De duminica ...

25.5.14

M-am gandit ieri sa scriu astazi despre produsele pe care le-am folosit ultimele saptamani ca sa ma rasfat in weekend, dar parca nu am inspiratie (am descoperit un exfoliant de picioare care imi place la nebunie). Dupa care m-am gandit sa va spun despre produsele mele preferate din perioada asta (blushul de la Becca pe care vi l-am aratat intr-o sesiune de shopping saptamanile trecute este fenomenal), dar parca nici de asta nu am chef. Mi-am adus aminte ca am pus intr-o punga cateva produse carora vreau sa le dau o a doua sansa - sunt produse pe care multa lume le iubeste, dar care pe mine nu m-au convins deloc (de la Bioderma, Sabon, Burt's Bee) - dar parca nici de asta n-am pofta. Par cam fara chef, nu?

Lucrurile nu stau chiar asa - ma simt chiar bine, mult mai bine decat in alte perioade ale vietii mele, desi problemele n-au disparut si nici nu a aparut vreo solutie miraculoasa. Pur si simplu am decis sa iau lucrurile asa cum sunt si sa nu ma mai consum aiurea ca nu fac nici o branza.


Ieri am fost la magazinul din Pantelimon de care v-am povestit aici si am cumparat cateva chestii: sprayul si gelul antitantari si insecte enervante, picaturi pentru ochi stralucitori (mai era o varianta, dar am zis ca mai bine sa stralucesc - rad singura acum) si bomboanele mele preferate (de fapt, singurele bomboane pe care le cumpar). Fiecare a fost 6,99 ron in caz ca va intrebati. Am mai cumparat un sampon pentru catei, dar m-am gandit ca nu va intereseaza asa ca l-am sarit la poza. Vestea buna (de care v-am spus si aseara pe Facebook) este ca de saptamana viitoare (spre sfarsit) in magazin vor fi sampoanele uscate de la Batiste - pretul va fi in jur de 12 ron, asa ca daca Asos.com tot nu mai ofera transport gratuit pentru comenzile sub 15 euro vom avea alternativa pentru Batiste.


Am ajuns si in Auchan (cel din Titan) si am vazut niste produse de la Possibility care mi-au atras atentia pentru ca ambalajul semana foarte bine cu cel de la produsele Philosophy si I love ... . Mi-a atras atentia Lemon Cheesecake Ultra Rich Hand & Nail Lotion, mirosea interesant - pretul pana in 15 ron pentru 500 ml de produs (puteti vedea cum arata aici), celelalte doua variante nu mi s-au parut deloc interesante. Din aceeasi gama aveau si balsam de buze. M-am uitat un pic pe net si am vazut ca gama este mult mai larga, nu stiu daca se gasesc si la noi - Pink Champagne / Peppermint Ice Cream/ Vanilla Creme Brulee/ Marshmallow Frosting/ Orange Cupcake/ Blueberry Pancakes/ Strawberry Souffle. Le-ati incercat? Stiti ceva de ele? In final mi-am luat o pereche de tenisi inflorati - 18 ron.


Postarea asta s-a transformat intr-o sesiune de cumparaturi, nu asta mi-a fost intentia, dar asa s-a nimerit. Am intrat in Billa sa ma uit dupa ceva si am iesit cu un pachet de la Loncolor (ca tot v-am zis ieri de vopsea) - era la oferta 6,99 ron/ 2 cutii, asa ca n-am lasat-o acolo. Daca tot mi-a placut, de ce sa nu profit de pretul asta?


Ce-am vrut sa scriu si ce-a iesit ... se mai intampla. Sa aveti o duminica frumoasa!

8 comentarii

  1. Sunt foarte frumosi tenisii inflorati ! Si imi place postarea si ma bucur ca s-a transformat intr-o sesiune de shopping :D

    Te invit si pe blogul meu : http://unforeseeable-blog.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai ce mai mancam eu bomboane dalea cu lapte cand eram mica. Mi le aducea cineva din Germania si imediat terminam punga. Si mai erau unele mai moi asa, ca niste caramele. YUM-YUM! :)
    Ce bine ar fi sa aduca Batiste! Trebuie sa fac si eu vizita magazinului, dar pana ajung eu prin partea aia a Bucurestiului...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le primeam din Austria, deci cunosc bine sentimentul. :))

      Au adus deja, doar ca n-a ajuns pe rafturi. E o certitudine. :)

      Ștergere
  3. Foarte frumosi tenisii, sa te bucuri de toate cumparaturile!
    Merci ca ne-ai zis de faptul ca, transportul pe Asos nu va mai fi gratuit. Chiar nu stiam, plasasem o mica-mica comanda weekend-ul trecut, de doar 7.5 GBP. Se pare c-a fost ultima de genul asta...
    Sa ai o sa ptamana cat mai frumoasa! Si sa-ti iasa planurile privind postarile!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am auzit acum ceva vreme pe Youtube si cand m-am uitat asa e - comenzile de peste 15 euro beneficiaza de transport gratuit. Multumesc, o saptamana frumoasa sa ai. :)

      Ștergere
  4. Mi-am luat si eu niste "umblatori" inflorati dar sunt negri. Acum vreau si ca stia ai tai!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am gasit decat astia si unii turbati rau, nu sunt cine stie la rezistenta (aia bleumarin cu flori luati tot din Auchan deja au gaura pe lateral). :)

      Ștergere