Ati incercat produsele Pell Amar?

19.5.14

Ca imi place sa incerc produse noi nu cred ca mai e o noutate pentru nimeni, la fel cum nu e nici faptul ca imi place sa impartasesc cu voi ceea ce descopar. Despre produsele Pell Amar nu stiam nimic, insa am primit cateva mesaje private cu intrebari, asa ca am zis ca e cazul sa aflu ce e cu ele si asa am descoperit magazinul on-line.


M-am uitat la produse, m-am gandit ce-mi trebuie concret si am ales patru: lotiunea calmanta, gelul peeling, gelul therapy si lotiunea tonica. Nu am apucat sa incerc peelingul insa o voi face curand (are un PH de 3,8 pentru cele interesate) si daca va intereseaza o sa va spun cum mi se pare dupa ce il folosesc.

Celelalte trei produse le-am incercat si vreau sa va povestesc putin despre ele mai ales ca atunci cand vi le-am aratat pe Facebook mi-ati spus ca vreti sa stiti mai multe. Gelul therapy l-am folosit pentru durerile articulare pentru ca m-au tot chinuit genunchii in ultima perioada, v-am mai povestit eu ca am niste probleme. Ca sa vad daca are vreun efect l-am aplicat pe un singur genunchi in prima seara desi ma dureau amandoi - spre marea mea mirare a doua zi genunchiul in cauza nu ma mai durea. Seara am repetat experienta pe celelalt genunchi si chiar m-am simtit mai bine. Nu stiu cat e efectul gelului si cat al mintii mele, dar pentru moment imi place mult. O sa continui sa-l folosesc ca sa am o parere clara.

Lotiunea calmanta (are ulei de lavanda si mentol, deci poate fi iritanta daca va stiti cu sensibilitate, eu am vrut sa vad cum e in ciudat acestui inconvenient) si lotiunea tonica (care nu are nimic aiurea printre ingrediente, din cate am vazut eu) sunt ambalate in niste recipiente de sticla, destul de grele si cu un sistem de dozare nu tocmai bun si asta nu-mi place deloc. Lotiunea calmanta pisca putin (din cauza uleiurilor esentiale, banuiesc) si tenul meu simte asta imediat (desi nu ma asteptam), deci n-as recomanda-o mai ales in cazul unui ten acneic pentru ca nu va face decat sa irite si mai rau. In schimb lotiunea tonica imi place la nebunie, imi lasa fata hidratata si curata si de abia astept seara s-o folosesc.

Daca ati incercat vreunul dintre produse as vrea sa stiu si parerea voastra. Sau poate aveti recomandari daca ati incercat alte produse Pell Amar.

16 comentarii

  1. Nu am incercat nimic, desi am auzit vag de ele. O sa ma uit si eu la lotiunea tonica, chiar as avea nevoie de una. Silvia

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat nici un produs far mia atras atentia gelu pentru urerile articulare la ce pret il gasim ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in jur de 24 de ron, click pe linkul din postare si vezi toate detaliile

      Ștergere
  3. Nu am auzit de aceste produse, par interesante.
    Am primit azi pe mail oferta de la Yves Rocher, un produs la 1 ron . Ma tenteaza foarte tare parfumul nou , ai cumva idee care este cadoul suspriza de pe site ?
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si eu la oferta aia, am si pus ceva in cos, dar parca nu-s decisa, nu stiu care e cadoul luna asta.

      Ștergere
  4. Iti spun sincer ca nu am auzit de ele. :)
    Peelingul pare interesant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am auzit, dar nu le-am dat atentie ... pana acum. :)

      Ștergere
  5. Eu am masca pentru ten acneic de la ei si-s multumita de ea. Lasa tenul curat si luminos, iar pretul este foaaarte bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am probleme de genul asta, insa e bine de stiut. :)

      Ștergere
  6. Nu am incercat produsele dar ma tenteaza!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am gasit postarea ta, ce-i drept mai veche, insa vreau sa iti impartasesc si parerea mea despre produsele Pell Amar. Ma gandesc ca niciodata nu e prea tarziu, nu? :P
    Am luat contact cu aceasta gama cand, in vizita la o prietena, imi tot lacrimau ochii si am simtit nevoia sa ma demachiez. Demachiantul pe care il avea in acel moment era cel de la Pell Amar. Mi-a placut cand l-am folosit si am decis sa mi-l achizitionez si eu. Impreuna cu el, am mai dat comanda pentru inca 3 produse, iar ulterior, o comanda cu alte 6 produse Pell Amar. Si iti voi spune parerea mea despre fiecare in parte:

    - Laptele demachiant - intotdeauna am avut probleme in a-mi gasi un demachiant ideal, care sa indeparteze usor si bine machiajul (cel normal, nu folosesc waterproof) si sa nu am senzatia ca ma ustura ochii; ei bine acest produs indeplineste ambele conditii. Nu spun ca altul mai bun nu exista, sau ca nu am mai folosit si altceva de atunci, dar este printre produsele mele favorite. Cantitatea e cam mica, doar 100 ml, dar isi face treaba cu brio!

    - Gel purificator - este un gel de curatare sub forma de gel foarte gros, nu curge. Il frec putin intre palme, apoi il aplic pe fata, masez bine si dupa 2-3 minute ma clatesc. Imi place pentru ca imi simt fata curata dupa ce il folosesc. Si este foarte spornic datorita texturii.

    - Lotiunea calmanta - pe care ai folosit-o si tu. Imi place si o folosesc dupa gelul de curatare, pentru ca imi da o senzatie racoritoare, imi simt tenul foarte fresh.

    - Crema de zi antistress - este crema pe care o folosesc in mod curent de ceva vreme. Are o textura densa, intra repede in piele, are un miros discret si imi simt pielea hidratata. Nu stiu daca este cea mai buna crema pe care am folosit-o vreodata, dar printre cele mai bune.

    Astea ar fi produsele mele preferate. Urmeaza cateva produse despre care nu am putut sa imi fac o parere ferma:

    - Masca pentru acnee si masca de fata - nu le-am folosit in mod regulat, probabil ca asta e greseala, ca sa imi dau seama de rezultate, dar rele nu sunt.

    - Crema pentru corp - este hidratanta, usoara, are un miros discret de portocale.

    - Crema pentru acnee - o folosesc ocazional, este un pic mai grasa, dar intra repede in piele. Nu ma pot pronunta daca m-a ajutat sa imi treaca mai repede cosurile care apar ocazional.

    - Gel peeling - nici eu nu am putut sa imi dau seama de beneficii, cantitatea e mult prea mica.

    - Gel contur pentru ochi - asta as putea spune ca este produsul pe care l-am clasat pe ultimul loc, fiindca daca il folosesc doar pe el, fara sa ma fi machiat inainte este super ok; insa daca m-am demachiat si il aplic imediat, ustura putin. Am renuntat sa il mai folosesc, din acest motiv. Probabil ca pe pielea altcuiva nu actioneaza la fel si este foarte spornic, desi cantitea e foarte mica.

    Cam astea sunt impresiile mele, per total am o parere buna despre produse si din cate am vazut ingredientele sunt de calitate. Prin urmare, eu le recomand! :)

    Gelul Therapy l-ai mai folosit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru impresii, sunt sigura ca vor fi de folos fetelor care cauta informatii despre produse. Nu au cele mai curate formule, din cate am mai citit eu intre timp, insa am vazut ca multe persoane se inteleg bine cu el.

      Da, l-am folosit cand am dureri de articulatii si chiar imi place.

      Ștergere
  8. Șamponul cu extract de nuca mi s a părut destul de bun, am remarcat efectul anticădere încă de la prima spălare, iar acum vreau sa încerc și pe cel cu urzica.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am incercat masca pt acnee. Am folosit-o doar de 4 ori si am vazut rezultate dupa prima aplicare. Eu sunt foarte multumita.

    RăspundețiȘtergere