La o cana de ... vorbe

16.5.14

Astazi aveam in plan sa va povestesc despre ceva anume, actiunea implica poze si ceva gandire din partea mea, insa m-am trezit cu o durere de cap care nu vrea sa se dea dusa - nu stiu care e cauza, as da vina pe vreme, ca nu-mi vine vreo alta idee, asa ca ramane s-o fac intr-o alta zi cand am mai mult chef si sa ma simt in stare. 

Asa ca mi-am facut o cana de ceai, am pus cativa biscuiti de ovaz langa si am zis ca e cazul de-o discutie cu voi. Daca va intrebati de cana este cadoul pe care vi l-am aratat ieri pe Facebook impachetat frumos - mi se pare genial sa poti sa lasi cuiva un mesaj diferit in fiecare zi si, de ce sa nu recunosc, scrisul cu creta pe o suprafata care seamana cu tabla imi starneste multe amintiri.


Imi plac lucrurile care ne produc bucurie si ne aduc zambetul pe buze, iar cana asta se incadreaza perfect. O gasiti pe Gifts Boutique (aici), iar pretul este mai mult decat bun - 21 ron. Mi se pare genul de cadoul ideal, asa ca am o surpriza pentru voi - daca va place si va doriti una (sau poate doua, mai vedem) o sa aveti ocazia asta pentru ca in curand o sa fac un concurs pe pagina de Facebook si poate fi a voastra. Ati opri-o pentru voi sau ati oferi-o cadou cuiva drag? Puteti sa ii urmariti si pe Facebook pe cei de la Gifts Boutique si sa descoperiti si alte cadouri inspirate.

Sa revenim la discutie ca am deviat (dar stiti ca asa fac cand imi place ceva) - nu-mi place deloc vremea asta, ma indispune si parca imi taie orice elan. Am incercat eu sa ma binedispun (muzica, lumanare parfumata, altele de gen), pe moment e ok, dupa care plonjez iar intr-o stare de amorteala. Voi cum va descurcati? Ati gasit vreo reteta secreta? Eu as dormi incontinuu ...

Zilele astea trebuie neaparat sa ma vopsesc - am atat de multe fire de par alb si se vad urat in parul meu negru taciune, care creste si foarte repede. Ma batea gandul inclusiv sa-mi deschid culoarea si sa incerc altceva, dar ce ma fac cu sprancenele care-s negre negre si cu parul care creste atat de repede? Nu stiu pe ce drum s-o apuc - vreuna dintre voi s-a confruntat cu o situatie asemanatoare si a gasit o solutie care sa o ajute? Vazusem undeva o mascara pentru radacina parului si ma gandeam si la asta, poate chiar incerc pana la urma ...

Ma opresc aici, desi mai aveam multe de spus, insa am terminat cana de ceai si afara tuna si fulgera si cateii mei sunt speriati rau (in afara de Bella - ea nu se teme de nimic). As vrea sa-mi spuneti ce ganduri va trec prin cap, oricat de fara sens sau zapacite ar putea sa para.

38 de comentarii

  1. Foarte frumoasa este cana! Imi place mult ideea!
    Da, si eu m-am simtit foarte aiurea saptamana aceasta incepand de luni cand abia mi-am putut tine ochii deschisi. Si capul si spatele ma doare, dar de data asta dau vina pe perioada aceea a lunii. :)
    Sper sa iti fie si tie bine.
    Legat de vopsit eu zic sa te faci un maroniu asa, chiar daca ai sprancene negre, conturate cu un pic de creion maro cred ca s-ar vedea frumos. Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dara, nu prea ma vad conturandu-mi sprancenele, d-aia am si zis ca e o problema. De abia astept sa treaca saptamana asta, poate aia care vine e mai buna - trag de mine de azi dimineata sa nu adorm. :)

      Ștergere
  2. Si eu am fost adormita azi toata ziua.
    Legat de firele albe, o prietena, tot bruneta, si-a luat din DM un fel de stick sub forma de ruj pentru acoperirea firelor albe pana la urmatorul spalat. Din ce mi-a spus, imediat dupa aplicare se cam transfera daca treci degetele prin par, dar dupa aceea se fixeaza cat de cat si e ok. Ea nu regreta achizitia, nu are multe fire albe si refuza sa se vopseasca deocamdata. Oricum, nu costa o avere, vreo 15 lei, asa ca mare lucru de pierdut nu e.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa ma uit si eu dupa el, multumesc de idee. Si eu ma cam vopsesc inutil - adica 90% din parul meu e negru negru (culoarea lui naturala), dar am niste ciufuri albe care imi mananca nervii. :)

      Ștergere
  3. Eu n-am treaba cu cana, sint indragostita de canile mele, poate intr-o zi le fac poza si ti le arat:)))
    In legatura cu vopsitul, eu nu-s adepta parului negru-negru, negru-abanos, nu stiu de ce, mi se pare ca nu-i natural. Cred ca o nuanta castanie- maronie dulce, frumoasa merge in locul negrului. Poti sa incerci tu acasa cu vopselurile astea noi, Nectra, L'Oreal Mousse, etc dar mai bine ar fi sa faci schimbarea la un salon bun cu o vopsea profi, cu cineva in care ai incredere. Eu ma vopsesc de vreo 10 ani si cred ca e ceva diferenta intre vopselurile de supermarket si cele profesionale. Sprincenele nu cred ca afecteaza prea mult ideea .
    Din cauza firelor albe si eu ma vopsesc la fiecare 6 saptamini, cam stiu ce spui, dar mascara pentru radacina parului n-am incercat.
    Despre vreme, numai de bine, ieri erau 5 grade la mine, azi e cald, sint 9-10 grade si de-o luna ploua zi de zi. :((( Tot mai des ma gindesc sa emigrez undeva in Africa :))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al meu nu e vopsit negru - asta e culoarea mea naturala. Iar la cat de repede imi creste probabil ca ar trebui sa ma vopsesc la 3 saptamani ca sa nu se vada radacina neagra, d-aia am si zis ca e o problema cu care nu stiu ce sa fac. O sa incerc varianta propusa de Coconut cu stickul din DM si probabil si mascara pe care o gasisem eu si sa vad ce iese. :)

      Ștergere
  4. Eu sunt la birou deprimata de vremea de afara, dar ma bucur atat de tare ca e weekend!!! Numar orele pana ajung acasa si ma tolanesc la seriale :))) Azi dimineata am primit si eu coletul cu pensulele de la Real Techniques, deci un motiv in plus sa ajung acasa sa desfac coletul (e in masina la prietenul meu acum). Azi am fost sunata de curier ca sa imi inmaneze un voucher de cumaparturi LIDL in valoare de 40RON :D A fost o surpriza, nu m-a anuntat nimeni! Deci sper sa am un weekend vesel, chiar daca vremea e impotriva! Iti doresc si tie un weekend frumos, vesel si relaxant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca tot nu mai puteai de nerabdare, eu nici n-am apucat sa le folosesc, sa stii. Sa ai un weekend frumos, plin de zambete. :)

      Ștergere
  5. In Constanta e frumoasa vremea. As vrea eu gena ta sa-mi creasca si mie asa repede parul! Mi-o imprumuti cateva zile? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca e mare afacere, creste cu aceeasi viteza peste tot. :))

      Ștergere
  6. Stiu ca, exista varianta de sampon Batiste pentru parul inchis, ar putea fi o solutie de compromis :-)

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-am avut eu pe toate, n-au nici o treaba cu culoarea, alea pentru parul inchis nu lasa nimic alb in par, dar nu fac altceva.

      Ștergere
  7. Fara prea mare spor si inc sunt si eu!
    Maine va fi mai bine! Se va duce si ploaia... :)
    Imi place cana aceea, e grozava ideea!
    In privinta firelor de par alb ne luam de mana! Nu prea stiu ce putem face! De blod am fi, dar eu una nu ma vad balaie asa! :)) O idee buna cea data de Coconut!

    Pupici, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce blond sa visez eu? Eu am parul negru negru, lumea ma intreaba daca imi vopsesc sprancenele - atat de negre sunt si ies in evidenta - nici o sansa sa ma gandesc la ceva mai deschis. Deja ma streseaza problema asta pentru ca nu ii gasesc rezolvare. O sa ma uit dupa stickul ala, probabil ca o sa iau si mascara aia colorata, trebuie sa functioneze ceva - refuz sa ma vopsesc la o luna pentru un mot de fire albe din cap. :))

      Ștergere
    2. Eu ma vopsesc la circa o luna si jumatate; la mine nu-i doar un mot, e mot raspandit pe tot capul! :)) Cred ca 80% sunt alba! :P
      Ne dai de stire despre stick si masca, daca le incerci, oki?
      Pup!
      Zi frumoasa, Camelia!

      Ștergere
    3. Cred ca va trebui sa incep si eu s-o fac mult mai des si asta nu ma incanta deloc. Daca gasesc ceva care sa functioneze anunt cu surle si trambite. Duminica placuta.

      Ștergere
  8. Buna Camelia.
    Frumoasa ideea cu cana, eu as darui-o cuiva drag.
    Si eu sunt intr-o stare proasta, as dormi non-stop, mai ales ca ultimele doua saptamani au fost foarte grele din toate punctele de vedere.
    Si eu as vrea o reteta miraculoasa pentru a fi fericita, pentru a slabi, pentru a-mi putea face copilul sa ma asculte mereu- sa nu faca o criza de isterie pentru ca nu-i pot cumpara nu stiu ce jucarie scumpa, pentru a-mi schimba jobul solicitant, pentru atatea si atatea lucruri. Ce usor ar fi...
    Legat de firele de par albe- eu, una, trebuie sa ma vopsesc neaparat pentru ca am peste tot, nu doar in unele zone.
    Ai putea incerca sa iti deschizi culoarea iar sprancenele sa le vopsesti.
    Dar stickul de la dm merita incercat.
    Numai bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand gasesc reteta promit s-o impartasesc cu voi. Observa ca am zis cand, nu daca - mai avem sperante. :)

      Nu prea merge cu nuanta deschisa pentru ca parul e inchis si s-ar vedea radacinile crescute dupa 2 saptamani, imi creste foarte repede, iar sa-mi vopsesc sprancenele nici nu vreau sa ma gandesc - parul de acolo creste cu o viteza si mai ametitoare.

      Weekend placut iti doresc. :)

      Ștergere
  9. Inteleg, nu stiam asta. Sa ai un weekend relaxant!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca erau o solutie pentru problema asta as fi topait de bucurie. :)

      Ștergere
  10. Eu ma fac cu Henna - sunt roscata si mi-e ok.
    Cred ca fiecare avem zile si zile. Atunci cand sunt pleostita, ma repliez, ma ascult, tac - traiesc pur si simplu starea din acel moment - am observat ca daca o las sa se manifeste mi-e bine.
    Iti las ceva ce mie mi-a placut mult:

    https://www.youtube.com/watch?v=OnoQ8F_CUfE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am folosit niciodata Henna, dar chiar cred ca o s-o incerc, macar de curiozitate. Ai perfecta dreptate cu starea, stii vorba aia "let it be" - e adevarata. Un minut din care poti invata multe, multumesc. :)

      Ștergere
  11. Camelia, pe mine tot ma doare capul cand e vremea asa. si mi-e tare, tare dor de fiul meu, aproape am cazut in depresie..
    te pup, week-end linistit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stella, am vazut cand ai scris in postare de fiul tau, am vrut sa comentez, dar n-am mai apucat. Gandeste-te ca trebuie sa-si faca drumul lui si distanta ii ofera o alta perspectiva asupra lucrurilor. Probabil ca si tu si el aveti nevoie de experienta asta, chiar daca acum doare. In final libertatea e lucrul cel mai de pret pe care il poti oferi cuiva pe care il iubesti, iar in cazul vostru distanta nu poate distruge ce aveti in suflet.

      Ștergere
  12. Astazi vom fi nasi de cununie si, desi eu nu ma simt stresata efectiv, faptul ca in noaptea asta si cea trecuta nu am dormit prea bine si m-am trezit la ore de-astea prea mici imi semnalizeaza ca subconstientul meu e tensionat... Pur si simplu deschid ochii in toiul noptii si mintea mea incepe sa functioneze la cote maxime cu ganduri, griji si sarcini de rezolvat, desi toate-s cam gata si pregatite...
    Asa ca eu tocmai mi-am pictat unghiile, ti-am citi articolul, ti-am scris ce-mi trece mie prin capsor si ma gandesc sa ma mai intind putin, poate poate mai fur o ora, doua de somn pana dimineata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intrebare (retorica) - gandurile tale schimba ceva? Stii ce-am vorbit noi, nu tine de tine, framantarea e aiurea, ca si la mine. Da-le drumul la ganduri si nu te mai intoarce la ele.

      Ștergere
    2. Stiu, stii ca stiu bine teoria, dar asa e de greu de aplicat... :(

      Ștergere
    3. Incerci pana iti iese (chiar daca dai nu stiu cate rateuri in incercarea asta). :)

      Ștergere
  13. Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult, d-aia am zis sa vi-o arat si voua.

      Ștergere
  14. Draga mea, eu am renuntat la vopsit... am tuns parul sa scap de partea vopsita si gata! si nu regret nicio secunda, ma plac asa cum sunt, naturala ;) te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu natural sunt bruneta, un negru atat de intens ca pare ireal, deci tunsoare nu ajuta deloc in cazul meu ca raman cu aceeasi problema. :)

      Ștergere
  15. Ce mult imi place canitza!
    Chiar ca e un cadou ideal. Daca as bea cafea, cred ca ar deveni rapid preferata mea;), insa pot inlocui lejer cafeaua cu ceai sau ciocolata calda!
    Normal ca as tine-o pt mine, cel mult i-as imprumuta-o sotului meu din cand in cand;))
    Weekend placut sa ai!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place, mai ales ca fiecare zi vine cu un mesaj nou ... imaginatie sa existe. Duminica placuta si tie. :)

      Ștergere
  16. Imi place mult cana, ma si vad lasand mesaje dimineata pentru iubi. Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa te uiti mai tarziu pe pagina de Facebook, poate ai noroc. :)

      Ștergere
  17. Sa stii ca am si eu o cana la fel, primita la o sedinta, dar cred ca nu am folosit-o niciodata. De fapr eu am ao colectie enorma de cani si pahare, trebuie sa mai fac niste corpuri de mobilier ca nu mai am unde sa le pun. Desi in trecut le colectionam si am mai dat si mamei o parte din ele, tot am adunat foarte multe. Pupici draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si eu am multe, dar imi place sa le schimb. :)

      Ștergere