Cumparaturi ... cosmetice

13.5.14

In ultimele zile am primit cateva colete cu produse cumparate saptamanile trecute si cand am inceput sa scriu mi-am dat seama ca tot ce-am luat a fost la oferta, deci am motive sa ma simt mandra de mine. Ce sa zic si eu acum? Incerc sa justific banii cheltuiti ...

Intr-o noapte tarzie am profitat de oferta de pe Asos.com si mi-am luat sampon uscat de la Batiste - am ales setul de 3 sampoane mini (m-am gandit ca-s mai usor de luat in geanta/ bagaj) si varianta in colaborare cu Pixie Lott. Am dat pana in 25 ron pe ele si au ajuns in 7 zile cu curier (am inteles ca asa ajung toate coletele care contin produse Batiste).



De pe StrawberryNET mi-am luat un blush mineral de la Becca in nuanta Bolero - imi doream de ceva vreme sa incerc produsele de la Becca, insa nu sunt chiar ieftine - blushul asta mineral e foarte laudat si de-abia astept sa-l incerc. Si pe el am dat tot pana in 25 ron, pretul normal fiind peste 100 ron.



Am profitat de oferta de pe feelunique.com (toata luna mai au uniquetreats - o oferta speciala in fiecare zi) si mi-am luat setul Sam's Picks de la Real Techniques, imi doream mult sa incerc pensula Multi-Task si m-am gandit ca 15 lire pentru 6 pensule nu este deloc rau. Probabil ca o parte din ele o sa le dau pentru ca le am deja si chiar nu am ce face cu ele, o sa va tin la curent in caz ca va intereseaza. Maine pe site sunt 50 produse la 5 lire si sunt chiar curioasa care vor fi. Asa ca daca va doriti ceva de pe site aruncati maine o privire, poate e cu noroc.


Aseara am ridicat un colet de la posta cu o comanda Yves Rocher (a fost data inainte sa introduca transportul prin curier, asa ca a venit ca si pana acum), a fost o oferta aniversara primita acum ceva vreme si n-am vrut s-o ratez pentru ca zic ca am facut o afacere buna. Am platit in total 62 ron si am primit tot ce vedeti mai jos.

Eu am comandat 2 geluri de dus, 5 cuburi pentru baie si un balsam de buze cu cocos - toate cadou pentru o prietena care mi-a zis ca vrea rasfat si arome delicioase pentru ziua ei, asa ca m-am gandit ca sigur o sa ii incante simturile produsele astea.


Am putut sa-mi aleg cadou un parfum si n-am stat mult pe ganduri - Vanille Noire a fost alegerea mea. Stiam ca vor fi patru cadouri surpriza si chiar eram curioasa ce o sa primesc, n-am fost dezamagita: crema pentru dus cu mango si fructul pasiunii m-a tentat de vara trecuta, laptele demachiant din gama Bio sigur o sa-mi fie util, despre sampon nu stiu ce sa spun (nu am folosit produse pentru par de la Yves Rocher si nici nu ma tenteaza foarte tare), insa ultimul cadou a fost ala care mi-a adus un zambet larg pe chip - lumanarea cu vanilie, la care am poftit de sarbatori, dar pe care n-am apucat s-o comand. Nu e rau, nu?



Voi cu ce v-ati rasfatat in ultima perioada?

26 de comentarii

  1. Chiar ai facut cumparaturi inteligente! Nu ai cheltuit multi bani si ai cumparat multe produse. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, ce rau imi pare ca ama ratat colectia de pensule, nu stiu cand a fost, m-am tot uitat, dar probabil cand am fost la o sedinta saptamana trecuta. Minunate alegerile tale, ca de obicei. Vreau sa urmaresc si eu promotia de maine cea cu 5 lire. Eu mi-am luat rimel si un fard de la Guerlain de pe Strawberrynet. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a epuizat destul de repede, dar era de asteptat. La noi setul asta e 159 ron.

      Ștergere
  3. Sa te bucuri de toate achizitiile. Eu am vazut cam tarziu oferta cu pensulele RT. :( Chiar pare misto setul.
    Sunt curioasa maine ce produse or fi la 5 lire. Bine ca mi-ai zis. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Dara. si eu sunt curioasa, dar nu prea am bani de cheltuit, sa vad daca ma tenteaza ceva foarte foarte tare.

      Ștergere
  4. Smart shopping cu siguranta!
    Super deal-ul cu blush-ul si pensulele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar m-am gandit la un moment dat sa pun titlul asta, am simtit ca reprezinta cel mai bine, dar am zis sa nu ma laud singura. :)

      Ștergere
  5. Eu m-am rasfatat cu produse de la Oriflame, pe care le-am redescoperit cu placere dupa mult timp, cu noua colectie The ONE si parfumul Eclat pe care l-am comandat pentru ziua unei prietene,careia sper sa-i placa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tot citit pareri despre produsele The One, unele de bine, altele nu asa pline de lauda, sa le folosesti cu placere. :)

      Ștergere
  6. Eu m-am rasfatat cu un parfumel Essence-Summer rain, un demachiant gel 2in 1 de la sephora plus 2 inimioare de baie, gel de dus BU,setul Silky Luxury de la Oriflame, o masca de gel aloe vera bio de la mercatobio.ro, produse si mostre PC...Si din gamele Yves Rocher am folosit aproape toate gelurile de dus si ceva sampoane cu irizatii...Sa te bucuri de produse!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa folosesti cu placere tot ce ti-ai luat, mai astept si eu cateva produse.

      Ștergere
  7. Noroc cu tine ca altfel nu vedeam oferta :D Uitasem cat de tari sunt sampoanele uscate de la Batiste, parca mi-au facut viata mai usoara batand din palme...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt ani de zile (multi, nu stiu exact cati) de cand nu-mi lipseste samponul uscat din casa, asa ca te inteleg perfect. :)

      Ștergere
  8. Eu la comanda 1+1 produse de machiaj am ales surpriza de 65 lei si mi-au trimis laptele de corp Vanile Noir... nu, nu, nu! abia pot sa-l miros.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie mi-a ajuns un colet de pe ebay cu un set de 10 pensule (5 de fata, 5 de ochi) de care sunt foarte incantata, mai ales ca am dat 8 dolari pe ele si astept un colet de pe strawberrynet cu o pudra fusion beauty.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alea care imita pensulele Sigma? Sunt chiar misto daca de alea e vorba. :)

      Ștergere
    2. Banuiesc ca le-ai castigat la o licitatie ca eu mai jos de 8 lire la pret fix setul de 10 n-am gasit. :)

      Ștergere
    3. Da, la licitatie, le-am vanat pana le-am gasit la pretul asta.

      Ștergere
  10. Sa folosesti cu mare placere tot ce ti-ai luat .
    Eu pe langa comanda de pe iherb , m-am rasfatat cu inca o geanta . N-am putut sa rezist tentatiei cand am primit un mail de la Tinar . Aceasta este geanta : http://www.tinar.ro/geanta-casual-roz.html , am vazut ca acum stocul este epuizat , nu ma mir de ce, este o geanta absolut superba . Culoarea in realitate este mult mai frumoasa...un roz asemanator cu cel al gentii tale .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Anamaria, frumoasa geanta, s-o porti cu placere. M-am tot uitat si eu la modelul ala, dar nu m-am decis. :)

      Ștergere