Masca vitaminizanta pentru maini Natura Siberica

30.5.14

Singura masca pe care am folosit-o vreodata pentru maini a fost masca cu parafina cand ma duceam la manichiura (am mai incercat si acasa o varianta cu parafina de la Avon acum o gramada de timp, nu-mi mai amintesc detalii, insa stiu ca aveam un intreg ritual), asa ca atunci cand am vazut-o pe ceva vitaminizanta pentru renegerare de la Natura Siberica am fost chiar curioasa. O gasiti aici.


Cum se foloseste? Se aplica un strat gros pe maini si se lasa sa actioneze 5 minute dupa care se indeparteaza surplusul de produs cu un servetel. Ceea ce m-a fermecat pe mine la masca asta este mirosul - nu stiu sa-l descriu, nu-mi dau seama a ce miroase, insa este delicios. Dupa folosire mainile mele au ramas hidratate si miroseau foarte bine, asa ca imi place masca si am folosit-o destul de des.

Eu nu am pielea uscata pe maini, insa imi place din cand in cand sa ma rasfat cu cate un tratament, asa ca masca asta e mai mult decat potrivita pentru mine.

Voi folositi masti pentru maini? Aveti vreo recomandare?

2 comentarii

  1. Mi-e mie lene si sa aplic masti pe fata (o fac maxim de 2 ori pe luna), nu cred ca as mai adauga si masti de maini la rutina mea :) Dar e interesanta ideea, cred ca merita incercat macar asa de rasfat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, e clar ca nu tu ai probleme cu pielea uscata, astfel sigur cautai solutii si ajungeai si la masti. Dar inteleg perfect partea cu lenea, imi este foarte cunoscuta. :))

      Ștergere