Obsesia momentului: wrap bracelet

30.10.13

In ultima perioada (si cand zic perioada e vorba de mai bine de un an sau poate si mai mult) nu prea am purtat bijuterii, am renuntat la cercei si coliere si in zilele in care am simtit nevoia de un accesoriu am ales bratarile. Imi plac foarte mult bratarile Chan Luu, dar mi se par mult prea scumpe pentru ceea ce sunt, asa ca am cautat alternative pe ebay, care sa-mi satisfaca pofta si sa nu ma usuce la buzunar.

Imi plac bratarile negre (de cand ma stiu mi-au placut), nu ma dau in vant dupa bijuteriile cu capete de morti, insa bratara pe care vreau sa vi-o arat astazi imi place mult de tot si am tot purtat-o in ultima vreme.


Am licitat de cateva ori (multe daca e sa spun adevarul) pana am reusit s-o iau cu 15 ron, insa eu zic ca a meritat asteptarea pentru ca-mi place la nebunie - mai am una in genul asta luata tot pe ebay, insa acea e mai scurta si se infasoara doar de 3 ori pe mana. 

Asta se infasoara de 5 ori si e foarte comoda, e lucrata foarte bine (nu sunt greu de facut bratarile de genul asta, insa e prea mult de munca din punctul meu de vedere) si a venit destul de repede (cu tracking number desi n-am platit transportul), asa ca ma bucur ca am luat-o si am de cand s-o port destul de des in perioada urmatoare.

M-am tot uitat la vanzatorul respectiv daca mai pune la licitatie astfel de bratari, dar nu s-a intamplat. Imi doresc si una cu nuante de maro, poate cu alta ocazie ...

Voua va plac bratarile de genul asta?

9 comentarii

  1. E foarte frumoasa, sa o porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. E frumoasa, imi place stilul acesta de bratara! :*

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador bratarile de orice felll!!!!
    E bine ca eu pot sa mi le fac si singura o parte din ele:)
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Daniela, multumesc :)

    Gabriela, imi place mult si ma face sa zambesc cand o port.

    TheMay Day, si mie imi plac bratarile de genul asta, insa nu toata lumea e de aceeasi parere. :)

    Yarinayarina, si eu imi fac singura bratari, dar la genul asta de bratara n-am rabdare. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi place modelul, dar acele capete nu mă încântă deloc.
    S-o porţi cu drag! :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma gandesc ca "focul nebuniei" este intretinut acum mai mult de sezonul asta, mai exact de ziua de halloween, banuiec ca la iarna va fi la moda accesorile inblanite iar la primvara handmade-uri, insa depinde si de gusturi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihaela, la o tinuta monotona chiar fac diferenta si o scot din anonimat.

    Geo, eu personal n-am vreo treaba cu sarbatoarea asta, iar bratara e luata de ceva vreme - dar ai dreptate cu efectul de turma.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, imi place, este foarte frumoasa! Eu am un ceas, al carei curea se infasoara de mai multe ori pe mana.

    RăspundețiȘtergere