3 pentru de dimineata

23.7.15


E incredibil cum ti se poate schimba viata in cateva zile, toate lucrurile pe care le faceai in mod normal sa para atat de departe, sa ajungi sa speri la cel mai mic semn bun si sa-ti stea inima in loc cu fiecare respiratie mai greoaie. Neputinta este unul dintre cele mai urate sentimente din lume daca ma intrebati pe mine si este unul care, pe mine personal, m-a terminat de cateva ori in viata asta si o face din nou. Imi vine sa rad, dar atat de amar, ca mi se face si greata. 

Diminetile mele ... nu prea exista, cum nu prea exista nici serile si nici noptile, timpul e ceva ce in momentul asta se masoara in functie de mersul la veterinar si momentele cand Bella reuseste sa adoarma, nu mai stiu ce e bine si ce e rau, nu mai stiu pentru ce sa ma rog, am momente cand ma ridic si momente cand cad, momente cand zambesc si momente cand ma inec in lacrimi. Habar n-am ce va aduce ziua de maine sau ora viitoare, pot doar sa sper ... azi e o zi mai buna ca cea de ieri si maine sper sa fie si mai buna.

Nu-mi mai amintesc cum e sa stai in cada 10 minute sau sa faci un dus lung, totul e pe repede inainte, mi se pare ca a trecut o eternitate de cand am folosit o masca de fata, asa ca prietenele mele de dimineata au fost 3 in ultima vreme - roll-on Lotus Flower de la Fa (care m-a surprins mai mult decat placut), lotiunea micelara de la Nivea (pe pagina de Facebook impreuna cu Nivea v-am provocat la #operatiuneademachiere si se lasa cu premii, asa ca va astept acolo cu comentarii si likeuri) si o crema cu vitamina C de la InstaNatural. Scurt, eficient si suficient cat sa ma simt normal.

Mi-am dat seama zilele astea ca am nevoie de atat de putine lucruri, m-am gandit la atat de multe si am mai inteles inca o data (daca mai era cazul) cum sunt oamenii si cum sunt animalele. O alta lectie de viata ...

Sa nu uit: am vazut pe feelunique ca au pana pe 5 august o oferta interesanta - 3 produse la pret de 2. Printre marcile care intra in promotia asta am vazut Palmer's, Bourjois, Burt's Bees, Jason, Korres, Murad, Real Techniques, Redken, Rimmel, Tigi si altele. AICI puteti sa vedeti produsele. Poate va tenteaza ceva.

Sa avem o zi buna!

8 comentarii

  1. Viata nu ca se schimba de la o zi la alta, dar cand zici le-ai trait pe toate viata iti arata ca trebuie sa te mai gandesti o tura. Zilele trecute am experimentat atat chestia asta cu nu "mie nu mi se poate intampla asta NICIODATA!!" atat in sens negativ, cat si in sens pozitiv. Si culmea, in aceeasi zi. 2 situatii extreme, care nu aveau cum sa se intample. Asa ca, luminita de la capatul tunelului apare cand nici nu te astepti. Trebuie doar sa NU TE LASI DOBORATA!! Ia fiecare zi pe rand, in parte. Sunt convinsa ca stii lucrurile astea la fel de bine ca mine. Si sunt convinsa ca stii cum sa treci peste perioada asta. Dar cred ca acum e mult mai ok sa te gandesti si sa te concentrezi doar pe ziua de azi. Vezi tu cum va fi maine. Important e sa mananci si sa incerci sa dormi cate putin ca sa poti avea grija de Bella. :) Sanatate amandurora si forta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La teoria sunt as, insa ... nu mai zic nimic, o sa fie, orice-ar fi.

      Ștergere
  2. Draga mea, sper să fie bine și să încearcă să ai grijă de tine. Fii tare și puternică.

    RăspundețiȘtergere
  3. in ultima perioada si eu stau prost cu timpul si oboseala incepe sa se acumuleze.. :(
    Sper sa se faca bine Bella!
    pupici :*

    RăspundețiȘtergere