogul mi-a scos in cale oameni frumosi, care mi-au bucurat sufletul de multe ori si pentru asta spun multumesc de cate ori am ocazia. Am simtit multa presiune in ultimele zile in ceea ce priveste blogul si am avut momente cand am vrut sa spun gata, dar viata are modul ei de a face lucrurile, iar eu am invatat sa nu iau decizii radicale in momentele tensionate.

Va urez o duminica frumoasa si saptamana care urmeaza sa vina cu lucruri si cu oameni frumosi!

9 comentarii

  1. Mă bucur din suflet că e mai bine Bella și sper să fie tot mai bine în continuare! Pisicul e și el un scump și poate că povestea lui va fi cu final fericit, mai ales că a ajuns pe mâini bune!
    Cu ochelarii de soare m-ai dat gata, vreau neapărat și eu unii așa!
    O săptămână minunată îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maine il iau si pe el la veterinar, sa vedem ce ne spune, poate are noroc, ca luptator e. :) Eu mi-am mai comandat o pereche (fara rame) mai colorata. Sa vedem cand ajunge. Sa ai si tu o saptamana frumoasa.

      Ștergere
  2. Saracuta Bella, mi-e tare mila de ea dar ma bucur ca se simte mai bine, asta e important. Pisicuta este o dulce , sper mult sa fie si ea ok .Ochelarii sunt tare simpatici , imi place mult forma lor :)
    Sa porti cu drag colierul , te pup si iti doresc o saptamana frumoasa si linistita alaturi de Bella.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim ... pentru tot. Sa ai si tu o saptamana frumoasa. :)

      Ștergere
  3. Multumim, sa-ti traiasca noul membru al familiei. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sanatate multa Bellei, ma bucur ca este mai bine acum! Pisoiul e tare dragalas si ii tin pumnii sa fie norocos si dorit de o familie, in ciuda problemei sale (care poate nu este grava!). Sa ai o saptamana mai linistita decat aceasta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai linistita n-a fost, multumesc pentru gandurile bune.

      Ștergere
  5. Colierul este foarte frumos. Multa sanatate animalutelor!
    O saptamana buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate, ajung la gandurile tale triste mai tarziu decat mi-as fi dorit si dupa ce stiu si deznodamantul... Imi pare tare rau. Stiu ca nu pot sa spun nimic sa te consolez sau sa te ajut in vreun fel, stiu doar ca (uneori mai tarziu) citesc cu drag si placere tot ce scrii, chiar si gandurile sau intamplarile mai putin fericite, pentru ca asa e viata, si sper sa-ti gasesti mereu motivatia de a reveni pe blog, pentru ca stiu ca iti aduce impliniri!

    RăspundețiȘtergere