Se poate si asa (9)

8.5.14

A trecut ceva timp de la ultima postare de acest gen si probabil ar mai fi trecut ceva daca nu imi impuneam sa scriu astazi despre produsele terminate si sa scap de o grija. Nu am obiceiul sa pastrez produsele, le fac poze cand le termin, le salvez intr-un folder si arunc produsele, de asta niciodata n-o sa vedeti o gramada de ambalaje goale adunate intr-o poza.

Am terminat samponul si balsamul de la John Frieda din gama Brilliant Brunette (am scris aici o postare mai detaliata despre ele), mai mult ca sigur ca intr-un moment al vietii mele o sa le recumpar. Acum folosesc tot ceva de la John Frieda, dar o sa va povestesc despre ele separat intr-o postare.


Tot pentru par am terminat sprayul pentru volum la radacina de la John Frieda din gama Luxurious Volume (deja am altul nou) si crema pentru par (fara clatire) NutriShine de la Lorys (o gasiti aici), care mi-a placut, dar nu m-a impresionat.


Anti-perspirantul roll-on de la Cien l-am primit si l-am folosit pana s-a terminat, n-a fost rau, dar nici extraordinar, insa toata perioada cand l-am folosit simteam scame la axila (ca si cum hainele mi se lipeau de piele, nu m-a deranjat, insa in fiecare seara am patit acelasi lucru - sunt singura?) si asta nu mi-a placut deloc. Sprayul Powder Touch l-am primit pentru testare de la Nivea (impreuna cu celelalte produse din gama asta) - mi-a placut mirosul si senzatia pe piele (nu ramane umed deloc), insa la capitolul rezistenta nu m-a impresionat deloc (in schimb roll-on-ul imi place mult mai mult). Cel de la Yves Rocher cu lamaie verde a fost ultimul pe care l-am avut cu vechea formula, asa ca o sa ii duc dorul.


Am folosit multe, dar multe (aici sunt doar cateva) fiole tratament de la Floritene. Eu le-am luat de pe siteul Dallmir (gasiti aici postarea cu ce mi-am cumparat la ultima comanda) si mai am cateva, nu cred sa renunt curand la ele pentru ca tenului meu chiar ii priesc.


Poza asta ar fi trebuit sa contine mult mai multe plicuri goale (dar asa cum v-am spus deja nu obisnuiesc sa pastrez ambalajele goale mult timp) pentru ca am folosit o gramada de saruri si spumant de baie la plic, dar si multe masti de fata de la Dermasel (cu masca din imagine am o intreaga postare pregatita si cred ca va fi o postare amuzanta, chiar daca pentru mine la momentul folosirii n-a fost asa amuzant) si Salthouse.


Scrubul cu rodie si cleanserul cu ceai alb de la Korres mi-au placut la nebunie si, desi am avut niste variante mini de 30 ml, mi-au ajuns o gramada de timp - daca le mai prind la oferta cu siguranta o sa le cumpar din nou. De la REN am avut mai multe produse in varianta mini pe care le-am terminat (nu le-am mai pastrat, v-am povestit despre ele pe blog acum ceva timp), cleanserul Hydra-Calm mi-a placut mult de tot si poate o sa il am din nou candva. Lotiunea tonica cu musetel de la Mario Badescu am mai avut-o si-mi place, dar mi se pare foarte scumpa (pe asta am primit-o cadou acum ceva vreme).


Tot de la Korres am terminat si crema de ochi cu luminita-noptii (am mai avut un tub mai mic de 6 ml, insa nu l-am mai pastrat) si crema cu rodie (luate intr-un set cu cele de mai sus si despre care v-am povestit pe blog acum cateva luni), ambele mi-au placut la nebunie si m-au tinut o gramada de timp. In mod sigur o sa le cumpar din nou intr-o buna zi.


Cred ca va urma curand o alta postare de genul asta pentru ca am cateva (mai multe, de fapt) produse care sunt pe terminate. Ma asteptam sa fie mai multe ... dar parca nu e rau nici asa.

10 comentarii

  1. Pentru mine este destul de greu sa termin un produs...dar cand reusesc sunt foarte fericita :)
    Tu ai reusit sa termini cateva , felicitari.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, fac eforturi, dar imi dau seama ca nu imi foloseste la nimic sa am nu stiu cate produse incepute ... incerc, uneori imi iese, alteori imi da cu eroare. :))

      Ștergere
  2. De unde cumperi John Frieda?
    Esti multumita de produsul pentru volum? ... intrebare retorica intr-un fel, din moment ce deja ai unul nou.
    Eu tocmai mi-am cumparat un spray pt volum de la CHI (de vreo 2 saptamani il am) si cred ca o sa devin dependenta de el; de fapt, tot ce este pentru volum ma intereseaza.

    Ca deodorant pentru axila am descoperit, tot de curand, deo-spray-urile de la Farmec... si de astea o sa devin dependenta (dupa muuuulti ani in care am folosit doar deo crema).

    Poate ai mai postat, imi cer scuze ca nu mai tin minte in momentl asta, dar ce fac fiolele Floritene?


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De pe feelunique, da, imi place gama pentru volum, o sa scriu despre sampon si balsam in perioada urmatoare.

      Nu stiu cum sunt cele de la Farmec, nu cred ca am incercat vreunul sau cel putin nu-mi amintesc. E bine de stiut.

      Sunt diverse tipuri de fiole - hidratare, exfoliere, tratament, probleme specifice, depinde de ce anume cauti.

      Ștergere
  3. Ma tenteaza samponul cu balsamul si produsele Ren. Despre fiole Floritene am avut si eu cateva, iris, acid hialuronic si se gasesc la plafar in Big Berceni. Am inceput sa pozez si eu cosmeticele consumate dar pentru a nu le repeta prea mult la cumparaturi. Mie imi plac noutatile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place sa incerc produse noi, dar sunt produse la care ma intorc mereu pentru ca imi plac si simt ca-mi fac bine.

      Ștergere
  4. Eu am adunat o plasa plina ochi si nici acum nu am apucat sa le fac poza produselor. Cred ca mai au de asteptat. :)
    Produsele de la Korres tare le-as incerca si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca inaugurez si eu plasa de luna asta ... poate cand vad adunate multe ma motivez singura. :))

      Ștergere
  5. intotdeauna e o placere sa citesc despre produse terminate fiindca ai parte intr-o singura postare de mai multe reviewuri. nu am incercat niciunul din produsele mentionate de tine, dar produsele de par frieda m-ar tenta fiindca am par fara volum si fin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt foarte scumpe, deci merita incercate, mai ales daca nu ai gasit nimic altceva care sa-ti placa.

      Ștergere