Manusi si sosete Spa Moisture de la Ecotools

13.5.14

Intr-o postare trecuta cu produse cumparate de pe iHerb va spuneam ca mi-am luat manusile si sosetele hidratante (Spa Moisture) de la Ecotools. Erau de ceva vreme pe lista mea de dorinte, dar mereu amanam sa le iau ca ma tenta mai mult altceva. O sa incep cu concluzia: imi plac mult de tot si ma bucur ca intr-un final le-am cumparat. Nu am piele uscata, d-aia nu le-am considerat o necesitate, insa imi place sa ma rasfat din cand in cand.


Manusile (la gasiti aici) sunt foarte usoare, imi place imprimeul materialului (ma mir si eu ca doar e verde), se pun/ scot foarte usor, dar cel mai important nu aluneca - mi se pare esential la un produs de genul asta. Eu am maini destul de mici si mi se potrivesc perfect, nu stiu daca pentru niste maini mai mari ar fi potrivite chiar daca sunt usor elastice.


Sosetele (le gasiti aici) sunt tot 3,99 (atat sunt si manusile, am uitat sa precizez) si desi nu ma dau in vant dupa forma lor (mi se pare ca stau cam aiurea la calcai), imi plac mult. Nu aluneca, simt ca-mi incalzesc picioarele noaptea cand le folosesc, dar mai ales imi place ce fac pentru pielea mea. De data asta trebuie sa precizez ca picioarele mele sunt usor umflate (v-am mai spus de problemele cu circulatia limfei) si mi se potrivesc, nu stiu daca s-ar intampla la fel si in cazul unui picior foarte subtire.


Eu le-am folosit in combinatie cu untul si crema de maini cu fructul pasiunii de care v-am povestit ieri si-mi place la nebunie cum imi simt pielea. Sunt convinsa ca rezultatele ar fi spectaculoase daca este vorba de o piele uscata (nu e cazul meu, mereu am avut picioarele si mainile cu piele fina) si o crema foarte hidratanta. In cazul meu este vorba doar de intretinere - le folosesc o data sau de doua ori pe saptamana si este suficient.

Le-ati incercat? Cum vi se par?

Later edit: le-am folosit aseara cu untul cu vanilie si lemn de santal de la Dresdner si vreau sa va zic ca-mi miros mainile demential, la cateva minute mai "adulmec" putin.

16 comentarii

  1. Foarte tare... Tin minte ca recent am vazut si eu ceva de genul si eram in dubii daca se la iau sau nu ... :)) Dar cred c-o sa-mi comand si eu .
    Pielea mea este ca de bebe :)) tareee taree moale si "pufoasa" . Dar , am grija de ea mereu . (daca nu eu , atunci cine ? ) ^_^ .
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar ma bucur ca le-am luat, e un rasfat de care chiar am nevoie, insa sunt sigura ca pentru cineva cu piele uscata vor deveni esentiale. :)

      Ștergere
  2. spune-mi te rog, se reutilizeaza si se spala nu?

    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. am si eu o pereche de manusi.. mereu uit de ea.
    merci ca mi-ai amintit :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu le-am avut pe cele de unica folosinta si mi-au placut , sunt curioasa si de astea .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-am avut si eu pe alea, mi-au placut, dar nu prea le-as compara, eu cu astea dorm si dimineata pielea mea e de vis.

      Ștergere
    2. Camelia, la urmatoarea comanda am sa le iau si eu, cele pentru maini prima data si am sa-i iau si mamei o pereche .
      Pentru ca m-ai facut asa curioasa si de nyx lip butter , mi-am comandat nuanta peaches and cream, sunt nerabdatoare sa vad cum e :)
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Sa stii ca si eu am in plan sa le iau pentru mama, poate la urmatoarea comanda. Sa-mi spui cum ti se pare Peaches and Cream, dar simt eu ca o sa-ti placa. :)

      Ștergere
  5. Sosetele le am si eu, in varianta veche, fara imprimeu. Eu am piciorul destul de subtire si mic (port 36) si mi-au fost perfecte la inceput, dar dupa mai multe spalari s-au largit (le am cam de un an, si le-am spalat doar cu mana). Imi plac in continuare, dar pt. ca si-au cam pierdut forma mai iau niste sosete de bumbac peste ele. Cred ca e timpul sa le schimb cu unele inflorate asa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, varianta de primavara-vara, sunt si eu curioasa cum vor arata in timp, pentru moment le declar perfecte ... pentru nevoile mele. :)

      Ștergere
  6. Imi doresc si eu astfel de sosetute! Chiar am auzit ca sunt minunate si se simte diferenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca si manusile merita, eu nu am probleme cu pielea uscata, insa de cand le folosesc chiar am vazut o diferenta.

      Ștergere
  7. Buna. Vad ca a trecut ceva timp de la acete comentarii si nu mai gasesc sosetele. Stiti cumva de unde pot sa le cumpar? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere