Reduceri pe Asos

29.5.14

Am vazut mai devreme ca pe Asos.com sunt reduceri de 30% la produsele Bourjois si v-am anuntat pe pagina de Facebook, dupa care uitandu-ma pe site am vazut reduceri si la Batiste si la multe alte marci (NARS, Rimmel, Korres, Anatomicals, Barry M, Pixi, unele produse REN, ). Stiu ca nu toate cititoarele mele folosesc Facebook, asa ca am zis ca un anunt rapid ar fi mai indicat.

Nu uitati ca transportul este gratuit doar la comenzile de peste 15 euro (cele cu valoare mai mica au taxa de transport 3 euro) si daca puneti un produs Batiste in cos coletul se va livra prin curier. Spor la cumparaturi ... daca aveti fonduri pe card.


15 comentarii

  1. Pentru Romania e transport gratuit peste 15 euro, nu lire. Sau ma insel ?

    RăspundețiȘtergere
  2. La Romania scrie asa : free for orders over €15.00, otherwise €3.00 . (In tabelul acela lung unde sunt insirate toate tarile)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine acolo aparea 15 lire, habar n-am ... eu stiam de 15 euro initial, daca e euro cu atat mai bine.

      Ștergere
  3. Au schimbat si e acum "15 euro, altfel 3 euro"

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru notificare!
    NARS Sheer Glow-ul imi cam face cu ochiul si mi se pare o oferta buna, mai ales ca nu prea l-am mai vazut pe site-uri de beauty la reducere, iar de pe strawberrynet l-au scot de ceva vreme.
    Cat despre BATISTE, ne poti recomanda o aroma, un model? Sunt destul de multe la reducere, iar parerea ta, in calitate de reviewer al produselor BATISTE, ne-ar ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am scris de variantele pe care le-am incercat (cele pentru par inchis la culoare) si mi-au placut toate, acum folosesc Blush si Pixie Lott si mi se par bune amandoua.

      Ștergere
  5. Pacat ca acum au imita de comanda pt transport gratuit. Noroc cu Alice ca ne-a spus de oferta Mango cu trnsport gratuit. Eu am profitat de ea, sper sa ajunga rpd produsele. De pe asos nu am comandat niciodata cosmetice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si eu la Mango, dar nu mi-am luat nimic. Tu ce ti-ai luat?

      Ștergere
  6. http://www.mangooutlet.com/RO/p0/women/clothing/dresses/dress-with-bow-belt/?id=81440159_58&n=1&s=prendas&ident=0__0_1401513754611&ts=1401513754611
    Este una dintre rochite. Am luat si doua topuri cu 5 eur. Nu stiu cum se va face livrarea - la posta sau acs prin curier?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Camelia. Scuze ca te deranjez, dar am si eu o intrebare, ai idee in cat timp ajunge un colet de pe asos, daca vine prin curier? am weekendul viitor un botez si eu posesoare de burta in 5 luni am vazut o rochie(2,3 sau mai multe :)) ) pe site si ma gandeam daca ajung in timp util daca dau astazi comanda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ultimul a ajuns cam in 7-8 zile, nu stiu ce sa-ti zic - cred ca esti la limita si nu stiu daca are sens sa stai stresata daca ajunge sau nu.

      Ștergere