Perie par BaByliss

14.5.14

Va aratam in postarea asta peria de par pe care mi-am luat-o si va spuneam ca de ceva vreme (niste ani buni, ca sa fiu mai exacta) folosesc genul asta de perii atunci cand imi usuc parul. Am incercat si perii rotunde, insa asta e genul de perie care imi place cel mai mult. Mai multe detalii despre ea puteti citi aici.


Sa va povestesc despre perie - este mare, foarte lata, descurca foarte bine parul (fara sa rupa firul de par) si are o perna de aer care chiar functioneaza (poate parea un amanunt ciudat, insa este prima perie la care simt cu adevarat ca exista si face ceva) si care cred ca ajuta mult sa nu agreseze parul. Eu o folosesc atat pentru a-mi pieptana/ descurca parul, cat si ca ajutor atunci cand il usuc (mi se pare mult mai usor sa ii dau o forma folosind o perie de genul asta - si o spun din prisma omului care nu prea are rabdare atunci cand vine vorba de aranjat podoaba capilara).

Ce nu-mi place este mirosul - nici acum n-a scapat de mirosul de cauciuc (cred ca asta e), insa e un aspect care nu ma deranjeaza atat de tare tinand cont ca imi place cel mai mult dintre toate periile de acest gen pe care le-am incercat pana acum si nici pretul nu mi se pare foarte mare (44 ron) pentru o perie care va rezista ceva vreme.

Voi ce perie de par folositi?

Nu uitati ca daca va abonati la newsletterul elevina puteti castiga o trusa de machiaj Fraulein38 - pentru inscrieri dati click aici.

11 comentarii

  1. Poate ca nu stiai dar acest magazin nu are propria marfa...este adusa de la furnizori..si majoritatea produselor nu sunt pe stoc .Sa nu mai vorbesc de ojele OPI . Eu m-am enervat foarte tare pe ei.Nici nu mai stiu de cat timp nu am mai avut probleme cu comenzile.....pana cand am dat de ei.Deci nu am laude la adresa lor :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, stiu, le-am si spus ceea ce mi-ai zis inainte si raspunsul a fost ca ei au verificat si nu au fost probleme cu comenzile, deci n-am ce sa zic ... fiecare doarme cum isi asterne. Eu am vrut sa va scriu despre perie in caz ca sunteti in cautare de una, nu despre magazin ca acolo nu prea am multe de zis. Nici nu vreau sa intru in detalii in mod public, am acceptat colaborarea (in graba, recunosc) si o sa duc pana la capat ce-am discutat initial. Dar sa stii ca am primit si mesaje ca n-au fost probleme cu comenzile, deci e posibila si alta varianta. :))

      Ștergere
  2. Eu sunt o persoana serioasa si spun doar adevarul, acum ca ei nu vor sa recunoasca este problema lor, eu ti-am spus propria mea experienta cu ei , in rest fiecare crede ce vrea :) eu am si dovezi :P
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, eu m-am lamurit din schimbul de mailuri cu ei, deci n-am nevoie de nici o dovada :)) Zi-mi mai bine tu ce perie de par folosesti. :)

      Ștergere
  3. Camelia, pe aceasta http://www.aoro.ro/tangle-teezer/salon-elite-perie-de-par/ luata chiar de pe site-ul respectiv .Varianta pe roz o am , imi place foarte mult si pretul e bun .
    Am primit azi si butter glossul de la nyx si l-am aplicat imediat pe buze , o prima impresie ? Il ador, dar si culoarea o ador..ma speriasem putin ca e prea aprinsa , dar pe buze arata foarte bine.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine nu m-a tentat deloc Tangle Teezer, nu stiu de ce, dar tot mi s-a spus de bine de ea zilele astea. Chiar e bun pretul, ai mai comandat si altceva de pe aoro? Niciodata n-am stiut ce sa cred despre siteul asta. Ma bucur ca-ti place Butter Gloss-ul. :)

      Ștergere
  4. La inceput nici pe mine nu m-a atras peria asta, pana cand am primit un mail de la cei de pe aoro , o aveau la oferta si atat mi-a trebuit :) M-a atras foarte tare varianta pe roz si am comandat-.o .Am facut multe comenzi pe aoro de-a lungul timpului si am doar cuvinte de lauda la adresa lor . Sa stii ca am comandat si parfumuri si toate au fost originale, le-am verificat de fiecare data codul .Deci... i love aoro :) Ultimul parfum pe care l-am luat de la ei , a fost apa de toaleta Jadore (nu imi place apa de parfum) si am avut mari emotii , dar a fost totul ok .Si daca tot ai vb azi de Mythic oil, tot de la ei l-am luat:)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am mai multe perii pe care le folosesc. Cel mai des folosesc Tangle Teezer (luata acum 1 an tot de pe feelunique). Imi place ca o pot folosi si pe parul umed. Cateodata cand am rabdare folosesc o perie mare rotunda de la Babyliss Pro. Si mai folosesc si peria rotativa (cadou de la Iepuras) din cand in cand, dar inca nu m-am obisnuit cu ea :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu Tangle Teezer? Numai eu nu ... cu peria rotativa nici eu nu ma impac prea bine, nici rabdare n-am, recunosc. :)

      Ștergere
  6. Eu folosesc o perie EcoTools similara ca forma si-mi place mult, ma descurc cu ea inainte de baie si dupa si uneori intre spalari. Sunt insa fidela periei rotative, o folosesc la fiecare baie si nu ma imaginez traind fara ea.

    RăspundețiȘtergere