7 intr-o saptamana #31

12.7.15


Nu va mai zic cum a fost saptamana mea, de-abia astept sa se termine si sper ca totul sa fie bine, nu vreau sa ma gandesc mai departe de atat. Cred ca am luat decizia buna si sper sa aiba rezultatele la care sper. Am folosit (serile cand am iesit cu Bella la plimbare) noul parfum de la The Body Shop - Italian Summer Fig si, desi are nevoie de timp sa miroasa bine pe mine, imi place mult si-mi da o stare de bine - primul cuvant care imi vine in minte este cremos, desi e cam ciudat pentru a descrie un parfum (va povestesc eu mai mult cand mi-o sta mintea la asta). Am iesit putin din casa saptamana asta, Bella a avut nevoie de ajutor in multe privinte si am preferat sa fiu cu ea, sa petrecem timp impreuna, sa ii dau din forta si din energia mea, asa cum a facut si ea cu mine de atatea ori. 

Somnul meu a fost scurt si agitat si am inceput sa iau niste multivitamine si L-Theanine (pentru relaxare), ambele de pe iHerb. Am mancat rar (cand mi-am amintit ca ma doare stomacul), stiu ca nu sunt un exemplu bun, dar asta a fost realitatea mea saptamana asta, dar cand am facut-o am incercat sa mananc chestii gustoase si care sa ma ajute - piept de curcan la gratar cu quinoa si morcovi sau orez rosu cu morcovi si fasole verde (facute tot pe gratar). Imi place sa gatesc, ma relaxeaza.

Am primit de la Solaris o papornita din alge de mare (se poate mai natural de atat?) cu o gramada de produse misto, de care de-abia astept sa ma bucur. Pe site in sectiunea Incearca o sa vedeti ca au scos niste gustari in gramaje mici (si cu preturi mici) perfecte pentru luat in geanta, eu chiar intentionez sa dau o comanda in curand. Mi-a ajuns si ultima comanda de pe Vivre (v-am mai spus de site, m-a tot corupt in ultima vreme - daca n-ati comandat pana acum, va las aici o invitatie care va ofera un bonus de 25 ron la prima comanda) si printre altele am luat o tava pentru legume la cuptor, o sticla cu pai si capac (pentru ca am obiceiul sa dau din maini si sa vars pe birou diverse), niste vase de servit si alte chestii pentru casa.

Saptamana viitoare imi doresc sa fie una mai buna si Bella sa se simta mai bine, atat! Saptamana noastra cum a fost?

13 comentarii

  1. Pup botic umed de Bella. Doamne cum as alinta-o si pupa-o peste tot ! Eu doar ce am imbaiat-o pe a mea si stiu bine ca la noapte cand voi vrea sa o i-au in brate se va feri. Ca daca e pork e obisnuita cu miros cainesc. Glumesc, desigur !
    Saptamina mea a fost calma / buna din punctul meu de vedere fata de altele. Totusi nu am avut energie ieri sa fac tot ceea ce imi propusesem. Asa ca de dimineata m-am apucat cu spor de spalat catel + muma'sa/ masca par cu hot oil pt mine / manichiura , pedichiura , epilat etc...Spre seara am acte de descurcat , inclusiv facturi de utilitati , curatenie in baia de jos ca am lasat jale si calcat pt o saptamina.

    Arina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa-mi aloc si eu niste timp pentru mine, ultimele zile si nopti au fost crunte si pielea mea se resimte. Si o baie cu niste saruri de relaxare ... visez ...

      Ștergere
  2. Dupa o saptamana proasta cu siguranta va veni una mai buna :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Sanatate Bellei! Saptamana mea a fost asa si asa. Asta care urmeaaza va fi misto :D Asa cum sper sa fie si a ta de altfel.
    P.S. Ce bine arata parfumul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper ca săptămâna viitoare să ne spui că Bella se simte mai bine și că ai avut parte de multe momente faine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Saptamana asta a fost extrem de cald, dar din fericire am scapat de canicula , efectiv nu aveam forta sa fac nimic .
    Ma bucur ca ai petrecut timp cu Bella.Cat de dulce e in poza asta :)
    Sper sa ai o saptamana mai buna decat cea care a trecut , va pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, eu zic ca a inceput mai bine, cel putin una din vesti a fost nesperat de buna, desi situatia e departe de a fi roz ... mergem inainte. :)

      Ștergere
  6. Ce dragu este sticla cu pai, o sa imi iau si eu :D kiss

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu tot umblu prin Bucuresti dupa Mason Jar si mereu acelasi raspuns..stoc epuizat :(( .Trebuie sa incerc si eu produsele Solaris. Sa ai o zi minunata :*

    RăspundețiȘtergere