7 intr-o saptamana #30

5.7.15


Saptamana asta clar n-a fost saptamana mea. Am inceput sa ma simt rau de marti dimineata si am tinut-o tot asa, mai mult am zacut decat am facut ce-mi propusesem pentru saptamana asta. Nu stiu de la ce, nu stiu ce si cum, dar am fost lesinata toata saptamana, pana si mersul prin casa mi s-a parut un efort deosebit. De vineri am inceput sa ma simt mai bine si sper sa ramana doar o amintire urata.

Marti dimineata am ajuns la magazinul Yves Rocher din Centrul Vechi pentru a vedea noutatile pregatite pentru vara asta si am descoperit ca editia limitata cu mar si anason chiar miroase bine (asta dupa ce acum cateva saptamani cand am mirosit-o intr-un alt magazin nu mi-a placut deloc). Am venit acasa cu cateva produse pe care le voi incerca in perioada urmatoare, dar am aflat si ca in magazinul de pe Smardan exista un salon ce ofera servicii de ingrijire a tenului si corpului, dar si epilat si pensat, la niste preturi destul de "normale" tinand cont de zona.

Am inceput sa iau polen crud de la Apiland si sper sa-mi dea un pic de energie, chiar am nevoie. Nivea a reusit sa ma surprinda si de data asta cu un aranjament minunat - au lansat cateva deodorante noi din gama Fresh si au venit intr-o cutie cu flori si fructe, care nu numai ca arata minunat, dar si mirosea delicios. 

Saptamana asta am mancat prost si cand zic prost ma refer ca nu prea am mancat, nu ca am mancat aiurea. In putinele dati cand mi-a "ars" de mancat am ales piept de pui cu sparanghel la gratar (am facut si o salata misto de tot cu sparanghel dar nu i-am facut poze ca nu mi-a stat capul la asta, insa trebuie sa va povestesc despre ea candva pentru ca e delicioasa) sau Camembert cu mere. In rest m-am hranit cu apa si ceaiuri cu gheata. Mi-a ajuns comanda de la H&M (oferta aia de care v-am zis la inceputul saptamanii cu transport gratuit) si-mi plac tenisii in dungi.

Si cam asta a fost, sper din suflet ca saptamana voastra a fost mai buna.

8 comentarii

  1. Săptămâna mea a fost mai bună, dar nici mie nu mi-au ieșit toate cum trebuia... sau unele n-au ieșit deloc. Eh, se mai întâmplă!
    Îmi plac mult tenișii, să-i porți cu plăcere!
    Mă bucur mult că te-am cunoscut cu ocazia evenimentul YR și sper să ne revedem curând!
    O nouă săptămână mai bună îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma bucur ca am reusit sa stam de vorba, sa ai o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  2. Să ai grijă de tine, să papi și să nu te neglijezi. Sper să te simți mai bine acum și îți doresc o săptămână ușoară!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu noul parfum de la yr dar nu e pe gustul meu. Cand am dat eu comanda nu am vazut noile oje. Sper sa te simti mai bine in perioada urmatoare Poate e din cauza caldurii?

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l-am incercat inca, nu stiu ce sa-ti spun, ojele din cate stiu eu sunt deja pe site, in magazine vor fi cred de luna viitoare. Sunt multe cauzele, e si caldura, insa are Bella probleme, destul de grave si asta m-a daramat rau de tot. Sa ai o saptamana frumoasa!

      Ștergere
    2. :((( Imi pare foarte rau sa aud asa ceva . Sper mult de tot sa isi revina :(
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Multumim pentru gandurile bune.

      Ștergere