My day in pictures (13)

5.5.14

N-am mai facut de luni se zile o postare de genul asta, asa ca am zis ca nu e rau sa va arat cam cum a fost weekendul asta, asa cum v-am spus si vineri nu sunt niste zile usoare pentru mine, au fost zile pline de incarcatura emotionala, de amintiri, de durere, de aducere aminte, de lacrimi, de bucurie, de ... de toate si mai urmeaza ... nu este o postare trista, ci doar o postare incarcata de sentimente.


Vineri Ricky ar fi facut 15 ani (daca mai traia) si mi-am amintit atat de multe lucruri, mi-am amintit prima intalnire cu el, multe momente petrecute impreuna, prostiile pe care le-a facut de-a lungul timpului (si au fost destule), m-au napadit intrebarile, nu stiu daca am sa inteleg vreodata de ce a plecat atat de repede din lumea asta. Insa dragostea e mai puternica decat durerea, asa ca nu pot decat sa multumesc ca Ricky a fost parte din viata mea si sa fiu recunoscatoare pentru tot ce-am trait impreuna.


Sambata a trebuit sa fac parastas de 6 ani pentru tata (marti se implinesc 6 ani de cand a plecat din lumea asta, intr-o lume mai buna, vreau eu sa cred), nu cred eu foarte tare in parastase si chestii de genul asta, dar atata timp cat stiu ca asta o linisteste pe mama o s-o fac. Am plans mult, mult mai mult decat credeam ca mai pot. N-a existat zi in toti anii astia in care sa nu ma gandesc la tata si la tot ce ne-a legat si nici un cred ca va veni vreodata ziua in care sa n-o fac. M-am oprit in piata sa cumpar ceva si cand am vazut buchetul asta de flori mi-am amintit de toate florile pe care le-am primit de la tata de-a lungul anului ... si stiu (asa cum am stiut din primul moment) ca atata timp cat eu traiesc o parte din el va fi mereu vie.


Vineri seara am primit o punga plina de produse Karaver si de-abia astept sa le incerc, mai ales ca vara e aproape si eu m-am cam saturat de lama si ras la 2 zile. Am primit crema decoloranta, benzi de ceara pentru fata si corp, incalzitorul de ceara, cateva tipuri de roll-on cu ceara (o gramada de arome interesante, pe care de-abia astept sa le incerc) si benzi, de asemenea crema exfolianta pentru picioare si masca de fata cu azulene. O sa va povestesc despre ele pe masura ce le incerc.


Aseara aveam chef de ceva dulce asa ca am improvizat repede - biscuiti Gullon, Nutella, felii de banane si granola cu vanilie si migdale (luata de aici). Au fost super bune si o sa mai fac si alta data si cred ca o sa mai incerc si alte feluri de granola pentru ca mi-a placut mult.


Tarziu in noapte am facut o baie si dupa aia m-am rasfatat cu produsele cu fructul pasiunii de la Greenland, de care trebuie sa va povestesc in curand pentru ca-mi plac mult. M-am bagat in pat si am citit putin si m-am pregatit de noua saptamana. O saptamana care imi doresc sa aduca o minune in viata mea.


A fost un weekend ... nu stiu care e cuvantul potrivit ... am dormit mult, am iubit, am plans, am trait. Sa aveti o saptamana frumoasa si plina de lucruri care sa va bucure sufletul.

16 comentarii

  1. Imi pare tare rau ca ai trecut printr-o perioada mai grea din punct de vedere emotional , din pacate asa e viata .Ricky era o scumpete de catel, iti inteleg tristetea .Imi place foarte mult buchetul de flori, iti da o stare de bine cand il privesti .Cat despre biscuiteii cu nutella si banane ...arata super deliciosi.Sa ai si tu o saptamana frumoasa .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Anamaria, n-a inceput rau, sper sa continue tot asa. :)

      Ștergere
  2. Ricky mereu imi aduce aminte de Pufi a mea si uite cum mi-au dat lacrimile. Te inteleg atat de bine, nu o s-o uit niciodata :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai cum sa uiti, cel putin in cazul meu ... e ca si cum as rupe o parte din suflet si as arunca-o la gunoi.

      Ștergere
  3. Nu prea comentez nici blog si nici pe fb, dar tare imi merg la inima postarile tale.
    Cand intru aici, parca vin in vizita la o prietena. Atat am vrut sa-ti spun.
    O seara frumoasa!
    Cristina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Cristina, mi-ai adus un zambet larg pe chip, o seara frumoasa sa ai si tu. :)

      Ștergere
  4. Postarea ta e plina de emotii, imi place mult!
    Te invit sa participi la concursul de pe blogul meu, daca iti place premiul: http://nuntastilata.blogspot.ro/2014/05/giveaway-time.html#comment-form :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu fac de 6 luni in curand pentru tata, asa ca te inteleg perfect. Din pacate asa e viata, oamenii buni sunt luati rapid, lichelele traiesc parca vesnic. Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se cheama viata, eu in anii astia am ajuns sa privesc moartea cu alti ochii si sa inteleg anumite lucruri, asta nu inseamna ca ma voi resemna vreodata. Capul sus, tatal tau ar fi vrut sa te vada fericita si asta trebuie sa faci.

      Ștergere
  6. Camelia, o imbratisare mare de la mine! Poate nu ajuta prea mult dar trebuie sa stii ca oamenii care iti citesc blogul sunt uneori mai aproape decat ai crede! Curaj si zambete in zilele acestea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, o sa fie bine, nu concep altceva. O zi frumoasa sa ai :)

      Ștergere
  7. Imi pare rau pentru pierderea ta, stiu ce simti! :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Catelusul meu Yupy ar fi implinit 14 ani...multe amintiri frumoase. Buchetul este superb. Sper sa ne incarcam de energie pozitiva...tb sa ne traim viata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana, avem amintirile si astea nu dispar orice s-ar intampla. Trebuie sa traim clipa si sa ne umplem de iubire, nu exista alta sansa.

      Ștergere