De vorba ... si o tentatie

9.10.13

Am venit devreme la munca si pana acum am tot avut treaba, e momentul pentru o pauza ... mi-am facut o cana de ceai si am pus niste cookies pe o farfurie (daca va tenteaza gasiti reteta aici) si aveam de gand sa scriu o postare mai lunga, dar Anca (o cititoare a blogului) mi-a zis ca rujurile de la Rimmel sunt la oferta pe Asos si asa am intrat pe site si am vazut o multime de oferte ...


Am vazut produse Bourjois cu reducere de 30% (Bronzing Primer - 8,46 euro, cream blush - 7,16 euro si bronzerul ciocolata - 5,86 euro), ojele Barry M de la 3,90 euro, produse Illamasqua si NARS la oferta, seturi cu produse Ciate de la 12,36 euro si niste seturi interesante de la Korres. Nu va mai spun de haine si accesorii ... intrati aici si uitati-va singure. Eu mi-am luat doua produse, vi le arat cand ajung.

Si sa revin la gandurile mele initiale ... vineri am gasit pe strada un catel (de fapt catelusa ca e fetita) si nu m-a lasat sufletul s-o las acolo, e atat de mica (pisicele mele sunt mai mari decat ea) si de cuminte - momentan e la mine acasa (nu vreti sa stiti cum e cu atatea animale in casa) si incerc sa ii gasesc stapanul. Mai corect spus sper sa n-a fost abandonata, ci pierduta ... desi nu ma mai mira nimic la cate am vazut in ultima vreme. Azi m-am carat cu catelul la munca ... sta cuminte in cusca pisicii ....

Asa ca ceea ce vroiam sa va intreb este: voi aveti animale de casa? Daca da ... ce animal? Cum il cheama? Daca aveti si niste intamplari memorabile de povestit ... mi-ar face mare placere sa citesc.

12 comentarii

  1. eu am un hamster pitic asitic, care se pliba prin casa cum vrea el..de fapt ea ca e fetita :)

    RăspundețiȘtergere
  2. lucia bk, imi imaginez cum o ia "la trap" prin casa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca ti-am fost de folos :))) Eu mereu cad prada tentatiei cand sunt reduceri pe asos. Dar luna asta sunt cuminte! Sper sa dau navala intr-un Boots sau Superdrug cand ajung la Londra :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Anca M., m-ai tentat si am comis-o, asta e :) Imi imaginez navala aia si inteleg si de ce esti linistita acum :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu vreau sa intru pe asos, nu vreau! (stiu ca o sa cedez intr-un final :)) )

    Eu am animalute. Doua. Un samoyed adorabil pe care l-am dorit inca de cand am vazut unul pe strada,a cum vreo 6 ani. Dorinta mi-a fost indeplinita si de 4 ani il am pe el, Frozen Moon Ukko von Milky, pe numele de scena. Ukko, pentru prieteni :) Adica el: https://www.facebook.com/UkkoVonMilky

    Sora-sa, matza gri pe care toata lumea o crede albastru de Rusia, a fost gasita pe strada. Era atat de mica, incat o saptamana am hranit-o cu biberonul si o tineam izolata, imi era frica sa nu-i faca ceva Ukko. Acum, domnisoara are 2 ani jumate si este adorabila. Cea mai cuminte pisica din lume, nu zgarie, nu musca (decat pe mine de picioare in joaca), cea mai buna prietena a lui Ukko: http://on.fb.me/17fOphh

    Viata mea ar fi pustie fara ei! Sper sa ii gasesti repede casuta frumoasei, am vazut-o pe facebook, are o fatuca tare blanda.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am un motanel, Tomi, are 3 ani, este alb. Cand l-am adoptat era atat de mic incat putea sa doarma in palma mea. Deoarece locuiesc la bloc am decis sa raman numai cu unul pentru ca a facut destule boacane cand era mic iar in momentul in care este in preajma altei pisici devine agitat. Mama insa locuieste la casa si are mai multe pisicute de care are grija, cu toate astea Tomi este rasfatatul familiei, de ex primeste cadouri de Craciun ca si ceilalti membri ai familiei. Din pacate saptamana trecuta a inceput sa se simta rau, voma asa ca ne-am dus la medic. Dupa 4 zile de stat in perfuzii pentru ca refuza in continuare orice fel de mancare sau apa, medicul s-a decis sa il opereze, avea o bucatica de intestin necrozat care urma sa-i aduca moartea daca nu era operat. Acum se recupereaza, este vioi si papa numai supica de morcovi.. Am trecut prin niste zile oribile, il vedeam pe zi ce trece mai slab si nu puteam sa fac nimic pentru ca nici medicul nu a stiut sa ii puna un diagnostic pana la operatie.. De aceea orice povestioare despre animalute ma emotioneaza mai mult ca de obicei.
    Ai grija de pisicutele tale iar catelusului sper sa ii gasesti un stapan. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am un animalut, este un hamster. E mai putin interesant decat altele, probabil, dar mie imi e incredibil de drag si ma amuza tare. Am descoperit de curand ca sforaie si, cand il aud, ma opresc din ce fac si, pret de cateva zeci de secunde, stau, il ascult si ma minunez. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Alina, pe Ukko il stiu - l-am admirat de mai multe ori, am vazut acum si moaca pisicii, sa te bucuri de ei :)

    Alexandra, bine ca si-a revenit, asta e tot ce conteaza, sa te bucuri de fiecare moment petrecut cu el.

    Sadie, nu cred ca e mai putin interesant, doar ca are alte activitati :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am un "catelus", Igor, are 6 luni si cam 80 kg :)) nu il tin in casa ca e prea bezmetic dar are cuscuta chiar langa usa, si in fiecare dimineata ne salutam si pupacim :D.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am o singura broasca testoasa, locuiesc la bloc si copilul nostru este alergic, asa ca nu pot tine caine sau pisica.Cand locuiam la mama, avea multe pisici, intr-o iarna a avut 7 in total, in doua camere...nu vrei sa stii ce haos era acolo.De multe ori, ma gandesc daca multe din problemele de sanatate ale fiului meu, nu se trag de la vizitele la bunica.Am locuit o perioada la casa, cu cumnata mea si acolo aveam doi catei, pe care ii iubeam, dar stateau afara, in curte si bineinteles am avut animale, la bunici, cand eram mica.Le iubesc, dar noua ne este mai bine fara, deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am un catel .. la tine acasa. :)) O cheama Alma

    C

    RăspundețiȘtergere
  12. karina, micutul Igor - mi-l si imaginez, sa te bucuri de el si el de tine :)

    Adina, eu cred ca animalele ajuta mult un copil inclusiv la imunitatea organismului (bineinteles daca nu sunt probleme grave), dar iti inteleg punctul de vedere.

    Anonim, da, e al tau, si eu il cresc, nu? :)

    RăspundețiȘtergere