Produse noi de la Greenland

7.5.14

Va aratam acum cateva zile produsele Greenland primite cadou (gasiti aici postarea), iar astazi va arat alte produse tot de la Greenland, se pare ca universul tine cu mine si-mi trimite numai produse care imi incanta simturile. Nu cred ca mai e cazul sa va spun ca de-abia astept sa le pun la treaba si sa vad cum sunt. Daca va intereseaza le gasiti aici.


De data asta am primit un set cu mango (gel de dus si ulei de corp/ masaj), un exfoliant de corp cu zmeura (care miroase absolut delicios si care a ajuns deja in baie si diseara sper sa ne imprietenim) si un gel de dus cu lavanda si rozmarin (am mai avut in trecut cateva variante ale gelului de dus, deci stiu sigur ca o sa-mi placa), cred ca o sa fie perfect pentru dusul dinainte de culcare. Si el a ajuns de la poze direct pe polita din baie.

Nu stiu care dintre ele ma atrage cel mai mult, insa de-abia astept sa le incerc, de mirosit le-am mirosit deja si nu pot decat sa spun ca miros mai mult decat apetisant (si nu sa nu-mi spuneti ca nu e si asta un criteriu atunci cand alegeti un produs). Cred totusi ca exfoliantul cu zmeura e preferatul meu, la prima impresie, sa vedem daca ma fascineaza sau nu dupa ce il folosesc.




Ati incercat vreunul dintre produse? Care vi se pare cel mai interesant? Care aroma va tenteaza cel mai tare dintre cele de pe site? (poate va fac o surpriza)

20 de comentarii

  1. Arata atat de bine ca imi vine sa ling monitorul :)))))) Imi imaginez cat de minunat pot sa miroasa... Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, sa stii ca miroase intr-un mare fel si eu chiar nu ma dau in vant dupa zmeura. :))

      Ștergere
  2. Vai exfoliantul suna asa de bine. Astept detalii dupa folosirea lui. Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu de abia astept sa-l folosesc, are o consistenta mai lichida decat ce folosesc eu in general si chiar sunt curioasa cum o sa mi se para. :)

      Ștergere
  3. Vai, vai ce bunatati! Cred ca au un miros demential~ Sa le folosesti cu drag!
    Te pup!
    Eva.
    http://whatever-eva-wants.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. De exfoliant sunt foarte curioasa. Am avut cu mult timp in urma untul de corp cu zmeura dar ceva nu mi-a placut la el , nu mai stiu exact ce.Sa folosesti cu placere tot ce ai primit .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, nici eu nu ma omor dupa zmeura, insa exfoliantul miroase intr-un mare fel si sunt chiar curioasa cum e. Multumesc. :)

      Ștergere
  5. Cunosc produsele greenland. De cate ori ajung pe la vreun targ de la Sala Dalles mai miros putin cate unul...Sper ca in viitor sa incerc macar gelurile dus, apoi incet incet si restul produselor. Zmeurica ta deja ii simt mirosul prin monitor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am incerc vreo 4 geluri de dus pana acum, mi se par un rasfat. :)

      Ștergere
  6. De la Greenland am avut un ulei de corp si o crema de maini....sincer nu mi-au placut deloc. Niciunul din produse nu erau hidratante desi aveau un miros superb. Sunt curioasa si de parerea ta despre produse...asadar astept review :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am pielea uscata, deci nu sunt chiar cel mai bun etalon cand vine vorba de cat de hidratant e un produs. Mie imi place tot ce-am incercat pana acum, insa tine de gusturi si de nevoile pielii. O sa scriu zilele astea despre setul cu fructul pasiunii ca tot folosesc produsele.

      Ștergere
  7. Uleiul de corp si exfoliantul ma incanta foarte mult, arata super produsele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am mai folosit de mult un ulei de corp, sunt si eu curioasa cum e.

      Ștergere
  8. Ce de bunatati, ma simt precum Garfield in fata unei portii de lasagna...
    Sa le folosesti cu muuuulta placere!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am incercat nici unul dintre produse, dar cu siguranta sunt tentante! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ai ocazia sa le incerci, mi se par mult mai bune ca altele care sunt laudate in exces.

      Ștergere
  10. eu am avut gelul de dus cu aroma de mango......o nebunie:X. sunt curioasa cum este exfoliantul, cum se simt particulele pe piele, daca chiar isi face treaba bine. Ce pofta mi-ai facut de produsele greenland!!! raluca p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E delicios exfoliantul, e bland cu pielea si imi da o stare de bine. :)

      Ștergere