Set fructul pasiunii de la Greenland

12.5.14

Va aratam saptamanile trecute setul cu fructul pasiunii de la Greenland primit si, ca si mine, v-ati aratat interesate de cutia metalica cu minunatii. Am mai spus si o sa mai spun - ma fascineaza cutiile metalice, iar cadourile care sunt ambalate asa devin preferatele mele. Daca se mai intampla sa-mi si placa produsele (cum s-a intamplat in cazul asta) bucuria e si mai mare.

Setul contine trei produse: unt de corp (100 grame - il gasiti separat si aici), crema de maini (50 grame) si balsamul pentru buze (3,9 grame - si pe il puteti gasi separat aici), pretul nu este tocmai mic (81 ron), insa din punctul meu de vedere este cadoul perfect. Arata bine, miroase si mai bine si este un cadou mai mult decat inspirat (exista mai multe arome la acest set si sigur o sa gasiti ceva potrivit).


Untul de corp are o textura foarte usoara si intra imediat in piele, desi m-am gandit ca se va termina repede, cantitatea fiind foarte mica, este foarte spornic. L-am folosit atat pe corp (dar recunosc ca mai putin), cat si pe picioare. Imi place la nebunie in combinatie cu ... o sa va povestesc maine cu ce.


Balsamul de buze a fost prietenul meu cel mai bun in perioada cat am fost racita. Ambalajul este de plastic (desi da impresia ca este metalic), are forma unui ruj (si-mi place mult mai mult decat cele drepte), eu l-am aplicat in fiecare seara si buzele meu sunt intr-o mare forma. N-am avut nici o problema cu buzele uscate in perioada cat am fost racita si nu am folosit alt produs, deci toate laudele merg catre el.


Crema de maini este tot intr-o cutie metalica si-mi place la nebunie, desi recunosc ca tuburile sunt mult mai practice, dar v-am zis ca am o slabiciune pentru cutii metalice. Textura este foarte usoara, mult mai aerata decat a untului de corp si intra imediat in piele. Nu-mi plac produsele grele, care lasa pelicula uleioasa, asa ca pentru mine este perfecta. Nici nu simt nevoia sa o aplic zilnic, dar o cam fac pentru ca-mi place cum miroase si ador senzatia de maini catifelate pe care o am cand ma trezesc dimineata.


Imi place? Daaaa ... Mai vreau? Daaaa .... Il recomand? Clar DA ...

21 de comentarii

  1. Vreau si eu acum? Clar DA!:)) Toate suna fantastic de bine si mie imi place si ambalajul produselor astora de nu mai pot.Sa le folosesti cu drag in continuare!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, pe mine ambalajul ma duce intr-o alta lume, gandurile imi zboara si savurez fiecare moment cand ma cremuiesc. :)

      Ștergere
  2. Si mie imi plac ambalajele de genul asta :D De multe ori refolosesc cutiile pentru diverse chestii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe langa faptul ca arata bine ambalajul sunt si bune deci e un mare plus .Dar mai au de asteptat pe lista mea pentru ca am destule :)
    Ai profitat cumva de promotia de pe iherb , mai exact la produsele Physicians formula?
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am multe, dar tentatia a fost mare. N-am profitat, desi am dat o comanda chiar in perioada aia - am vrut sa iau ceva, dupa aia m-am razgandit si in final am luat chiar ce-mi trebuia, am zis ca am destule produse de machiaj asa ca am sarit peste ele. Tu ti-ai luat ceva?

      Ștergere
    2. Camelia da, mi-am luat o pudra si un CC cream .Mi-am luat si crema cu protectie solara de la kiss my face , asta din cauza ca am intampinat unele probleme cu comanda de pe site-ul elevira de unde vroiam sa o iau pe cea care o ai si tu .Te pup
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. M-am tot uitat si eu ca aveam cateva produse de la ei in wishlist, pana la urma am fost practica. Va arat ce mi-am luat cand o ajunge coletul. Sa le folosesti cu placere. :)

      Ștergere
  4. Deci , ma juurrr am crzut ca e ceva mancare ambalata :))) Ambalanjl e bestial <3 .

    RăspundețiȘtergere
  5. E super oricum :)) <3 ...chiar m-ai pacalit de data asta . Credeam ca e mancare :))) :-" . Poate si ceva dulce :)) .

    RăspundețiȘtergere
  6. hehe :D cred ca miroase super toate.. sper sa am ocazia de a le incerca cat de curand:)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, miros delicios si-si fac si treaba bine - combinatia perfecta.

      Ștergere
  7. :D Si eu am 2 cutii dar de la Nivea , rotunde , pe care le-am primit cu niste cadouase la un concurs , una am dat-o si eu mai departe si una am oprit-o eu . Ma tenteaza untul de corp , nu am avut niciodata , tot dau tarcoale unuia de la Charme d' Orient ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cate am si eu adunate, parca tot nu ajung. M-am uitat si eu la alea de la Charme d'Orient, dar mi se pare foarte scumpe.

      Ștergere
  8. Bestial ambalajul, poate o sa le incerc.Pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce cantitate mica de unt de corp... :(
    Eu sunt consumatoare de unt de corp pt ca am pielea foarte uscata, 100 ml? Pff... foarte putin pentru mine.
    Dar este posibil sa merite!
    Sa le folosesti cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa sunt toate unturile de corp de la ei, insa ca sa-l incerci e perfect. Multumesc :)

      Ștergere
  10. Eu am avut doar un balsam de buze de la ei si mi-a placut foarte mult ,era cu cocos :D
    Am gasit un site cu produse de la ei la un pret foarte bun si vreau sa imi mai iau cate ceva
    http://parfumexpress.ro/greenland
    http://parfumexpress.ro/greenland-balm-butter-papaya-balsam-de-buze-3-9-g

    RăspundețiȘtergere